2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
بی بی جان نظرت در مورد بیمارستان لاله چیه؟ازش راضی بودی؟دکترت کی بود؟

ربيمارستان خوبه كادرشم خوبن راضيم دكترم منصوري مقدم 

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
عزیزم ان شالله سری بعد نتیجه میگیری  جنین اهدایی رو روز چندم سیکل انتقال میدن؟؟

روز نوزدهم آيا فرقي داره روز چندم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حدس من اینه جنین اهدایی صد درصد ژنش غریبه واست و احتمالا رحمت پسش میزنه..... پس یه راحش اینه ...

من و همسرم چندين بار پيش مراجع تقليدمون رفتيم ولي اجازه اينكارو بهمون ندادن و گفتند كه مشكل شرعي داره. منم نخواستم از راه غير شرعي باشه جنين اهدايي برامون خيلي سخت بود قبول كردنش كلي خودمون به صورت نامحسوس در مورد اهدا كننده ها تحقيق كرديم تا خيالمون راحت شد ولي خب اين راهم جواب نداد

ببین حتی همین جنینای خودمونم چون با لقاح مصنوعیه و رحم به صورت طبیعی وارد این پروسه نشده میتونه جنین ...

سيكل نچرال يعني چي؟ من زياد وارد نيستم من يك ماه ال دي خوردم بعد كه پريود شدم از روز سوم استراديوال و ا س ا خوردم بعد  از انتقالم پردينوزول و امپول اماده كه دور ناف ميزني براي اينكه رقيق نشه و شياف و امپول پروژسترون زدم

روز نوزدهم آيا فرقي داره روز چندم باشه

نه عزیزم ایشالا نتیجه میگیری من بیمارستان پارسیان میرم خانمهایی ک رحم اجاره ای هستن تقریبا شرایطشون مثل,شماس ینی یه جنین دیگه رو براشون انتقال میدن و اکثرا هم با اولین انتقال باردار بودن نباش اونم دو قلو ان شالله برای شما هم دفعه بعد مثبت میشه نگران نباش

خدا کمکم کن
من و همسرم چندين بار پيش مراجع تقليدمون رفتيم ولي اجازه اينكارو بهمون ندادن و گفتند كه مشكل شرعي دار ...

bibi جون ، سلام عزیزم و خوش آمدی، ببین یه نکته خیلی مهم وجود داره در یک بارداری موفق و اون هم جنین سالم از لحاظ کروموزومیه، جنین هایی که انتقال میدند از لحاظ مورفولوژی گرید بالایی دارن ولی تا زمانیکه روشون آزمایش نکنن نمیتونن بگن سالم یا نه، من خیلی در این مورد تحقیق کردم، از دو تا پروفسور پرسیدم ، گفتن لانه گزینی در اکثر موارد اتفاق میفته این جنین که کیفیت مناسب نداره، ببین یه مثال ساده ، کسایی که طبیعی باردار میشن ممکن تا چند ماه توی اقدام باشن تعداد اونایی که تو ماه دوم باردار میشن خیلی کم، دلیلش این نیست که نطفه تشکیل نمیشه بلکه کیفیت نداره و رشد نمیکنه، حالا اونا خبر ندارن ولی ما خب برامون انتقال میدن و متوجه میشیم، امیدتو از دست نده ، شما بدنت سالمِ خداروشکر ، انشالله به امید خدا اینبار مثبت میشی عزیزم، ولی واقعا سلامت جنین مهم که اونم فقط با بیوپسی جنین میشه فهمید.فقط امیدتو از دست نده ، میشه ایشالله.

نه عزیزم ایشالا نتیجه میگیری من بیمارستان پارسیان میرم خانمهایی ک رحم اجاره ای هستن تقریبا شرایطشون ...

به نظرتون اگه دوباره بعد ماه صفر انتقال بدم فاصله اش كم نيست ما از لحاظ مالي براي اين انتقال خيلي قرض گرفتم و اينبارم بايد قرض بگيرم ميخوام حداقل يه مقدار اصولي تر برم جلو 

سيكل نچرال يعني چي؟ من زياد وارد نيستم من يك ماه ال دي خوردم بعد كه پريود شدم از روز سوم استراديوال ...

عزیزم منظور من از توضیحاتی که دادم این نبود که امیدتو از دست بدی.......

منظورم این بود اینا میتونن از دلایل منفی شدن باشن......

به قول لیلا جون ممکنه جنینا سالم نبودن.......

من توضیحاتی که دادم با فرض سالم بودن جنین و نگرفتنشون بوده.......

همونطور که دوستمون گفتن خوب رحمای اجاره ای هم جنین غریبه انتقال دادن و این به این معنیه که جنین اهدایی گرفتنش غیر ممکن نیست........

منظورم از توضیحاتی که دادم این بود که اگه فرض رو بر این بگیریم جنینا سالم بردن میشه گفت که ممکنه رحمت جنینارو پس زده.......

و اما در مورد سیکل نچرال......

