2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
بعد از انتقال چجوری باید استراحت کرد و سوار ماشین شد و...؟ همه از تجربیاتتتون بگید 

من که بعد از انتقال فقط روز اول مطلق استراحت کردم و فقط برای دستشویی از جام بلند شدم، روزای بعدی تودخونه قدم میزدم، یه کم کار در حد 2تیکه ظرف شستن... روز سوم بلند شدم برای خودم ماکارونی پختم 😂😂😂😂😂 تتنها چیزی که خیلی رعایت کردم یکی توالت فرنگی بود، تا روز 7، یکی حمام بود، مادرشوهرم گفت حمام باعث نرم شدن کمر میشه حمام نکن چند روز، منم 9 روز تحمل کردم😂😂😂😂 در کل از روز سوم خیلی عادی عادی بودم، کارای سبک انجام میدادم اما استراحت مطلق فقط روز اول بود، خدا رو هزارمرتبه شکر، لطف خدا شامل حالم شد و آزمایشم مثبت شد

بعد از انتقال چجوری باید استراحت کرد و سوار ماشین شد و...؟ همه از تجربیاتتتون بگید 

من صندلی جلو نشستم، صندلی رو یه مقدار خوابوندم و نشستم، بعد هم خونمون طبقه دوم بود و 33 پله داره، خیلی آهسته از پله ها بالا رفتم، دکتر به من گفت نگران این چیزا نباشید، نه نشستن توی ماشین، نه از پله بالا رفتن هیچکدوم باعث نمیشه جنین از رحم بیفته بیرون بعد از انتقال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلام ، متاسفانه خبر خوبی ندارم، جنینی برای انتقال ندارم، بنابراین باید از اول شروع کنم، با توجه به افت هورمون روز جمعه تعدادی از فولیکولا آزاد شدن و بقیه دوباره رشد کردن ولی خب تعدادشون کم بود و بدن من به این دارو خوب جواب نداد ، توضیحشم قسمت نبود ، و حکمتی درش بوده، چیزی به ذهنم نمیرسه، بازم آستینارو میزنم بالا و دوباره میرم سیکل جدید.فقط اینبار باید ۴ برابر هزینه کنم، خدا خودش کمک کنه، آمین.

بچه ها سلام ، متاسفانه خبر خوبی ندارم، جنینی برای انتقال ندارم، بنابراین باید از اول شروع کنم، با تو ...

خیلی ناراحت شدم لیلا جون، خدا بزرگه عزیزم، ان شالله خدا کمک میکنه و این بار نتیجه ی زحمات و تلاشتو میگیری عزیزم😘😘😘

الهی آمین  

آفرین به روحیه وانرژی مثبتت عزیزم 

انشااله با توان مضاعف سیکلت رو شروع کنی وبه امید خدا نتیجه بگیری 

بنظرم خوراک روی فولیکول تاثیر داره پودر جوانه گندم،خرما ،چهار مغز ،موز ،قرص آوا بوست ،حتما بخور  به امید روزهای خوب وخوش برای هممون 

بچه ها سلام ، متاسفانه خبر خوبی ندارم، جنینی برای انتقال ندارم، بنابراین باید از اول شروع کنم، با تو ...

ليلا جون خيلي برات ناراحت شدم عزيزم... مطمئن باش حتما زمانش الان نبوده... بسپار به خدا همه چيز رو  عزيز دلم

سلام ليلا جون و سلام به همه دوستان ، عزيزم خيلي برات ناراحت شدم خانمي ، واقعا فقط ما اينجا ميفهميم كه چه قدر سخته اين راه ، خدا رو شكر كه دختر قوي و محكمي هستي ، ان شا الله دوباره شروع ميكني و حتما نتيجه ميگيري ، كاش ميشد ميومدي ايران و يك بار هم اينجا شانست رو امتحان ميكردي . 

آنا جون بیشتر کسایی ک سرم آی وی آی جی دارن پردنیزولون هم دارن،درسته؟ پس چرا دکتر ب من نداد،در ضمن من ...

عزیزم والا منم داشتم اما فکر کنم برا سی دی ۱۹ بیشتر تجویز میشه.........

شاید تو چون لنفو هم داشتی تجویز نکرده واست........

اما در کل ایمونولوژ من فقط پرد قبل انتقتالو قبول داشت و بعدشو قبول نداشت که من طبق تجویز دکتر زنانم بعدشم داشتم اما به توصیه ایمونولوژم زودتر قطعش کردم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شما اطلاع دارین چندمین اقدام لیلاجان هستش؟

عزيزم فكر كنم يك بار يك مركز ديگه انجام داده بود و دو بار انتقال داده كه يكيش بارداري شيميايي شده و بتا رشدش خوب نبوده و يكي هم قلب تشكيل نشده و ديگه جنين فريز نداشت كه الان رفته بود يك مركز ديگه براي پانكچر . ان شا الله كه خدا خودش يه طور ديگه اي با معجزه خوشحالش كنه . 

خانما میگم من که سیکلم کنسل شده   این ترشحات شدید و درد های زیر دل طبیعیه برام؟؟؟ یعنی تا دفع ...

عزیزم خوب به هر حال کلی فولیکول تحریک شده داشتی.......

شاید بالغ نشدن اما به هر حال رشدی داشتن.......

زمان میبره.......

آب و سفیده و پروتئین کمکت میکنه سریعتر تخمدانات به روال قبل برگردن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم فكر كنم يك بار يك مركز ديگه انجام داده بود و دو بار انتقال داده كه يكيش بارداري شيميايي شده و ...

الهی آمین 🙏

انشااله طبیعی باردار بشن به لطف خدا 

منم خوب درک میکنم که چقدسخته