2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046538 بازدید | 684523 پست
لیلای عزیزم سلام دعای همه ما پشت سرته اصلا نگران نباش انشالله خوش خبر باشی  خاتون عزیزم مبارک ...

ریرا جان فدات بشم،  از اینکه اینجا و شما دوستای خوبم رو دارم خیلی خوشحالم ، ایشالله هممون نتیجه میگیریم ، عزیزم من گشتم آدرس سایتو پیدا کردم ببخشیدد یکم طول کشید اینم آدرس سایت فرزند خواندگی

سلام عزیزم منم خیلی به یادتونم ❤️❤️منتظر خبرای خوبت هستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ماری جون 

چشم رو هم بذاری ایشالا نی نی هات رو به سلامتی می بینی

خوب به نظرم کار خوبی کردی سرکلاژ کردی ،خیالت راحت تره

برای ما منتظرها هم دعا کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلا جون نگرانم واسه ماه دیگه ک قراره انتقال داشته باشم میترسم اون موقع هم روز ۱۸ ۱۹ پریودیم لکه ببی ...

عزیزم نگران نباش، البته درک میکنم چی میگی ولی ببین اگر دارو مصرف میکنی یکی از عوارض شایع تمام این قرص و آمپولا لکه بینیِ، ببین همین قرص جلوگیری خودش ممکنِ تا سه ماه اول مصرف لکه بینی بیاره ، نگران نباش اصلا ، در ضمن بعضی خانوما به صورت طبیعی در زمان تخمک گذاریشون لکه بینی دارن پس حتی میتونه به خاطر بدن باشه و یه موضوع طبیعیه، پس فکرتو مشغول نکن. من که دوباره شروع کردم به بیخیالی . دیگه ماها انقدر تحت کنترلیم نباید بترسیم. اصلا نگران نباش.امید به خدا.

ممنونم ماري جون امروز صبح گفته بودم يكي بياد امپولم رو بزنه زودتر از موقع رسيد ماهم خواب بوديم گيج ...

ماری جان نترس، شما چه حرکت بکنی چه نکنی ترشحت میاد که وجود داشته باشه، حالا بیرون نمیری ولی تو خونه استراحت مطلق نکن حتما حرکت کن تا خون به رحمت برسه فقط خودتو خسته نکن.

ماری جان نترس، شما چه حرکت بکنی چه نکنی ترشحت میاد که وجود داشته باشه، حالا بیرون نمیری ولی تو خونه ...

ليلا جون استراحتم مطلق نيست ولي اينكه دويدم نگرانم كرد البته خيلي بد ندويدم اما نميدونم بعدش چرا يه كم كمر درد گرفتم

سلام به تک تک دوستان عزیزم ببخشید این روزهااا خیلی حال خوبی ندارم ... دیگه خسته شدم بس که تمام ...

aatrisaجان، عزیزم ، به نظر من یکشنبه برو پیش دکتر که وقت داری ، از الانم سعیتو بکن فکرتو درگیر نکنی، ببین آنا جون کاملاااا درست میگه ، داروها خشکی واژن میاره. البته کاملا بهت حق میدم چون انقدر اذیت شدی ، ولی بازم فکرتو خراب نکن . بیا بغلت کنم   حالا برو یه چرت بزن .  

ليلا جون استراحتم مطلق نيست ولي اينكه دويدم نگرانم كرد البته خيلي بد ندويدم اما نميدونم بعدش چرا يه ...

نترس عزیزم، ببین کمر درد و اینا هم مالِ داروهاست من هر وقت پروژسترون استفاده کردم کمر دردای وحشتناک داشتم بعد هی کم و زیاد میشد اصلا هم ندویدم ولی داشتم همیشه، ایشالله ٩ ماه بهت چسبیدن سعی کن آرامش خودتو حفظ کنی 

راستي ليلا جون من مشكل انعقادي ندارم و اصلا نبايد استراحتم مطلق باشه به نظرت شب تا صبح ميخوابم ...