ببین تو سیکل نچرال میذارن تخمکگذعریت انجام بشه یعنی روال طبیعیشو داشته باشه انگاری که اصلا قراره خودت باردار بشی.......

به همین با روال عدیت بدنت پیش میره و تخمک گذاری میکنه و ۳-۴ روز بعد تخمکگذاری جنین رو انتقال میدن......

اینطوری بدنت فکر میکنه که جنین انتقالی جنینیه که با لقاح طبیعی تو بدن خودت تشکیل شده یعنی یه جورایی راحتتر گول میخوره و میپذیردش........

البته این در حد یه فرضیه هست........

گفتم شاید به این روال بدنت راحتتر جنین رو بپذیره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
bibi جون ، سلام عزیزم و خوش آمدی، ببین یه نکته خیلی مهم وجود داره در یک بارداری موفق و اون هم جنین س ...

سلام ليلاي عزيزم ممنون ناميد نيستم من زندگيمو فداي امام حسين كردم و ميكنم اينا همش امتحان الهي هست كه خدا از بنده هاش هركي به نحوه ي انجام ميده اگه الان دوباره ميخوام برم چون ميخوام به شيطان نه بگم چون ميخوام بفهمه من از رحمت خدا ناميد نميشم ممنون از دلگرمي شما جمعتونو دوست دارم چون درك واقعي از قضيه داريد من ٢٩سالمه همسرم ٢٨سالشه خواهري دارم كه برعكس من هرسال به صورت ناخواسته باردار ميشه و همش ميگه من اين بچه ها رو هيچ كدومشو نخواستم فردا بچه سومش انشالله صحيح و سالم بدنيا مياد خدا اينارو ميزاره جلو چشم من تا صبرمو ازمايش كنه هميشه حسرت يه لحظه خواهرمو داشتم ولي اون ناشكره 

راستي براي خواهرم دعا كنيد به سلامتي زايمان كنه

نه عزیزم ایشالا نتیجه میگیری من بیمارستان پارسیان میرم خانمهایی ک رحم اجاره ای هستن تقریبا شرایطشون ...

عزیز دلم من منظورم این نبود جنین اهدایی جواب نمیده......

خیلیا رو میشناسم با جنین اهدایی نتیجه گرفتن.......

با توجه به توضیحات دوستمون گفتن شاید دلیلش پس زدن جنین بوده.......

خیلی از بدنا جنین رو راحت میپذیرن اما بعضیا حتی با جنین خودشونم مثل جسم خارجی برخورد میکنن چه برسه جنین اهداییم باشه.......

یه جورایی میخواستم بگردیم و علت منفی شدمو پیدا کنیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم منظور من از توضیحاتی که دادم این نبود که امیدتو از دست بدی....... منظورم این بود اینا میتونن ...

يعني روز چندم پريو ميشه؟؟؟

بی بی۳ساله جان پستم یکم غلط تایپی داشت اینجا اصلاحش کردم......

عزیزم منظور من از توضیحاتی که دادم این نبود که امیدتو از دست بدی.......

منظورم این بود اینا میتونن از دلایل منفی شدن باشن......

به قول لیلا جون ممکنه جنینا سالم نبودن.......

من توضیحاتی که دادم با فرض سالم بودن جنین و نگرفتنشون بوده.......

همونطور که دوستمون گفتن خوب رحمای اجاره ای هم جنین غریبه انتقال دادن و این به این معنیه که جنین اهدایی گرفتنش غیر ممکن نیست........

منظورم از توضیحاتی که دادم این بود که اگه فرض رو بر این بگیریم جنینا سالم بودن میشه گفت که ممکنه رحمت جنینارو پس زده.......

و اما در مورد سیکل نچرال......

ببین تو سیکل نچرال میذارن تخمکگذاریت انجام بشه یعنی روال طبیعیشو داشته باشه انگاری که اصلا قراره خودت باردار بشی.......

به همین دلیل با روال عادی بدنت پیش میره و تخمک گذاری میکنه و ۳-۴ روز بعد تخمکگذاری جنین رو انتقال میدن......

اینطوری بدنت فکر میکنه که جنین انتقالی جنینیه که با لقاح طبیعی تو بدن خودت تشکیل شده یعنی یه جورایی راحتتر گول میخوره و میپذیردش........

البته این در حد یه فرضیه هست........

گفتم بگم شاید به این روال بدنت راحتتر جنین رو بپذیره.....

يعني روز چندم پريو ميشه؟؟؟

عزیزم برا سیکل نچرال نمیشه گفت روز چندمه.......

تند تند سونو میکنن تا ببینن کی تخمک گذاری کردی و بعدش ۳-۴ روز بعدش تخمکگذاری برات انتقال میدن.....

ممنون از همتون من از هيچ چيز ناراحت و ناميد نميشم اينقده جواب رد از دكترا شنيدم پوستم كلفت شده اتفاقا دوست دارم واقعيت رو بشنوم تا براش راه حل پيدا كنم همتونو دوست دارم كه اينقده دلسوزانه جواب ميدن💕💕💕💕