2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046199 بازدید | 684503 پست
عزیزم دکترا معمولا توصیه میکنن تو بارداری رانندگی نشه و فقط و فقط به خاطر همین اتفاقات مشابه و بد تر ...

اره عزيزم خودمم خيلي پشيمون شدم 😔

عزيزم تولد پرنسس خوشكلتو تبريك ميگم ايشالله هميشه دلتون خندون باشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘

من بی صبرانه منتظرم پریود بشم برم تخمک کشی خدا کنه کیست اینا نداشته باشم ال دی ندن بهم  به نظر ...

عزیزم از الان میتونی شروع کنی اما اگه طبعت گرمه زیاده روی نکن و اعتدالو رعایت کن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم بابت تبریکاتونم ممنونم......

ایشالله جشن تولد دردونه هاتون.......

ساناز جون تولد شمام پیشاپیش مبارککککککک.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم از الان میتونی شروع کنی اما اگه طبعت گرمه زیاده روی نکن و اعتدالو رعایت کن......

اره عزیزم زیاد گرمی بخورم جوش می زنم تو پریودم شکم سرد دست و پامم سرد میش گاهی باید معتدل بخورم 

عزیزم من شدت مشکلم انقدر بود که حتی ماه ۷ که چکاپ داشتم غلظت خونم با وجود انوکسوپارینا بالا بود و فک ...

انا جون تولد دختر گلت مبارک سایه شما و باباش همیشه بالا سرش. غلظت خون رو از کدوم آزمایش تشخیص میدیم؟ من هتروگزیت هست چیه اون رو هیچ وقت نداشتم تو آزمایشهام. 

ی سوال دیگه من با استرادیول والرات قلب درد می گیرم کسی این مورد رو داشته؟ خطرناک نیست ؟ تا کی باید استرادیول خورده شه؟ من روزی ۴ تا می خورم

اره عزیزم زیاد گرمی بخورم جوش می زنم تو پریودم شکم سرد دست و پامم سرد میش گاهی باید معتدل بخورم  ...

عزیزم پس شما رحمت سرده اما طبعت سرد نیست........

کسایی که طبع گرم و رحم سردم دارن با رعایت این نکات میتونن درمانش کنن.......

۱. موقع پری حموم و شستشو کلا ممنوع.....

۲. جوراب و شال پشمی....

۳. خوردن سردی حین پریود خیلی کمتر بشه و در حالت عادیم در کنار گرمی خنکیم بخورن....

۴. بعد حموم و نزدیکی بالافاصله آب نخورین.....

۵. آب سرد و به خصوص یخ کلا ممنوع

فعلا اینا به ذهنم رسیدن.....

انا جون تولد دختر گلت مبارک سایه شما و باباش همیشه بالا سرش. غلظت خون رو از کدوم آزمایش تشخیص میدیم؟ ...

عزیزم منم هتروزیگوت هستم ولی من esrم هم بالاست......

چند مدت پیش تست دادم بازم ای اس آرم بالا بود.....

عزیزم خوب استرادیول غلظت خونو بالا میبره پس آب زیاد بخور و سالسیلات دارم زیاد بخور......

لیست سالسیلات دارا رو تو کانال گذاشتم اگه پیدا نکردی بگو اینجا بذارم واست.....

من بی صبرانه منتظرم پریود بشم برم تخمک کشی خدا کنه کیست اینا نداشته باشم ال دی ندن بهم  به نظر ...

عزیزم به امید خدا، ایشالله که بزودی جشن مامان شدنت رو میگیریم.

عزیزم اگر برای پانکچر یا تخمک کشی میخوای بری بهت ال دی رو میدن ، دلیلش فقط کیست نیست ، دلایل دیگه ای هم داره ، مثلا تنظیم برنامه سیکلت ، نوع سیکلت گاهی اوقات میخوان به تخمدانت استراحت بدند به هر حال به نوع سیکل بستگی داره ولی فکرشو نکن مهم نتیجه است، مثلا من الان بسته دوم هستم . ایشالله که مامانی.

سلام به همه دوستان خوبم آنا جان تولدت پرنسست مبارک باشه منم مهرماهی ام 23مهر ...

ساناز جون ، روز تولدت باید بیای بهمون خبر بدی جشن بگیریم...باید روحیه مون بره بالا میخوایم بریم توی سیکل تخمدانمون شاد بشه تخمکای تپل و خوبی تولید کنیم