2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
لیلا جان شما اصلا استرس نداشتی ؟آخه مگه میشه اصلا استرس نداشت

چرا عزیزم، منم استرس داشتم، هنوزم دارم، ولی برای خودم اینبار سرگرمی درست کردم، من تو این ۵ سال خیلی عذاب کشیدم ، اول اینکه مریضی سخت مامانم بود ، دو سال فقط درگیر بودم و خیلی از این بابت ضربه روحی و جسمی خوردم، بعد از فوت مامانم ، نوبت میکرو رسید و رفتم ولی همش گریه میکردم، دوری ،غربت، سقط، بعد از درسم عقب موندم، فشار فامیل، دیگه یه عالمه ناراحتی ، خلاصه بعد از سقط پارسالم تصمیم گرفتم یه تغییر بزرگ توی زندگیم بدم، یه روز نشستم تمام نعمتهای خوبی که خدا بهم داده رو بشمرم، همون دو تای اولی شرمنده شدم پیش خدا،این تاپیک و آنا جون و بچه ها خیلییی بهم کمک کردن،از تنهایی دراومدم،روحیه ام رو قوی کردم،و سعی دارم میکنم از لحظه های زندگیم با همسرم لذت ببرم ،سخته ولی همیشه فکر اون جوونای مریضی که تو بیمارستان با مامانم بودن رو میکنم و الهی شکر درمان ما برای مادر شدن ،ایشالله خدا بچه هم بهم میده،تصمیم گرفتم خوب درس بخونم و قبولی تو امتحانا خیلی بهم کمک کرد یه رضایت و موفقیت باعث شد روحیه بگیریم،برای همین میگم به همه دوستان تو خونه نمونین،یه سرگرمی برای خودتون درست کنین، هر چیزی،گذشت زمان اصلا حس نمیشه، الانم از روزی که انتقال بدم امکان نداره بمونم خونه تمام کلاسامو میرم،توکل به خدا،دعای شما دوستای عزیزم تو این تاپیک دارم حتما میشه،😊😊😊

بچه ها من امروز تخمک کشی انجام دادم، الان زیر شکمم درد داره، بنظرتون کیسه آب گرم بذارم ضرری داره؟؟

شیرین جان، به سلامتی، به نظر من فقط استراحت کن، نهایت یه استامینوفن بخور، به من که اینو گفتن تو بیمارستان، درد طبیعیه ، خوب میشه،ایشالله که نطفه بچه نازت داره بسته میشه،آمین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرین جان، به سلامتی، به نظر من فقط استراحت کن، نهایت یه استامینوفن بخور، به من که اینو گفتن تو بیما ...

ممنونم لیلا جان، سلامت باشی عزیزم، یعنی خوردن استامینوفن مشکلی ایجاد نمیکنه؟ از دیروز هی میخام بخورم ترسیدم بد باشه، فردا انتقال دارم به امید خدا

سلام دوستان من امروز روز پونزده انتقالم بود. رفتم آز دادم زیر دو. شد. و. منفی درصورتیکه روز یازده هم ...

عروسک جون خیلی متاسفم 

ولی تو ای وی ف دیدم پیش میاد

بتا یه مقدار می ره بالا گاهی و بعد افت پیدا می کنه ... 

ان شالله طبیعی  مامان بشی و این سختی ها رو نکشی عزیزم 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
نفس جون درد در هنگام ن ز د ی ک ی اصلا طبیعی نیست .

من تازه ازدواج کرده بودم دردداشتم ک دکترمعاینه م کردگفت طبیعی هس الان دردندارم یعد یکسال وپنج ماه خ بهترشدم...من پریودیام منظمه وخونریزی زیادی هم ندارم خونریزیم طبیعی هس...ماهمه ابجیادردپریودی روزاول داریم..اوناهمشون بچه دارن منم ک.مشکل ازشوهرمه

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عزیزم خوب به بافت دیواره رحم آندومتر میگن و اگه این سلولها جایی غیر دیواره رحم رشد کنن اسم بیماری می ...

اهاممنون.ازاینترنتم سرچ کردم چیزی سردرنیوردم...

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
ممنونم لیلا جان، سلامت باشی عزیزم، یعنی خوردن استامینوفن مشکلی ایجاد نمیکنه؟ از دیروز هی میخام بخورم ...

نه عزیزم الان ایراد نداره، ولی دیگه بعد از انتقال نخور، آنا جون گفتن بیش فعالی برای بچه میاره، ولی هنوز انتقال ندادی یه دونه بخور چیزی نمیشه، ایشالله به سلامتی بزودی باید جشن مامان شدنتو بگیریم🚼🍼

سلام به همه  سوگل بیا ازخودت یه خبر بده  ان شالله که مثبته

شاینا جون کی بود آزش؟

دلم به تالاپ تولوپ افتاد........

خدایا سوگلمون مامان بشه و از این انتظار در بیاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com