2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
عشقا واسه اینکه هایپر نشیم نمک رو باید حذف کنیم یا دوغ با نمک فراوان بخوریم؟

والا تا جایی که من میدونم نمک کم یا حذف میشه اما بعضیا برعکسشو میگن پش بهترین کار اینه از یه منبع موسق یعنی دکترت بپرسی!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عشقا واسه اینکه هایپر نشیم نمک رو باید حذف کنیم یا دوغ با نمک فراوان بخوریم؟

عزیزم منم با مامان سبحان موافقم به نظرم تو بچسب به سفیده و آب و رژیم پرپروتئین که اینا سهم عمده رو دارن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جان من امروز جمعه ميشه روز 21 انتقالم بعد چون من اينسري روز ٢٥ سيكل پريوديم انتقال دادن چجوري حس ...

عزیزم با اینکه چند سیکل انتقال دادی کارت نباشه.......

مهم روز ۲۱ هست که خودش میشه۳ هفته، بعلاوه ۲ هفته برا قبل انتقال در نظر میگیرن برا بحث تشکیل تخمک و.......

یعنی میشی پنج هفته.....

جنینت موقع انتقال هر چند روزه بوده پس میشی پنج هفته و مثلا سه روزه (اگه جنینت سه روزه بوده)......

كسي از بچه ها ي اين تاپيك بوده كه همون سيكل اول نتيجه گرفته باشه؟ 

عزیزم بله خیلیا بودن بار اول جواب گرفتن.......

بار اول کسایی مثبت شدن که غیر بحث تشکیل جنین هیچ مشکلی نداشتن یا کسایی + شدن کهقبل از شروع سیکل همه مشکلاتشون با بررسیهای تکنیلی رو شده و بابتش دارو گرفتن و مشکل کنترل شده.....

سلام دوستان داشتن حالت پریود روز ۱۰ انتقال و لکه بینی نشانه سقطه؟کسی اینجوریه بوده؟

عزیزم نه میتونه نشانه لانه گزینی باشه.......

من خودم روز یازده دوازده لک داشتم که ضکر خدا الان پرنسسم برا خودش خانومی شده.......

تازه یه بارم بعد سونوی قلب به خونریزی افتادم نه لک......

سلام دوستان صبح بخیر.. ببخشید دوتا سوال داشتم یکی اینکه من دوسه روز دیگه انتقال دارم الان یکم زیر ...

رابطی نداره عزیزم تو شیافتو سر موقع بذار با شستشو کاریت نباشه.......

اگه مهم بود بهت میگفتن شیاف نذار یا زودتر بذار......

پس فکرتو درگیرش نکن.......

منتظر جون من شیاف قبل انتقال رو رکتال استفاده کردم. دکترم گفت روز انتقال شیاف نزار واژنت. بعد با خود ...

پس سوگل جون خوب شد گفتی من چون آمپول داشتم فکر کردم شیافم همون داستانو داره ممنون از انتقال تجربت.......

سلام دوستان صبح بخیر.. ببخشید دوتا سوال داشتم یکی اینکه من دوسه روز دیگه انتقال دارم الان یکم زیر ...

عزیزم پس طبق گفته سوگل جون عمل کن.......

سلام دوستان، روز همگی بخیر، من یه سوال داشتم،  من امروز روز 5 انتقالم، امروز خیلی حالت تهوع دا ...

عزیزم بهتره علایمتو به دکترت بگی ایشالله خیره و چیزی نیست......

معمولا بعد انتقال یکم علایم هایپری شدیدتر میشه اما نگران نباش و فقط حواست به علایمت باشه و اطلاع بده......

مگه بعد از انتقالم هایپر میشن؟

بله امکانش هست........

کسی که علایم هایپریو داره ممکنه بعد انتقال یا حتی+ شدن علایمش تشدید بشه اما خوب برا همه اتفاق نمیافته.......

فکرتو درگیر نکن.......

ضمنا ما یه مامان هایپرم داشتیم یعنی بعد + شدن هایپر شده و شکر خدا به خیر گذشت پس + فکر کن......

لیلا جان ،دوستان  من دقیقا پریود شدم بآ زدن یک دونه آمپول پروژسترون و استراحت  هم خونریزی ...

عزیزم نگران نباش فرتی که قطع نمیشه......

با استراحت و پروژسترون حل میشه و چند روزی زمان میخواد.......

من تا دو ماه تموم درگیرش بودم.......

آنا جون من از امشب که جمعه هست اولین تزریق گنال رو دارم اگر تیروییدم ایراد داشته باشه مشکلی ایجاد می ...

عزیزم نگران نباش شما آز بده لازم باشه داروتو بیشتر میکنن.......

من به محض + شدن چکاپ کردم اف اس هاشم شده بود پنج و بلافاصله دارومو دو برابر کردن و پایین اومد حتی به زیر یک رسید......

پستو آزتو بده که لازم باشه دارو بگیری یا زیادش کنه.......

عزیزم با اینکه چند سیکل انتقال دادی کارت نباشه....... مهم روز ۲۱ هست که خودش میشه۳ هفته، بعلاوه ۲ ه ...

ممنون عزيزم كه با حوصله جواب ميدي 😘

من كي ميتونم برم سونو رويان گفته ٧ ابان خيلي ديره اونم سونو واژينال

بچه ها من چندماه پیش اندومتریوزمو عمل کردم و وارد سیکل انتقال شدم که منفی شد اگه یادتون باشه. بعد که ...

عزیزم من بعد لاپرا دو تا پریودی موقع پریودی درد داشتم اما نه مثل قبل در حد یه ژلوفن خوب میشد و پریود سومم که اصلا نفهمیدم کی شروع شد........

بعد دیگه باردار شدمو و بعد زایمانمم ماه سوم مجدد پریود شدم.......

دیگه کلاپریردام بدون درد بودن تدو سه سیکل قبلکه تک و توکباز درد داشتم اما بازم در حد همون یه ژلوفن......

امروزم روز اول پریودم بود و با یه ژلوفن و چایی زنجبیل حل شد......

توکل به خدا ایشالله هر چیه خیره ولی حتما به دکترت بگو بازم باشه بررسی میکنه......

عزیزم سیکل لانگ رو بر اساس همین سونوت تعیین کرده بر اساس شرایط تخمدانت.... یا ذخیرت بالاست و تخمدان ...

آنای عزیز، اتفاقا من ذخیره تخمدانم پایینه

باید زودتر بجنبم

ننیدونم چرا برای من سیکل لانگ رو انتخاب کرد

نکنه دکترم خوب نبوده؟؟؟