2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046749 بازدید | 684544 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم لیلا جونم، بادام روزی چند دونه کافیه؟

شیرین جون،حدودا ۵ تا دونه ،۶ تا دونه خوبِ،کلی کلیسم داره، ماستم که خوبِ، فقط حواست باشه ماست میخوری یبوست تو بارداری کلا پیش میاد ، سبزیجات هم بخور فقط خودت میشوری اطمبنان کن، و حتما سبزیجات رو با ماده ضدعفونی کنندهوسبزی بشور.

جدی من دکتربهم گفته که پونزده روزبعدانتقال آزمایش بدم ولی دیگه ازتوخونه موندن خسته شدم

والا دوستم روز هشتم و نهم بی بی مثبت شد، روز نهم رفت آزمایش، من خودم جنین 2 روزه داشتم از روز 10 تا 12 بی بی چک گذاشتم  مثبت شد، روز 12 رفتم آزمایش دادم

والا دوستم روز هشتم و نهم بی بی مثبت شد، روز نهم رفت آزمایش، من خودم جنین 2 روزه داشتم از روز 10 تا ...

شیرین بانو جون

چرا جنین 2 روزه برات انتقال دادند؟

من تا الان زیر 3 روز نشنیده بودم،دلیل خاصی داشت؟

موفق باشی 

ممنون . به نظر من فقط باید توکل بر خدا کرد و ادامه داد . تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمی افته من که مطمن هستم  خدا  هر وقت صلاح بنده باشه بهش فرزند عطا می کنه  .من خودم خیلی خیلی سختی کشیدم که بعد از 14 سال لطف خدا شامل حالم شد . من نی نی ام را سپردم به خودش .امیدوارم قسمت همه بشه .

عزیزم مگه میشه فراموش کنیمت؟ مامان معجزه معجزت چی کار میکنه؟

سلام آنا عزیزززززم،، همیشه بیادتون هستم، چون هیچوقت اون روزا رو فراموش نمیکنم و همینم باعث میشه هر روز بیشتر شاکر خدا باشم، آنا جااانم چطوری عزیزم، پرنسست چطوره؟ واسه منکه حسابی ورجه وورجه میکنه :-)))

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
شیرین بانو جون چرا جنین 2 روزه برات انتقال دادند؟ من تا الان زیر 3 روز نشنیده بودم،دلیل خاصی داشت؟ ...

نمیدونم عزیزم، من رویان میکرو کردم، روز 15 مهر تخمک کشی شدم و روز 17 مهر انتقال دادن، فقط من نبودم، تمام کسانی که اون روز انتقال داشتن روز تخمک کشی هم با من بودن، جنین های اونا هم دو روزه بود

مهرو جوووووون، سلاااااااام چطوری تو؟ یعنی فکر میکنی ما فراموشت کردیم، خوبی؟ بیا بهمون سر بزن، از خود ...

سلام لیلا جااااانم ، خوبی عزیزِ مهربونم؟؟ میبینم میخای ساک ببندی و بری بیمارستان؟؟ ما اینیم دیگه، کم نیارهای کره زمین هر جا باشیم ماییم  :-)))) من خوبم خدا رو شکر ، خودت چطوریایی عزیزم؟؟

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
سلام به همه دوستان عزيزم ، مگه ميشه فراموشت كنيم خانمي ، ني ني ات چطوره عزيزم ؟ ديگه داري به لحظه دي ...

مامان سبحان عزیزززم چقد خوبه که میبینمت مهربووون،، ما خوبیم خداروشکر، شما چطورین؟؟ نی نی  پرنسِ یا پرنسس؟؟