2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
من لباس زیرامو با اب گرم و صابون میشورم البته با دست...چون میگن تو لباسشویی میکروب لباسای دیگرو به خ ...

همه رو جدا بریز با لباسای دیگه نشور ، اینو دکتر زنانم گفت منم از وقتی انجام میدم خیلی خوبِ، چون حتی ممکن با دست نتونی خوب آبکشی کنی، بهوهر حال در طول دوره ترشح وجود داره، ولی منم خندم گرفت از حرفت  

مامی جون نگران نباش من بیشتر ساعات خوابم و دراز کش. 

دوستا من با شیاف مشکل دارم. واژینال سوزش و خارش داره و نگران عفونت قارچی ام می کنه یعنی هر دو سه روز ی بار کلوتریمازول می زنم نمی دونم کارم درسته یا نه. کلوتریمازول رد دکترم گفت اما هر روز استفاده نمی کنم. 

من مشکل شقاق مقعد داشتم. چند بار که شیاف رکتال استفاده کردم زخم شد چون اول هپارین. الانم سلکسان دارم و آس ا و پردنیزولون زخمش خوب نمی شه. یعنی جدیدا می رم دستشویی ببخشید ببخشید همین جور چیکه چیکه خون می یاد.

نمی دونم پیشنهادی راهکاری چیزی ندارین؟ 

خلاصه این جوجه اندازه عدس هست الان اینهمه بلا داره سرم می یاره. دو سه روزم هست حالت تهوع و... دارم. ولی همش می گم بازم خدارو شکر. قلبش تشکیل بشه حداقل نتیجه زحمات رو ببینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه رو جدا بریز با لباسای دیگه نشور ، اینو دکتر زنانم گفت منم از وقتی انجام میدم خیلی خوبِ، چون حتی ...

اهان اون جوری....

خوشحالم که خندیدین...  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
مامی جون نگران نباش من بیشتر ساعات خوابم و دراز کش.  دوستا من با شیاف مشکل دارم. واژینال سوزش ...

الهی بگردم، حق داری، سوگول جان با دکترت حرف بزن به احتمال قوی به پروژسترون حساسیت داری، این کپسولای واژینال حالت خوراکی هم دارن، فقط بدیش اینه خوراکیش یکم سرگیجه میاره، حالا صحبت کن داروتو عوض کن، چون حتما حساسیت داری.ایشالله که قلبش برات تند تند میزنه ، نه ماه که چسبیده بهت بعدشم که به سلامتی بغلش میکنی.

اهان اون جوری.... خوشحالم که خندیدین...    

رز جان هر چند وقت یکبار ماشین لباسشویی رو میتونی به این روش که میگم ضدعفونی کنی، ببین هیچی لباس توش نمیریزی هیچی کاملا خالی بعد یه قرصایی هست که مخصوص لباسشویی میتونی از اونا استفاده کنی ولی گرون ول کن ممکنه پیدا هم نکنی، ماشین لباسشویی خالی ، پودر لباسشویی میریزی خیلی زیاد نریز بعد میذاری روی درجه ٩٠ درجه همون برنامه شستشوی لباسهای کتون و نخی . خیالت راحت مثل چی تمیز میشه.

رز جان هر چند وقت یکبار ماشین لباسشویی رو میتونی به این روش که میگم ضدعفونی کنی، ببین هیچی لباس توش ...

مرسی لیلا جانم حتما انجامش میدم...

حالا مثل چی تمیز میشه؟  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
مرسی لیلا جانم حتما انجامش میدم... حالا مثل چی تمیز میشه؟    

خود داخل لباسشویی، اینا از کارای منه ها،   

تازه من دسشویی و توالت رو میشورم بعد دستمال الکلی میکنم میکشم ضدعفونی شه، روی شیر آب و روشویی و توالت فرنگی .  

خود داخل لباسشویی، اینا از کارای منه ها،     تازه من دسشویی و توالت رو میشورم بع ...

باریکلا خانم تمیز و بهداشتی....منکه حوصله م نمیگیره از این کارا بکنم...

تا میتونی خودتو تخلیه کن ماه بعد مامان میشی کنجدات نمیذارن کار کنی...

باریکلا خانم تمیز و بهداشتی....منکه حوصله م نمیگیره از این کارا بکنم... تا میتونی خودتو تخلیه کن ما ...

رز،دسشویی خیلی برام مهم از پذیرایی بیشتر اهمیت داره   

خدا کنه همه چیز خوب پیش بره ، شما دوستای خوبم برام دعا کنید.

رز،دسشویی خیلی برام مهم از پذیرایی بیشتر اهمیت داره     خدا کنه همه چیز خوب پیش بره ، شم ...

حیف دوری...هوس کردم بیام خونتون فقط برم دستشویی  

مطمئن باش عالی پیش میره...مامان لیلای خودمونی

راستی یه سوال دیگه یادم اومد....

ویتامین ب6/ب12 رو حتما باید سه ماه مصرف کرد؟؟من میخوام دو ماه بخورم برم انتقال بنظرتون کمه؟چون دستورشو پارسال گرفتم فراموش کردم چی به چی بود...

حیف دوری...هوس کردم بیام خونتون فقط برم دستشویی     مطمئن باش عالی پیش میره...مامان لیلای ...

جواب سوالتو نمیدونم دقیق، آنا جون از ویتامین ب خوب سررشته داره.

وااای مردم از خنده، اتفاقا دو تا دوست صمیمی هم دارم اونا هم فقط دوست دارن بیان خونه من برن دسشویی  تازه گل و گلدونم داره توش اصا بد باصفاست  

فدات بشم ایشالله ایشالله که منم خوش خبرم.