2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
پرولوتون يعني جايگزين پروژسترون شد؟

عزیزم گرولوتون همون پروژسترونه فقط دز یه هفته رو یه جا وارد بدنت میکنه ولی انگاری هر ۲۴ ساعت یه دزی ازش تو بدنت آزاد میشه.........

البتع این توضیح عامیانه شه علمیشو دقیق نمیدونم ولی تقریبا اینجوری کار میکنه........

خوبیش اینه سر وقت انگاری آمپولتو تزریق کردی خودش به موقع دز بعدیو آزاد میکنه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله عزیزم این سری ازمایشای ایمنی انجام داده بودم و برام پریدنیزولون و ای وی ای جی نوشتن بقیه چیزا ...

خوب عزیز دلم پس چرا فکر میکنی ممکنه اتفاق قبلی تکرار بشه........

این دفعه مشکلیو که قبلا حل نکرده بودیو حل کردی.......

شک نکن صحیح و سالم به لطف خدا بغلش میکنی......

منم دفعه سومم پرد و سرم رو بیشتر از سری قبل داشتم و شکر خدا نتیجه گرفتم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مینو جون بیا واسه هم دعا کنیم. دکتر منم فعلا گفته همون شیاف کافیه استراحت مطلق شدم. اسپرینم حذف شد.& ...

سوگل جون فقط تا میتونی آب بخور و مواظب یبوستت باش........

چون استراحت مطلق که بشی باید یبوست رو کنترل کنی........

من تقریبا با وجود اینکه مستعد یبوست بودم اما با رعایت تغذیم کنترلش کردم.......

بچه ها جاي امپولهاي دور نافيم سفت شده چيكار كنم؟

عزیزم یه مدت به اون محل استراحت بده خوب میشه........

مال منم بعد یه مدت اینطوری میشد.......

اون قسمت تزریق نمیکردم بهتر میشد........

حتی بعضا به رونام میزدم تا شکمم فرصت کنه بهتر بشه.......

چشم التماس دعا اره اسپرين و امپول من انكسوپارين خون رو رقيق ميكنن در نتيجه موقع خونريزي قطعش ميكنن م ...

مینو جون نکات تزریقم رعایت میکنی؟

سرنگ با سرسوزن بلند.........

تزریق خیلی آروم.........

کمپرس گرم بعد ۲۴ ساعت.......

سلام دوستانی ک مثبت شدن بعد انتقال چقد از گوشی و نت استفاده میکردین 

عزیزم من نمونه بارز استفاده از نتم........

فقط من یه سری نکاتو رعایت میکردم........

گوشی دستم بود رو فلایت مود میذاشتم و از طریق وای فای از اینترنت استفاده میکردم..........

معمولا تو اتاقی که مودم بود زیاد نمیرفتم یا طولانی مدت اونجا نبودم........

در این خد رعایت کردن خیلیم بود چون اطرافت کلی امواج غیر قابل کنترل هست.......

لطفا بگید چه روزی پانکچر انجام میشه؟ و اون خانمی که 19تخمک داشته چه امپول هایی رو استفاده کرده و روز ...

عزیزم خوش اومدی به جمعمون........

ببین روز پانکچرت رو با کسی مقایسه نکن.......

من خودم سه بار پانکچر شدم و هر بار روزشون فرق داشته.....

روزی که آماده پانکچر بشی پانکچرت میکنن........

سونوهایی که میری وقتشو تعیین میکنه........

عزیزم قرار نیست تعداد تخمکا یکی باشن......

دوستمون پلی کیستیک بود اگه اشتباه نکنم که ۱۹ تخمک داشت.........

شاید دز داروهاش خیلی کمتر از من بوده اما ۱۹ تخمک داشته ولی من مثلا بیشترین دز دارو رو داشتم اما ده تا تخمک داشتم........

پس تعداد داروها بر اساس نیاز بدنته و اینکه بدنت به دارو چه عکس العملی نشون میده.......

تعداد تخمکاتم باز به پاسخ بدنت به دارو بستگی داره و اینکه ذخیره ت چه قدر باشه.........

