2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
وای خاتون عزیزم تبریک فراوان بخدا اشک تو چشام جمع شد الهی به خوشی دوران بارداری طی کنی عزیزم. خدا شا ...

دقیقا درست میگی سها جون، فعلا هم که دکتر دوز دارو رو زیاد نکرد و به من گفت همین خوبه ، واقعا یک دونه خوب باشه کافیه، ایشالله هممون به آرزومون برسیم.

وای خاتون عزیزم تبریک فراوان بخدا اشک تو چشام جمع شد الهی به خوشی دوران بارداری طی کنی عزیزم. خدا شا ...

عزیزم ماری جون دو تا شادوماد داره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاتون جون از داروهايي كه همسرتون استفاده ميكرد ميگي چي ها بودن لطفا و اينكه دكتر همسرتون كي هست

و تعداد جنين ها و گريدشون اخه ما وضعيتمون مشابه ببخشيد كه خيلي سوال پرسيدم

ليلا جونم انشاالله همه چي به خوبي و راحتي پيش بره و ايندفعه مامان بشي

ماري جون انشاالله كه خدا دوقلوهات رو حفظ كنه و سالم و سلامت بغل بگيري 

دقیقا میدونم چی میگی چون منم کلا آدم شادی هستم و مثبت اندیشم ولی به قول تو این مساله ناخودآگاه تاثیر ...

انقد خندیدم وااااااااااای اشتباه لپی منو ببخش ک گفتم ناخوداخواه😁😁😂😂😂😅😅😅😅😁😁 ...ب امید روزهای خوبی ک در پیش داریم  

خاتون جون از داروهايي كه همسرتون استفاده ميكرد ميگي چي ها بودن لطفا و اينكه دكتر همسرتون كي هست و ت ...

فدات بشم دوقلو جان، ایشالله همه چیز برات اینبار عااالی پیش میره یه جشن حسابی برای مادر شدنت میگیریم.

انقد خندیدم وااااااااااای اشتباه لپی منو ببخش ک گفتم ناخوداخواه😁😁😂😂😂😅😅😅😅😁😁 ...ب امید روزه ...

دریاااا    من اصلا متوجه نشده بودم بعدا دیدم انقدر خندیدم، حالا من دوباره فردا سونو دارم برم ببینم نوبت کیه فردا در و باز کنم  

آنا جون، ليلا جون ميدونيد كه من پريروز انتقال دادم اما واقعا شبها با نگراني ميخوابم راستش ميگم چون مشكل انعقادي دارم نكنه تو اين ٨ ساعت كه خوابيدم خون لخته بشه و به جنين نرسه. همه اش فكر و خيال ميكنم.☹️☹️☹️

آنا جون، ليلا جون ميدونيد كه من پريروز انتقال دادم اما واقعا شبها با نگراني ميخوابم راستش ميگم چون م ...

سلام خانومی دکتر ب شما بعد از انتقال قرص آ اس آ ندادن؟؟این قرص از لخته شدن خون جلوگیری میکنه...

مامانی جون بقول انا جون منم روزای خیلی سختی رو‌گذروندم شاید باورت نشه اولین بار که رفتم بیمارستان از ...

الهی بمیرم چقدر سختی کشیدی تو این مدت...

اشکم دراومد واسه روزایی که گذروندی، الهی که از این به بعد فقط سلامتی باشه برای خودت و دوقلوهات

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
آنا جون، ليلا جون ميدونيد كه من پريروز انتقال دادم اما واقعا شبها با نگراني ميخوابم راستش ميگم چون م ...

عزیزم استرست کاملا غلطه...اگه مشکل انعقادی داری قطعا هپارین یا خانواده ش رو داری و اجازه نمیدن خون لخته بشه. پس اونایی که استراحت مطلقن و کلا دراز کش و بی حرکتن چی؟

با فکرای الکی خودتو زجر نده این راه همینجوریش دنیایی از استرس داره...

انشالله خوش خبر باشی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامی جان تمااااام حرفای رز  عزیز درستِ، شما دارو داری اصلا نگران نباش، ببین هپارین و داروهای ضد انعقادی فقط برای خانومای باردار با این مسیله نیست اول از همه توی بیمارستان برای مریضا استفاده میشه چون رو تخت هستن و تحرک ندارن خب خودت فکر کن هر کی بره بیمارستان با این حساب کتاب تو دور از جون کارش تمومه   بگیر بخواب دختر خوب بی خوابی از همه چیز برات بدترِ ، شبا فیلم ببین یا کتاب بخون زود چشات خسته میشه خوابت میبره، نگران نباش عزیزم.

خب اومدم براتون از سونو امروز بگم، اول اون خانوما رو دیدم که درو براش باز کرده بودم تا دیدمش خندم گرفت وااای اونم یهو یه مدلی شد خاطره اش زنده شد بنده خدا  خلاصه رفتم تو اتاق سونو دکتر اومد توضیح بده گفتم ببخشید نمیخوام چیزی بدونم ، گفت نمیخوای بدونی چند تا تخمک داری چی به چیه گفتم نه با تشکر لطفا بگین چیکار کنم  دکتر گفت چه عجیب همه دوست دارن بدونن، گفتم دونستنش جز استرس کاری برام نمیکنه ، خلاصه گفت بهت زنگ میزنیم امروز چیکار کنین.