2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
من یکبار قبل از داستان ناباروری که بچه نمیخواستم برای ماه رمضان ال دی خوردم یک و نیم بسته نگو باردار ...

قربونت بشم عزیزممممممممم.......

ایشالله به زودی بازم بارداریو تجربه میکنی و این دفعه از در آغوش کشیدنش شاد میشین..........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لیلای عزیز یک سوال دارم لیلا جون به نظرت من تا شروع سیکل بعد که ممکنه چند ماه دیگه بشه چون میخو ...

منتظر رحمت جون در مورد دارو چیزی نمیتونم بگم چوت باید با دکترت مشورت کنی ولی رژیم غذاییشو که لیلا جون لطف کردن ترجمه کردن و من تو کانال گذاشتمو رعایت کن.......

ضمنا من چند مدت پیش دیدم انگاری رژیم جو دو سر برا درمان و کنترل آندومتریوز خوبه منم قصد دارم تهیه کنم و استفاده کنم......

روزی یه پیمانه نوشته بود تا ۶ ماه.......

اما بازم در مورد اینم از دکترت بپرس.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اندو متريوز داري؟ اندو متريوز از لانه گزيني جلوگيري ميكنه، اگرم انجام بشه باعث سقط هم ميشه، 

بله سمت چپم هست..چسبندگی و کسیت تو تخمئن چپمه...ظاهرا رحم درگیر نشده...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
رز عزیزم، منم همینم، این روده منو کشته دردش، البته من چند سالِ در حال مصرف دارو هستم منتهی الان دیگه ...

اره واقعا همش دل دردیم....خخخخخ

اونکه 11 سال ازش میگذره...قسمت نبوده حتما...غصه شو نمیخورم هیچ وقت...

من فکر میکنم این درد و نفخ که به سمت اندو گرایش داره بی ربط با قضیه نیست...منم باید پیگیرش شم قبل از انتقال...انتقال قبل اینجوری نبودم...الان سه ماهه از وقتی کیست رو فهمیدم دل درد دارم...

انشالله این سیکل اخر و دوره ی مادر شدنت هست  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم همه مون این حال شما رو داریم...من از شهر و خانواده م دورم...همه ش میگن چرا دیر به دیر میای...د ...

عزیزای دلم خیلی فکرتونو درگیر حرف بقیه نکنین......

شاید بگین نفسش از جای گرم بلند میشه اما به خدا اینطوری نیست.........

فکر میکنین بعد مادر شدن حرفها تموم میشن؟

نه بابا کسی که سرش تو زندگیته و شعور نداره بعدشم میگه دومیم بیار این یکی تنها موند.........

من فکر میکردم دیگه با وروجکم همه حرفها تموم میشه اما حالا رفتن تو خط دومی.........

پس بیخیال باشین و دنبال شادیا و هدفتون باشین........

حرف مردم تمومی نداره پس برا خودتون زندگی کنین......

دكتر چي هستن؟

ایمونولوژ هستن

#تلنگر

قــوی بـاش و نترس!

هــرگـاه بترسی، شکست می خــوری!

#تــرس از تنگدستی

#تــرس از شکست

#تـــرس از دست دادن!

#تــرس هیچ قـدرتی برایـت به جـا نمی گذارد!

وقتی هراسانی، آنچه که از آن بیم داری را به سوی خود می کشانی…!

آنقدر قوی باش تا هر روز با زندگی روبه رو شوی…

#زندگی یک مسابقه نیست

بلکه #سفری است

که هر قدم از مسیر آن را

باید لمس کرد، چشید و لذت برد......

رز سفید نفخ با آندو در ارتباطه چون من خیلی نفخ دارم

من یادمه وقتی برا اولین بار کلینیک آندومتریوز ویزیت شدم در مورد نفخ و یبوست و اسهال مکرر ازم پرسیدن......

که من بیشتر یبوست شدنمو گفتم......

احتمالا رو سیستم گوارشم یه تاثیری میذاره.......

البته خوب اینو بگم روده های من درگیر نبودن ولی بعد جراحی دکتر گفت یکم دیگه پیشرفت کرده بود روده هامم درگیر کرده بود.......

من دیروز دکتر بودم ی خانومی اومده بود اونجا با ی بچه 7 ماهه بهم گفت بارداری گفتم فعلا نه گفت ب حق امام رضا میشی منو میبینی من با ای وی اف باردار شدم و پسرم 7 ماهشه الان طبیعی دوباره باردارم میگفت من اصلا فکرش هم نمیکردم ک طبیعی باردار بشم وقتی رفت داخل اتاق دکتر و ب دکتر گفت ک بارداره صدای خنده دکتر اومد بیرون... فقط خدا...خدای خوبی داریم😍

رز سفید نفخ با آندو در ارتباطه چون من خیلی نفخ دارم

خب پس حدسم درسته...چون دقیقا از زمانی که شدت گرفت نفخ امون منو بریده...شما چکار میکنی برای نفخت؟

من یادمه وقتی برا اولین بار کلینیک آندومتریوز ویزیت شدم در مورد نفخ و یبوست و اسهال مکرر ازم پرسیدن. ...

از منم پرسیدن...حتی تو فرم سونوی دکتر نصر هم درباره نفخ و وضعیت مزاجی تو پریودی سوال کرده بود

خب پس حدسم درسته...چون دقیقا از زمانی که شدت گرفت نفخ امون منو بریده...شما چکار میکنی برای نفخت؟

رزسفید

کار خاصی نمی کنم

شما کار خاصی می کنی؟

ممنون می شم اگر نکته ای می دونی بگی