نه فدات شم ، شب تا صبح باید بخوابی روال طبیعیه زندگیه عزیزم ، ولی در طول روز تحرک داشته باش خودتو خسته نکن بار سنگین برندار بقیه چیزا مشکلی برات پیش نمیاره .احتمالا دارو هم مصرف میکنی برای مشکلت دیگه ؟! پس خیالت راحت باشه.

نه فدات شم ، شب تا صبح باید بخوابی روال طبیعیه زندگیه عزیزم ، ولی در طول روز تحرک داشته باش خودتو خس ...

سلام،لیلا جون اصلا تو فکر تعداد تخمکا نباش خودت ک استادی و بهتر میدونی ک چیزی ک مهمه کیفیت تخمکه، ان شالله ۷،۸تا نی نی از همینا برات درست میشه و ب حال اینروزات خندت میگیره ک الکی نگران بودی، یه چیزی بگم بخندی،من اولین میکرو سال ۹۲ فقط دوتا تخمک داشتم ولی اونموقع چون به درجه ی علمی الانم نرسیده بودم فک میکردم همه مث خودمن تازه نگران بودم ک چن قلو بشن😂،البته اینم بگم ک من بعد انتقال از هیچ نظر رعایت نمیکردم نه استراحت ن غذا نه تنش عصبی،با این وجودم ازمایشم منفی نشد ولی خوب نموندن،توکلت ب خدا باشه عزیزم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

راستی من امروز ۹سیکلمه، ب امید خدا ۷،۸،۱۰ روز دیگه انتقالمه دقیق معلوم نیست، ازتون راهنمایی میخوام اول اینکه من شهرستانم و میخوام بعد انتقالم ۳،۴روز تهران بمونم تو این مدت چه غذاهایی بخورم،آخه غذاهای رستوران پر از ادویه است حتی سوپاشون،معمولا هم سوپ جو دارن ک ادم نفخ میکنه،چکار کنم به نظرتون؟نمیخوام غذاهای پر از ادویه بخورم

سوال بعدیم اینه ک بعد انتقال چطوری بخوابم با چ پوزیشنی،تا چند روز طاق باز بخوابم کی میتونم ب پهلو بخوابم،سری قبل همش طاق باز خوابیدم کمر درد شدید میگرفتم و عضلاتم خشک میشد،نمیخوام اینسری خودمو اذیت کنم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
نه فدات شم ، شب تا صبح باید بخوابی روال طبیعیه زندگیه عزیزم ، ولی در طول روز تحرک داشته باش خودتو خس ...

بله عزيزم اشتباهي نوشتم منظورم اينه كه مشكل انعقادي دارم

نوكسپارين رو از اول دوره كه استراديول رو شروع كردم ميزنم . اسپرين هم ميخورم

سلام،لیلا جون اصلا تو فکر تعداد تخمکا نباش خودت ک استادی و بهتر میدونی ک چیزی ک مهمه کیفیت تخمکه، ان ...

به به ببین کی اینجاست، ستایش خانومِ گل ، کاملا حرفات درسته ، واقعا کمیت مهم نیست کیفیت مهمِ، جالب خودمون همه این چیزا رو میدونیم ولی باز نوبت خودمون میشه تو هول و ولا میفتیم، دیروز ماما زنگ زد دستور دارو جدید بده اصلا دوز دارومو تغییر نداد گفت همونا رو ادامه بده فقط سیتروتید بزن، بعد یکی از دوستام گفت پس به نظرش همین تعداد خوبِ ، گفت حالا مثلا قبلیا 10 تا تخمک ازت گرفتن همه رو ترکوندن خوب بود مهم اینه که کیفیت کار بالا باشه، دیدم حرفای خودمِ و کاملا هم درستِ، بیا یه چند تا تجویز برام بکن دلم برا کارات تنگ شده باور کن     

از خدا میخوام اینبار نی نی های گلت بهت بچسبن و دیگه تنهایی جایی نرن، نه ماه بارداری خوبی داشته باشی و با یه زایمان راحت سالم بغلشون کنی تا تمام خاطراتِ تلخت پاک بشن و خستگی این راه از تنت بره، آمین یا رب العالمین.

