2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
دوستان 2تا سوال دارم،  من زنگ زدم مرکز برای روز 17 آبان که میشه 1ماه بعد از انتقال بهم وقت سون ...

عزیزم وقت سونوت عالی منم دقیقا همون زمان سونو رفتم........

نگران واژینال بودنشم نباش........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان 2تا سوال دارم،  من زنگ زدم مرکز برای روز 17 آبان که میشه 1ماه بعد از انتقال بهم وقت سون ...

عزیزم شیرم به طبعت بستگی داره.......

من تا سه ماه اول نخوردم چون طبعم سرد بود.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان منم جواب ازمایشم اومد روز سیزده انتقال خدارو شکر مثبت شد بتام825 😍😍 ان شاءالله بزو ...

عزیزم خدارو صدهزار مرتبه شکر عزیزم........

گوارای وجودت........

عزیزم به سلامتی و خوشی بغلشون کنی......

فکر کن دکتر سفارش اکید کرد فقط چای و نون سوخاری بخورم ،حتی شام😂😂😂😂😂 ، تازه اینجا چایی بیشتر چای ...

لیلا جون ایشالله به فلاسک چایی نمیرسه تا اون موقع مامان شدی........

سلام خانوما شبتون بخیر ازخدامی خوام اونایی که نی نی دارشدن خدانی نی هاشونوبراشون حفظ کنه اوناییم که ...

عزیزم آمین به دعای قشنگت.........

خوش اومدی به جمعمون عزیزم.........

ایشالله جشن مامان شدنت.......

من اول آبان انتقال داشتم سه تاجنین بلاست برتم انتقال دادن ازروزسوم زیرشکمم تخمدان سمت چپم خیلی دردمی ...

عزیزم به نظرم تست نذار ولی اگه آرومت میکنه روز ۱۲ به بعد.........

ایشالله یه بتای تپل منتظرته......

خيلي ممنون انا جون دوتاي اولي رو انجام دادم نرمال بوده دوتاي دومي رو ندارم💋💋💋

عزیزم اتفاقا برا منم اولیا نرمال بودن و فقط بحث جهش ژنتیکی مشکل داشت......

منتظر جون مبارکه به سلامتی، میگم یه سوال روز پانکچر باید حموم کنیم از صابون بی بو باید استفاده کنیم؟ ...

؟

من اصلا به این چیزا توجه نکردم عزیزم...برام مهم نبود..

اماشب قبل عمل رفتم حموم 

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶
بعد انا جان وقتي سلكسان ميزدي تزريق پروژسترون يا پرولوتون رو داشتي فقط اخه به من ميكه شياف ميترسم شي ...

عزیزم من موقع خونریزب هم آمپول داشتم هم شیاف........

سلکساتو چند بار قطع و مجدد شروع کرد ولی بعدا چون دید با وجود خونریزی همچنان سایز هماتوم کوچیک نمیشه دیپه سلکسانو قطع کرد و همچنان روزی دو تا آمپول و ۲ تا شیاف داضتم تا غربالگری اول که دیگه هماتوم کاملا جذب شده بود و از اون به بعد سلکسانو مجدد شروع کرد......

ببین از شروع مجدد خونریزی نترس برا من دو ماه طول کشید.......

شکر خدا میبینی هیچی نشد........

با چند بار تغییر بالاخره عیار دستتون میاد که بدنت به چه روالی نیاز داره.......

منتظر جون مبارکه به سلامتی، میگم یه سوال روز پانکچر باید حموم کنیم از صابون بی بو باید استفاده کنیم؟ ...

میشه ولی حموم داغ داغ نباشه چون ممکنه خونریزی  ایجاد یا تشدید بشه.......

والا صابون در کل برا منطقه خاص توصیه نمیشه.......

سلام دوستان منم جواب ازمایشم اومد روز سیزده انتقال خدارو شکر مثبت شد بتام825 😍😍 ان شاءالله بزو ...

خیلی خیلی تبریک می گم عزیززززززززم 

خدا رو شکر که انتظارت داره کم می شه ..

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
فکر کن دکتر سفارش اکید کرد فقط چای و نون سوخاری بخورم ،حتی شام😂😂😂😂😂 ، تازه اینجا چایی بیشتر چای ...

لیلا جووون  پتو پلنگی و کلمن هم ببرررررررر  

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
نظر خودمم همينه حالا عصرزنگ بزنم به دكترم بگم شما چه دكتري واست تجويز كرد ؟

به من دکتر طرازی گفتن دو ماه قبل میکرو اسپرین رو شروع کنم از طرفی هم سری پیش برای پانکچر که ال دی گرفتم ابن سینا گفتن همراه ال دی اسپرین داشته باش که از غلظت خونت پیشگیری بشه...حتی میگفتن بخاطر غلظت خونم باید با داروهای تحریک تخمدان هپارین بزنم ولی خب همون اسپرین کفایت کرد....منم این بار طبق تجربه قبلی همراه ال دی اسپرین مصرف میکنم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

من  برای بار اول  می ایم این تاپیک. بعد از 2 بار iui و 5 بار میکرو با خواست خدا  با جنین فریز دفعه ششم باردار شدم . تو هفته پنجم سونو دو تا ساک با فتال پل دید. در هفته هفتم یکی از قل ها قلب داشت  ولی دومی نداشت . حالا نگرانم اگه قلب دومی تشکیل نشه روی جنین اولی تاثیر نداشته باشه . می خواستم ببینم کسی تجربه ای داره در این زمینه . ممنون می شم راهنمایی ام کنید.