2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
نه عزيزم من رويان انجام دادم دومين انتقالم بود سري قبل هم مثبت شدم ولي توي ٩ هفته قلبش ايستاد و رشد ...

انشالله خدا برات حفظش كنه عزيزم خوشبختي شو ببيني قدردان خدا و پدر و مادرش باشه كه اين همه براش زحمت كشيدن

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم من دومين انتقالم بود سري قبل توي ٩ هفته سقط شد ، عزيزم روال همه جا تقريبا يكسانه ببين كجا بهت ...

من اصفهانم دکترای اینجا هم خیلی خوبن. بعضیامیگفتن یه سری ازمایشه اگه بدی معلوم میشه که جنین میمونه یانه. 

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
من اصفهانم دکترای اینجا هم خیلی خوبن. بعضیامیگفتن یه سری ازمایشه اگه بدی معلوم میشه که جنین میمونه ی ...

عزيزم اونها آزمايشهاي ايمني و انعقادي هست كه من ليست كاملش رو ندارم ، بگذار فردا آنا جون مياد برات ميگذاره ، اگر اونها رو انجام بدي كه حداقل خيالت راحت ميشه مشكلي نداري و احتمال مثبت شدنت رو ميبره بالا .

سلام نفيس عزيز انشالله كه قسمت شمام مي شود خداوند هيچ وقت بد بنده هاشو نميخواد

سلام اخه اینجوری بدمارانمیخواد. شوهرم میگه نمیخوام بری میکرو کنی خدا اگه میخواست میداد. واقعا داغونم دیگه نمیدونم چیکارکنم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
عزيزم اونها آزمايشهاي ايمني و انعقادي هست كه من ليست كاملش رو ندارم ، بگذار فردا آنا جون مياد برات م ...

انتقال جنین چطوریه؟ تخمک گیری که بیهوشی داره. 

من انشالله بعد صفر ميرم ميشه بگيد تو اين فاصله چيكار كنم برام بهتر باشه؟؟

به سلامتي عزيزم ، خانمي به نظر من توي اين مدت حتما هر روز پياده روي داشته باش حالا نه خيلي سنگين ولي حتما پياده روي رو داشته باش تا خونرساني به رحمت خوب انجام بشه ، تغذيه هم حتما سالم باشه و از غذاهاي فست فودي سعي كن استفاده نكني ، به اميد خدا اين بار حتما نتيجه ميگيري عزيزم .

انتقال جنين خيلي از تخمك كشي راحت تره ، بله تخمك كشي بيهوشي داره و اصلا چيزي متوجه نميشي و انتقال جن ...

میگن موقع انتقال اصلا نباید تکون بخوری حتی سرفه کوچیک. دیدی که اینجور مواقع همه چی پیش میاد. میدونی چی میشه که جنین نمیمونه میگن ازبین رفته

میگن موقع انتقال اصلا نباید تکون بخوری حتی سرفه کوچیک. دیدی که اینجور مواقع همه چی پیش میاد. میدونی ...

نه بابا، این حرفا چیه، عین حاملگیه طبیعیه،فقط برای ما جنین رو بیرون بدن درست میکنن وگرنه همه چیز عین بارداری طبیعیه.

به همسرت بگو اینا همه امتحان الهی، از طرفی آدم معده درد میگیره میره دکتر نمیشینه بگه اگر خدا نمیخواست منو مریض نمیکرد ،ما هم بنا به دلایلی بدنمون از لحاظ مکانیکی نمیتونه نطفه رو به ثمر برسونه، نگران نباش آقایون یکم اولش سختشونه بعد قبول میکنن، ولی شما هم اصلا نترس ، نمیدونم چرا برات از میکرو غول درست کردن، بعدم این درمان برای تجربه بهترین حس دنیاست ، برای همین آدم با ذوق انجام میده،فکر کن اون بنده خداهایی که برای زنده موندن مجبورن دوا درمون کنن، خداروشکر باید کرد.

نه بابا، این حرفا چیه، عین حاملگیه طبیعیه،فقط برای ما جنین رو بیرون بدن درست میکنن وگرنه همه چیز عین ...

من فقط ازمنفی شدنش میترسم. میخوام بدونم چی میشه که منفی میشه تااگه میشه ومیتونم حلش کنم. طاقت شکست ندارم دیگه

آنا جان من سیکلم همون طور ک گفتم ماه اول فقط ال دی بود چون تو روز 5پری فولی13داشتم دکتر کفت سیکلت بهم ریختس ال دی بخور ماه بعد بیا 

ماه بعد رفتم باز ال دی دادن  گفتن از روز5پری بخور و همزمان از 18پری بوسرلین زدم 

ک باز تاریخ مشخصی دادن رفتم به مدت 8روز گونال225زدم دور ناف و بوسرلینم نصف شد 

حاصل این همه جون کندن😂شد دوتا تخمک سایز 12و10

دوتا18و 20

ک فکر کنم اون دوتا کوچیک ها اخرش یکیش شد 14

جالب اینک همون تخمدونم درد داره الان ک فولیکول کوچیک داشت

اخرش هم ک یه جنین شد کلا 😏

بعدهربار که بخوای انتقال بدی اگه خدای نکرده بار اول نشه چقدر هزینه داره؟ غیرازمراکز ناباروری بیمارست ...

عزیزم خیلی هزینه تهران و اضفهان فرق نداره......

خیلی فکرتو درگیر یه تومن بالا پایینش نکن......

هر چه قدر فکرت آزادتر باشه ضانست بالاتره......

برا اینکه بار اول شانس + شدن بیشتر بشه باید همه مشکلاتت رو شده باشن و تحت کنترل قرار بگیرن......

عزیزم اگه هیچ مشکلی جز بحث لقاح نداشته باشی و جنینی که واست تشکیل میشه سالم باشه بحث ایمنی و انعقادیتم اوکی باشه و رحمتم سالم باشه خوب شانس + شدنت خیلی بالاست......

برا همین نمیشه خیلی مطمئن گفت + میشی یا نه اما همیشه سعی کن + فکر کنی......

ایشالله همون بار اول جواب میگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان من سیکلم همون طور ک گفتم ماه اول فقط ال دی بود چون تو روز 5پری فولی13داشتم دکتر کفت سیکلت به ...

عزیزم پس سری قبل سیکلت بلمد بوده که به نظر میاد بدنت بهش خوب جواب نداده (با توجه به بوسرلینی که از رور ۱۸ پری زدی گفتم نه ال دیا!!!!!)....

ایشالله این دفعه سیکل مناسب تری برات امتخاب میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

نفیس جون چند تا پست میذارم ایشالله به دردت بخوره.....