ممنون انا جون 😘راستش اینکارو هم انجام دادم ولی اصلا جواب نداد متاسفانه بازم ممنونم از رهنماییهای خو ...

عزیزم تا جایی که میتونی تحمل کن چون بیش فعالی چیز قابل تحملی نیست.........

من از نزدیک دیدم چه قدر سخته بزرگ کردن بچه بیش فعال........

هم تمرکز ندارن.......

هم آروم قرار ندارن.......

مشکل تو یادگیری پیدا میکنن........

خیلی پدر و مادر و بچه و حتی اطرافیان اذیت میشن........

البته نگران نشیا با چند تا استامینوفن چیزی نمیشه اما اگه مدام بخوایی برا سردردات استفاده کنی بعدا هزار برابرشو مجبوری به خاطر بچت تحمل کنی.......

تازه برا تو دو تا هم هستن دمار از روزگارت در میارن.......

پس تحمل کن

........

منم سردردام واقعا غیر قابل تحمل بودن و فقط با روشهایی که گفتم قابل تحمل میشدن وگرنه درد رو داشتم.........

حتی بعضا یه هفته پشت سر هم و بدون وقفه سردرد داشتم.......

اما تحمل کردم.......

چاره ای جز تحمل نداشتم.........

نه ماه تحمل بهتر از یه عمر تحمل و عذاب هست.......

پس با تمام وجودم توصیه میکنم دیگه نخوری.......

دکترت زنان میگه میتونی بخوری ولی دکتر پسر دوست من که بیش فعاله بهش گفته اثر همون استامینوفناست که تو بارداری به خاطر سردردای میگرنیش خوره الان درگیرشه.......

الان ۸ سالشه هنوز آروم و قرار نداره........

شیطون نیستا اصلا آروم و قرار نداره........

سریع کلافه میشه........

اصلا رو یه بازی یا چیزی تمرکز نداره......

رو یادگیریم تاثیر میذاره چون یادگیری تمرکز نیاز داره........

باورت میشه هنوزم درست و کامل حرف نمیزنه و خیلی از لغات رو غلط میگه........

اینارو گفتم بدونی واقعا تحمل بچه بیش فعال زجرآوره.......

دوست دارم این همه سختی کشیدی لااقل بعدش لذت ببری........

من که همش برا سردردام میگفتم فقط نه ماهه بعدش دیگه سردرد نخواهم داشت.........

بهتر از سردردای عصبی فشاریه که به خاطر بیش فعالی تحمل خواهم کرد........

اینطوری تحملم میکردم چون امید داشتم که نتیجه شو میبینم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی من امروز ۹سیکلمه، ب امید خدا ۷،۸،۱۰ روز دیگه انتقالمه دقیق معلوم نیست، ازتون راهنمایی میخوام ا ...

ببین برای جلوگیری از کمر درد یه بالش بزار لای پات و بخواب خیلی خوبِ و کمک میکنه، در مورد تغذیه هم رستوران میری بگو غذایی برات بیارن که ادویه نداشته باشه، راست میگی سوپ رستوران هم نفاخ هم متاسفانه پر ادویه است، به نظرم برو تو کار جوجه کباب و این چیزا ، سالم ترن، ولی کلا عادت غذایی رو تغییر نده ولی چیزای نفاخ نخور ، سبزیجات خام هم نخور، چون خونه خودت که نیستی، معلوم نیست چه جوری میشورن ، میگم به جای من یه چند تا سیخ کباب بزن ، به به ، از همه چی بهتره، منتهی زیادیش یبوست میاره، مامان سبحان و آنا جون در مورد تغذیه مهارت دارن میان میگن. همون یه پرس کباب فعلا به جای من بزن تو رگ