2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
مرسی آنای مهربون دلم لرزید از خوندن پیامتون...ممنون که وقت عزیزتون رو در اختیار ما میگذارید و تنهامو ...

فدات بشم عزیزممممممم

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ستایش جان،عزیزم امیدوارم که انشاا بزودی مادر بشی،عزیزم منم بهم گفتن لنفو کنم یه  دکتر،شما ...

سلام عزیزم، ممنونم ان شالله ک همه منتظرا دامنشون سبز شه، والا من خودم مشکل خاصی ندارم ولی چون ۴تا میکرو منفی داشتم دکترم ک خانم عارفی هستن لنفوتراپی ک با خون خودمه تجویز کردن خدا کنه ایندفه جواب بگیرم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تازه میخوام وارد پروسه میکرو بشم بهم گفتن سه روز اول پری ولی آخه روز سومم میشه جمعه😔 فردا برم ...

میتونی بری فردا میگن روز اول تا سوم هر کدوم شد برو  فردا خوبه به نظرم .

من مطب که میرم فقط روزهای زوج هستن تایم صبح برای همین ناراحت بودم .

بچه ها من امشب سه تا آمپول منوپور دور نافم زدم كسي اين آمپولو زده؟

عزیزم بله این آمپول یا مشابهتشو دوستان داشتن......

من منوتروپین، منوگون و مریونال رو تو سه تا سیکلم داشتم بعلاوه گونال و فوستیمون.......

اینا دو دسته متفاوتن......

که شما مشابه دسته اولو داشتی.......

باز سوالی هست که بتونم کمکی کنم در خدمتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز دلم خدارو شکر........ اسمت دیگه خودی نشون داد....... ایشالله ۱۲۰ سال به خوشی این اسمو حفظ کنی ...

ممنون عزيزمممممم

آنا جان از شما و مامان سبحان و ليلا جون تشكر ميكنم كه هميشه با حوصله جواب سوالاتمو دادين ايشالله كه خدا بچهاتونو در پناه خودش حفظ كنه و ليلا جان هم هر چه زودتر خبر نيني دارشدنشو بهمون بده 🙏🏻😘😘😘

عزیزم بله این آمپول یا مشابهتشو دوستان داشتن...... من منوتروپین، منوگون و مریونال رو تو سه تا سیکلم ...

خيلي ممنون از توضيحاتت عزيزم. آنا جون شما سيكل چندمت مثبت شد؟ توصيه خاصي برام نداري كه بهم كمك كنه؟ مثلا چي بخورم چيكار كنم و اينا

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه
من روی موبایلم یه اپلیکیشن دارم خیلی خوبه اونو دانلود کن ، بعد توی اون روزانه همه اطلاعاتت رو میتونی ...

اسم کامل برنامه ت که نصب کردی چیه عزیزم رو گوشی ت؟؟؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
ممنون عزيزمممممم آنا جان از شما و مامان سبحان و ليلا جون تشكر ميكنم كه هميشه با حوصله جواب سوالاتمو ...

به به ، مامانی جون گلمون که خوش خبر اومد، الهی شکر عزیزم، ایشالله نه ماه بارداریِ راحتی داشته باشی و با زایمان راحت هم بغلش کنی، واقعا با دیدن این خبر کلی شاد شدم و روحیه گرفتم، عزیزم کاری نکردم، فقط هر وقت تونستی ، بیا هر از گاهی از خودت خبر بده،     

سلام . آنا جون چندتا سوال. گلم من روزی سه تا شیاف سیکلوژست استفاده می کنم هر ۸ ساعت. واژینال استفاده ...

سوگول جون من جواب یکی از سوالات رو میدونم، استفاده مکرر از داروها متاسفانه در بعضیا خشکی واژن میاره، که برای خود من همین موضوع هستش، من یکم خارش هم برام ایجاد میشه، ولی حتی همون روز که درد داشتم دو هفته پیش ،رفتم سونو واژینال معاینه هم کرد ولی عفونت نداشتم، دقیقا منم پماد دارم و همین کاری که دکترت گفت انجام میدم،حتی بعد از ن ز د ی ک ی هم اگر یکم احساس سوزش و ناراحتی کنم استفاده میکنم، یکم همین پماد رو بمال با انگشتت همون دور و بر و بیرون نمیخواد بری داخل مشکلت حل میشه. ببین برای ن ز د ی ک ی هم ژل بخر ،البته فکر کنم تا سه ماه اول ن ز د ی ک ی نداشته باشی، این حالت فقط دلیلش خشکی واژنِ که راهش همینایی که گفتم، بعد در کل اینجا بیشتر پروژسترون واژینالِ، تاثیرش رو میذاره نگران نباش،من دفعه اول پروژسترون واژینال داشتم، دفعه دوم آمپول که تو شکم میزدم، الان باز بهم پروژسترون واژینال دادن. 

مرسی عزیزم،ان شالله نی نی گلتو سالم بغل بگیری راستی من سه تا استرادیول در روز باید بخورم،با هم بخور ...

ستایش جون منم با سه تا شروع کردم، یکی صبح ، یکی ظهر و یکی شب میخوردم ولی میتونی با هم بخوری، کلا اور دوز استرادیول نداریم، حالا ببینیم بقیه دوستان چطور مصرف میکردن.

شما چشم و چرااااغ تاپيكي مامان ليلا جان مطمئن باش خدا جواب مهربونياتو ميده، وقتايي كه جواب بچ ...

واااای پرپریِ من، با حرفات کلی تو دلم قند آب شد ، چقدر منو تحویل گرفتی   قربونت برم عزیزم، ایشالله همه مون مامان میشیم میریم برای تاپیک بچه داری به امید خدا، آمین.