2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست

دوستان ی سول. داستان بتا چیه هر ۴۸ ساعت باید دوبرابرشه؟ من ازمایش سه شنبه دادم از امروزم باید چند برابرش باشه؟ بعد من دوقلو می دوستم. کسی دو قلو بوده؟ بتاهاش چه رنجی می شه

سوگل جان ممنون خیلی لطف کردی، من هم توی سیکل ال دی پنج شنبه هیسترو کردم برخلاف تصورم زیاد هم سخت نبود.

از پست های دوستان متوجه شدم بارداری عزیزم به سلامتی بغلش کنی تبریک میگممممم

برای من هم دعا کن

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان ی سول. داستان بتا چیه هر ۴۸ ساعت باید دوبرابرشه؟ من ازمایش سه شنبه دادم از امروزم باید چند بر ...

سوگل جان تبریک میگم...میکروی قبلت رو یادمه چقدر حالت بد بود.انشالله دوقلوهای خوشگلت رو به موقع سالم بغل بگیری

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام عزیزای دل...     انا جان من طبق نظر طرازی دوماه قبل انتقال باید ب6-ب12-فولیک اسید-اس ...

آهات داروهارم درست استفاده میکنی ب۶ روزانه یکی و ب۱۲ هم هفته ای یه آمپولشو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان ی سول. داستان بتا چیه هر ۴۸ ساعت باید دوبرابرشه؟ من ازمایش سه شنبه دادم از امروزم باید چند بر ...

سوگل جون عزیزم دقیق نمیشه گفت دو برابر میشه......

چون ماها یه جنین انتقال ندادیم........

اما متعارفش اینه هر ۲۴ الی ۴۸ ساعت دوبرابر میشه.......

حالا ممکنه برا تو هر ۳۰ ساعت دو برابر بشه و برا یکی بعد ۴۰ ساعت.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فردا اولين سونو م هست از دوروز پيش تهوعگرفتم بيكار بودم دنبال علايم بودم انشالله قلب باشه و اين راه ...

اینم علایم.........

تا تو باشی برا سری که درد نمیکنه دستمال نبندی........

عزیزم ایشالله صحیح و سالم که بغلش کردی این سختیاش یادش میره.....

سوگل جون عزیزم دقیق نمیشه گفت دو برابر میشه...... چون ماها یه جنین انتقال ندادیم........ اما متعار ...

سلام آنا جون،ببخش که این همه از شما سوال میپرسم،عزیزم تو تاپیک دیگه ای دیدم روند درمانتون رو نوشته بودی،عزیزم من هم خلطپشت حلق دارم ،آیا ااین نشونه بدی هست تو بدن که دارو بدن،بعد اینکه آمپول gcsf چیه؟من دو تا میکرو قبلیم پردنیزلون فقط پانزده روز بهم دادن و از روز پانکچر دیگه گفتن نخور،آخه من دکتر ایمنی نرفتم،شما از چند وقت قبل از انتقالتون خوردید؟این سری میخوام سرم ای وی ای جی بزنم امیدوارم نتیجه بگیرم 

سلام دوستان...نی نی سایت ورژنش عوض شده میشه دیگه پیامی ک میزاریم هم حذفش کنیم هم ویرایش ...من امروز ...

عزیزم فرصتش همون یکی دو دقیقه هست........

من الان چک کردم نمیشه مگه اینمه بلافاصله تا تایم ویرلیش نگذشته ویرایش کنی یا حذف کنی......

سلام آنا جون،ببخش که این همه از شما سوال میپرسم،عزیزم تو تاپیک دیگه ای دیدم روند درمانتون رو نوشته ب ...

عزیزم من سابقه خلط پشت حلق به خاطر رفلاکس داشتم و چون قرار بود پردنیزولون بخورم با متخصص حلق و گوش و بینیم که زیر نظرشم مشاوره گرفتم گفت پردنیولون تشدیدش میکنه و یه نامه برا دکتر زنانم نوشت که باید پنتاپرازول با شروع پردنیزولون مصرف کنم که دکتر زنانم هم تایید کرد مانعی نداره......

ضمنا عزیزم هر سوالی داری بپرس اینجا واسه همین دور همیم اگه اطلاعاتی داشته باشم یا تجربه ای باشه دریغ نمیکنم.......

عزیزم من چون انتقال فرش داشتم همزمان با شروع ال دی پردنیزولونم شروع شد و تا یه هفته قبل انتقال ادانه داشت که به مرور کم و قطع شد و مجدد از هفته دوم انتقال شروع شد و من تا هفته ۱۷ داشتم پردنیزولون رو........

البته دکتر ایمونولوژم اعتقاد داشت بعد انتقال پردنیزولون بهتره نداشته باشیم و دکتر زنانم تا هفته ۲۰ برام تجویز کرده بود منتها من با توجه به توصیه ایمونولوژم دیگه تا هفته ۱۷ کم و قطع کردم......

سرمم که تا ماه ۶ بارداری داشتم........

چرا من انقدر شمارو دوست دارم ؟ چرا انقدر مهربونی      

فدات بشم........

منم تک تکتونو دوست دارم......

یه درد مشترک نگم، یه آرزوی مشترک مارو به هم گره زده........

ایشالله به امید براورده شدن این آرزوی مشترک برا تک تک دوستان......