2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046161 بازدید | 684501 پست
سلام دوستان لطفا سریعتر جوابم را بدید مصرف عسل به مقدار یک قاشق در زمان انتقال جنین موردی نداره یا ن ...

سلام ريرا جون نخوري بهتره ، ولي اگر اتفاقي خوردي خودت رو نگران نكن ، من يك بار اشتباهي همسرم ريخته بود داخل انجير خيس شده به من نگفته بود و من هم كل آبش رو خوردم ولي كلا اگرم خوردي خودت رو نگران نكن و ديگه نخور .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اااا ، مامان سبحان واقعا ایراد داره؟ چرا؟ 

عزيزم واقعا دليل اصليش فكر كنم به خاطر طبع گرم بالاش هست و اون هم توي ٣ ماه اول .

من حتي مادربزرگم هميشه تعريف ميكنه يكي از بچه هاش رو نميدونسته بارداره و عسل خورده البته به مقدار زياد و بچه اش سقط شده ، حتي همين قديمها كه همه چيز ميخوردن . البته مقدار كمش فكر نكنم ايرادي داشته باشه ولي خوب احتياط بهتره .

سلام به همه من چند سالي هست كه اين سايت رو ميخونم از سال ٩٣كه متوجه شدم منم هيچ وقت نميتونم به صورت طبيعي باردار بشم تا الان خيلي راه ها رو رفتيم و نتيجه نداد منم همسرم ازواسپرم هست و بيوپسي هم انجام داديم ولي صفر بود و نتيجه نداد خلاصه ديگه كامل ناميد شديم كه باز تصميم به جنين اهدايي گرفتيم نوزده شهريور با جنين اهدايي انتقال دادم ولي نشد منفي شدم سوم مهر با دو جنين بلاست عالي و يه جنين پنج روزه و الان پونزده جنين خوب دارم تو بيمارستان لاله اين اي وي اف خيلي براي من سنگين تموم شد دكتر به من گفت شرايط تو كاملا ايده اله و رحم سالم داري و نميدونم چرا نشد به نظرتون بايد چيكار كنم

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
سلام به همه من چند سالي هست كه اين سايت رو ميخونم از سال ٩٣كه متوجه شدم منم هيچ وقت نميتونم به صورت ...

عزیزم ان شالله سری بعد نتیجه میگیری 

جنین اهدایی رو روز چندم سیکل انتقال میدن؟؟

خدا کمکم کن
عزیزم به امید خدا، ایشالله که بزودی جشن مامان شدنت رو میگیریم. عزیزم اگر برای پانکچر یا تخمک کشی می ...

عزیزم من یه بار تخمک کشی شدم با ال دی ک دوماه قبل تخمک کشی بهم ال دی دادن پرسیدم چرا گفتن سیکلم بهم ریختس تو روز 5پری فولی 13داشتم انگار ی همچین چیزی ولی ماه بعدش هم باز ال دی دادن و بوسرلین بعد سونو 

درستش این بهشون اعتماد کرد به هر حال کلی تجربه دارن 

یعنی در کل دوماه ال دی خوردم قبل تخمک کشی

من فکر کنم ers هم تا حالا آزمایش ندادم. استرادیول تا ماه چند بارداری باید خورده شه؟

عزیزم استرادیول بسته به شرایط معمولا تا هفته ۱۰ الی ۱۴-۱۵ هست......

من تا هفته ۱۴ داشتم.....

ای اس آر یه آز ساده و روتینه و معمولا تو دسته سی بی سی هست......

باید زیر ۲۰ باشه مال من حدودای ۲۴ بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان لطفا سریعتر جوابم را بدید مصرف عسل به مقدار یک قاشق در زمان انتقال جنین موردی نداره یا ن ...

عزیزم روز انتقال معمولا میگن صبحونه خوب و مقوی مثل خامه عسل خورده بشه البته من فرصت نکردم صبحونه بخورم و اومدم بیمارستان یه کم شیرو کیک و تنقلات خوردم......

اما سه ماه اول بارداری توصیه میشه عسل خورده نشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه من چند سالي هست كه اين سايت رو ميخونم از سال ٩٣كه متوجه شدم منم هيچ وقت نميتونم به صورت ...

عزیزم حدس من اینه جنین اهدایی صد درصد ژنش غریبه واست و احتمالا رحمت پسش میزنه.....

پس یه راحش اینه به جای جنین اهدایی از اسپرم اهدایی استفاده کنی که پنجاه درصد ژنش برا بدنت آشناست که اینو معمولا خیلیا قبول ندارن بازم بستگی به پذیرشتون داره......

یه راه دیگه پایین آوردن ایمنیته که جنینو پس نزنه.......

ببین عزیزم به نظرم بد نیست با یه ایمونولوژ مشورت کنی شاید یه راهکاری برا این قضیه داشته باشه.....

ببین حتی همین جنینای خودمونم چون با لقاح مصنوعیه و رحم به صورت طبیعی وارد این پروسه نشده میتونه جنین خودتم پس بزنه چه برسه با ژن صد درصد غریبه رو......

ببین یه راه دیگم که شاید بهت کمک کنه به خصوص که میگی رحمت و سیستم باروری خودت سالمه شاید انتقال با سیکل نچرال باشه......

شاید اینجوری شانست بالاتر بره یعنی رحمت فکر کنه روال معمول باروریشو داره میره و هورمونا روال طبیعیشونو داشته باشن و اینجوری جنینو راحتتر بپذیره......

نمیدونم راهکارایی که گفتمو کدومشونو امتحان کردی......

اینا فقط در حد حدس و گمان و پیشنهادن امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم.....

عزیزم من یه بار تخمک کشی شدم با ال دی ک دوماه قبل تخمک کشی بهم ال دی دادن پرسیدم چرا گفتن سیکلم بهم ...

عزیزم اگه سیکلت با بوسرلین بوده و احتمالا سیکلت بلند بوده پس بعید نیست سیکل انتقالتم ال دی و بوسرلین یا مشابهشو داشته باشی.......

عزیزم فکرتو خیلی درگیر نکن به قول لیلا جون مهم نتیجه هست که با مناسبترین نوع سیکل برات ممکن میشه.....

پس به دکترت اعتماد کن ایشالله این دفعه مامانی......

بازم از همه دوستان برا تبریک تولد یه دنیا ممنونم و برا تک تک دوستای منتظرم آرزوی همچین روزیو دارم.....