2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
بچه ها من تو صفحه های نی نی سایت کمی سردرگم شدم چون اولین باره عضو شدم پیم هاتونو تو صفحه ها گم میکن ...

عزیزم پاسخایی که به پستات داده میشه اون بالا نگاه کنی یه اعدادی هستن.........

یه سری در مورد پستاته........

به سری پیغاماته........

اعلانهارو بری میتونی ببینی که به پستات چ جوابی داده شده........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بتای روز چند انتقالت حدودا دو هزاره؟ با تاریخ پریودت مقایسه نکن مگه انتقال جنین نداشتی؟

امروز روز 16 انتقال بودم، من دقیقا روز 17 مهر انتقال داشتم،امروز میشه 16 روز یا 15؟   روز 29 مهر آز دادم 270 بود، امروز میشه 4 روز بعد

ناشتا باید باشم خانم

از آنجا که AMH برخلاف FSH در طول سیکل ماهانه دارای نوسانات کمی است بنابراین در هر روز از سیکل ماهانه میتوان این تست را انجام داد.

نمونه خون سیاهرگی که در آزمایشگاه از طریق خونگیری از سیاهرگ های سطحی به سادگی انجام می گیرد. برای انجام تست رعایت شرایط خاصی لازم نیست

ناشتایی نداره

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
بادکش گرم یعنی چی؟ 

عزیزم بادکش دو نوعه.......

سرد و گرم........

تو بادکش سرد به یه تلمبه مکش ایجاد میشه اما تو بادکش گرم مثل قدیما زیر لیوان یه پنبه ای آتیش میزدن و مکش اونجوری ایجاد میشد.........

این بادکشو بادکش گرم میگن........

عزیزم فقط حواست باشه بادکشو بری جایی که کارشون اینه........

مثلا مرکز تحقیقات حجامت ایران تو باغ فیض.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ذخیره تخمدان رو از کجا بفهمم چنده؟ تو ازمایش ها اسمش چیه؟ 

Amh یا همون آنتی مولارین هورمون..........

سری قبل میکرو بودم روز سیزده پانکچر شدم 

عزیزم میدونم میکرو بودی منظورم سیکل بلند و کوتاهه.........

اینکه ال دی داشتی یا نه.........

اینکه همزمان با ال دی مثلا از روز ۲۰ سیکل سینافت داشتی یا نه........

یا دیفیرلین و.........

اینکه سینافکت داشتی یا ستروتاید؟

منظورم از نوع سیکل اینه!!!!!

عزیزم میدونم میکرو بودی منظورم سیکل بلند و کوتاهه......... اینکه ال دی داشتی یا نه......... اینکه ...

من ال دی نخوردم نه سری قبل نه این سری بعد از روز سوم پری سینال اف زدم بعد شروع به ستروتاید کردم روز سیزده پانکچر داشتم برای چی ال دی میخورن؟ 

سلام آنا جونم امروز روز 14 انتقالم بود بتام811 بود بنظرت دوقلو نیست

مبارکه عزیزم...انشالله نی نی نازت سالم و سلامت بیاد تو بغلت

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام. خوبید دخترا من خانم دکتر محترم واسم آزمایش زخیره تخمدان نوشته .چطوریه؟کی باید برم؟

فرقی نمیکنه کی بری ربطی به سیکل و اینا نداره.......

هر موقع بری میشه.......