2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست

فربونت بشم مهربون لیلای عزیز❤️دل به پل راه داره عزیزم

منتظر خبرای خوبت هستم مهربون راستش بارداری واقعا برای من که تا حالا خیلی سخت گذشته چون با اینکه یه‌کم بهتر شدم اما هر لحظه یه درد و مشگلی برا ادم پیش میاد ولی امیدوارم برای همه ختم به خیر بشه فقط به پایانش فکر میکنم وگرنه روزا و شبای سختی رو گذروندم و میگذرونم ولی بارم خدارو شکر میکنم ولی برای همتون یه بارداری راحت ازژو میگنم 😘😘❤️❤️

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستای گلم  امیدوارم همتون خوب باشید به همه کسانی که جدیدا مامان شدن تبریک میگم و‌ ...

سلام ماري جون ، خدا رو شكر كه بهتر شدي و اومدي بهمون سر زدي ، عزيزم من بعد از سونوي nt كه جنسيت معلوم نبود ديگه يكبار فقط چند روز بعدش رفتم سونو چون زير دلم درد ميكرد كه خدا رو شكر چيزي نبود و ديگه سونو نرفتم ، حالا ان شا الله جواب آزمايش غربالگري دومم اول آبان حاضر ميشه ٣ آبان وقت دكتر دارم همون موقع ديگه ميرم براي جنسيت ، شما راستي آزمايشهاي غربالگريت خوب بود به سلامتي ؟

سلام عزیزان. آرزوی سبز شدن دامن خانمهایی که منتظرند به فرزندی سالم و صالح را دارم. و سلامتی برای خان ...

سلام ستاره جون ، ان شا الله كه زياد كارت طول نميكشه ، معمولا توي مراكز روال مرتب تر هست و كار رو طولاني نميكنن پس نگران نباش خانمي .

انشالله كه بارداري شيرين جون ممكنه جنينات زود لانه گزيني كرده باشن🙏❤️

ان شالله، به امید خدا،   امروز بازم اونطور بودم، ولی به نسبت دیروز کمتر، حالت تهوع داشتم، خودم فکر میکنم معده م به هم ریخته

سلام ماري جون ، خدا رو شكر كه بهتر شدي و اومدي بهمون سر زدي ، عزيزم من بعد از سونوي nt كه جنسيت معلو ...

فدات عزیزم خدارو شکر که خوبی ❤️

من غربالگری اولمو رفتم فریور فرزانه و تونست جنسیت رو تشخیص بده  وگفت خدارو شکر همه چیشون خوبه ازمایشمم خوب الحمدالله انومالی رو برای ۱۱ابان وقت داده 

انشالله بسلامتی باقیمانده بارداریتو بگذرونی و فرشته قشنگتو بغل بگیری🙏🏻❤️😘

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
سلام آنا جون و لیلا گلی و بقیه دوستانم. من امروز صبح رفتم مطب . گفت خوبه روزش که اومدی .ب ...

به سلامتی عزیزم.......

خدارو شکر بالاخره استارتشو زدی و دیگه چیزی تا مامان شدنت نمونده به لطف خدا.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستای گلم  امیدوارم همتون خوب باشید به همه کسانی که جدیدا مامان شدن تبریک میگم و‌ ...

فدات بشم عزیزم.......

همینکه هر از گاهی از خودت یه خبری میدی خیلیه باشرایطی که داری........

ایشالله به سلامتی بغلشون که کردی همه سختیا فراموشت میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون خاطرت باشه دو سال چند تا دوستامون با ما بودن بهار بود اونم اذیت شد خیلی شاینا و شادی بود فکر ...

عزیزم بهار یه میکروی منفی داشت بعد اون سقطش و بعدش به لطف خدا طبیعی باردار شد.......

شاینا جون منتظره دوران استراحتش تموم بشه و بره برا انتقال فریزش و به لطف خدا دوقلوهاشو این دفعه صحیح و سالم بغل کنه.......

شادی جونم یادمه میخواست یواش یواش وارد سیکل بشه الان دقیقا نمیدونم تو چه مرحله ای هست.......

راستی شوکول (شکلات عسلی)یادته؟

اونم مامان شده و ایشالله ماه دیگه زایمان میکنه......

شایلی جونم زایمان کرد......

خلاصه یکی یکی دوستامون دارن مامان میشن به لطف خدا.......

ایشالله دونه دونه دوستای منتظرمون مامان بشن......

انا جون یک سوم دیفرلین تزریق بشه یعنی چجوری؟؟

عزیزم فکر کنم همه رو میکشی داخل سرنگ بعد دو سومشو برمیگردونی تو ظرفش و یک سوم رو تزریق میکنی......