پس خودتو با کسی مقایسه نکن........

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

خوشبخت جون و انتظار جان ، نگران نباشین برطرف میشه ، کیست من یادتونه تازه کیست من اندومتریوما بود یعن ...

لیلا جون لطفا میگی کیست شما با چه قرصی رفع شد؟آخه منم یه کیست دارم که با ال دی رفع نشده 

سلام به همه دوستای گلم منم فردا اگه خدا بخاد انتقال دارم.بیمارستان پارسیان.امروز هم سه تا سرم ای وی ...

سوگلی جان انشاا که مامان میشی عزیزم،دکتر شما تو بیمارستان پارسیان کیه؟منم قراره اونجا برم،راضی هستی ؟

سلام بچه ها، اینجانب از خواب پا شدم و دارم حاضر میشم برم به امید خدا، اون دوست عزیزی که تازه وارد شدن و اسمشو بارانبهاری، عزیزم به حرفای آنا جون گوش کن، همش درسته، خود من دفعه قبل دوز داروم بیشتر بود و تعداد فولیکولام قبل پانکچر بیشتر بود، خیلی بیشتر ، ذخیره خوبی هم دارم، اینبار یه کلینیک دیگه اومدم که دکترم دوز دارومو کم گرفت و بهم همون روز اول گفت من برای تو یه تعداددر نظر گرفتم نمیخوام خیلی تخمک زیاد داشته باشی هایپر بشی و با توجه به سنت ممکنه کیفیت تخمکات بیاد پایین ، تعداد مهم نیست کیفیت مهمه، واقعا بدن هر کسی متفاوته، پس فکرتو ددرگیر نکن، دوستانی که تخمکاشون زیاد میشه معمولا پعی کیستیک هستن. تمرکز کن روی کیفیت عزیزم نه کمیت.

لیلا جون لطفا میگی کیست شما با چه قرصی رفع شد؟آخه منم یه کیست دارم که با ال دی رفع نشده 

عزیزم، کیست من اندومتریوما بود در اثر اندومتریوز بوجود آمده بود، کیست مدلای متفاوت داره، کیست فولیکولی، کیست فعال، کیست خونی یا شکلاتی یا اندومتریوما، کیست جسم زرد، باید ببینی دکترت بهت گفته کیستت از چه جنسیه، من دارو رو برای این گرفتم که اندومتریوزم رو کنترل کنم ولی خداروشکر روی کیستم هم تاثیر داشت این قرص رو به همه نمیدن چون تاثیری نداره برای مشکل اندومتریوز تجویز میشه، اسمش ویزانِ، ولی بازم میگم باید ببینی کیستت از چه خونواده ایه، در ضمن به من گفتن کیستای غیر اندومتریوما رو موقع پانکچر ساکشن میکنن پس نگران نباش.

رز جونم هر چی گشتم پیامتو پیدا نکردمولی یادم بود چی نوشتی، ایشالله حموم زایمان تک تک دوستان ،این خارجیا هم که کلا میگن بایدطبیعی زایمان کرد خدا رحم کنه، فکر کنم یه فیلمیم اونموقع بایدبازی 😂😂😂😂😂 

رسم و رسوم هم یادم بدین من همه رو اجرا کنم ،کااااامل مثل زمان 😄😄😄

رز جونم هر چی گشتم پیامتو پیدا نکردمولی یادم بود چی نوشتی، ایشالله حموم زایمان تک تک دوستان ،این خار ...

الهی امین....

خیالت راحت همه رسم و رسوم رو از مامانم میپرسم روت اجرا میکنیم...  

منتظر خبرای خوبت هستیم عزیزم...  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

عزیزم کیست لیلا جون آندومتریوز بود و ربطی به کیست شما نداره........

لیلا جون ویزان مصرف کرده عزیزم........

منم بعد لاپرا و جراحی و درمان آندومتریرزم برا جلوگیری از برگشت کیستم ویزان داشتم........

ویزان به درد تو نمیخوره......