2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
دوستان کمک لطفا من روزی سه تا شیاف سیکلوژست استفاده می کنم بیشتر هم واژینال. ی مقدار سوزش و خارش هست ...

عزیزم نگران نباش به دکتر بگو لازم باشه دارو میده......

اما در کل نگران نباش من دوستم همین مشکلو بابت شیاف تا آخر بارداریش داشت و شکر خدا به سلامتی بغلش کرد......

فقط سعی کن تند تند لباس زیرتو عوض کنی و خشک نگهش داری......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان این آدرس کانال بارداری با میکرو اینجکشن تو تل گرام هست که توسط بنده ایجاد شده و هر کسی دوست داشت میتونه عضو بشه!!!!

در ضمن لیست اعضا فقط برا ادمینستر (بنده) قابل رویته پس با خیال راحت میتونین عضو بشین....

telegram.me/microinjection

یا میتونین کلمه "microinjection" یا "میکرواینجکشن" رو تو قسمت سرچ تل گرام سرچ کنین و کانال رو پیدا کنین!

در ضمن مطمئنم تو بهتر شدن کانال میتونم رو کمک تک تکتون حساب کنم....

دو طریق ارتباط با کانال بارداری با میکرو اینجکشن برای تبادل اطلاعات:

۱- لینک تاپیک بارداری با میکرواینجکشن - نی نی سایت

http://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?page=1

۲- از طریق ایمیل:

turkana1378@gmail.com

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها عصري رفتم دكتر فقط منشي رو ديدم كفت سونو دوهفته ديگه دوباره پروژسترون داد امپول.😩تازه ب ...

نگران نباش بابت آمپولا.......

شکر خدا دخملی من که سالم سالمه........

پس نگران نباش اصلا!!!!!!!

سلام به همگی لیلا جون مبارک باشه تولدت عزیزم انشاالله سال دیگه با نینیت یا نینیات جشن تولد بگیری & ...

نه عزیزم همه رو نمیرستن.......

اونایی که سابقه خانوادگی مشکل قلبی دارن شاید بفرستن.......

دکترت گفته یا تو برگه سونوت نوشته؟

اگه تو سونو نوشته اون فرمت روتینه و برا همخ توصیه میشه اما برا منو و خیلی از دوستان که دکتر ننوشت اکو......

اگه نسخه کردن که صلاح دید دکتره اما اگه بر اساس انتهای سونو میگی اون مهم نیست برا همه مینویسن.......

دوستان فردا روز یازدهم انتقال منه یعنی ده روزه کامل میشه که انتقال دادم به نظرتون برم آز. بدم یا به ...

نه عزیزم نیاز نیست ناشتا باشی.......

میتونی آز بدی ولی احتمال داره بتات پایین باشه پس نگران نشی......

عروسک جون مگه تاریخ آز رو دکترت مشخص نکرده؟ همون تاریخ برو من فکر کنم عفونت قارچی گرفتم. کسی تجربه ...

عزیزم من کنار دو تا آمپول روزی دو تا شیاف میذاشتک شکر خدا دخملم یه بلاچه ای هست بیا و ببین خیلیم شکر خدا باهوشه پس نگران نباش اصلا......

دوستان عزیز خودم ,مامانای خوشگل با روحیه و مهربون... گفتم عکس کیکمو براتون بزارم....دوست داشتم یکم ف ...

بوسسسسسسسس

عزیزم معمولا مشکل انعقادی مانع بارداری نمیشه اما میتونه جلو رشد رو بگیره....... میتونی طبیعی ترای ک ...

آنا جانم من جواب كاريوتايپ رو هنوز نگرفتم فقط ميخواستم بدونم در كل و در نهايت راهكارش چيه كه خب خدارو شكر هرچيزي يه راه حلي داره انگار، حالا سخت يا آسون ان شاءالله كه نتيجه خوب باشه

اين جواب آزمايشارو هم هنوز هيچ دكتري نديده چون آذرماه نوبت دارم كه ال دي هم تموم شده باشه، يعني نميدونم تصميم دكتر زرناني و رزاقي چي خواهد بود فقط ميخواستم خودمم بدونم درمان معمولا چي هست، دكتر آصف جاه از ديد خودشون گفتن طبيعي ٦ ماه اقدام كن، احتمالا اون دوتا دكتر ديگه هم ديد خودشونو دارن، نميدونم نظر اونا درباره طبيعي يا اي وي اف الان با اين وضع چيه، دارو كه احتمالا ميدن 

بازمممم مررررسي كه واسم وقت گذاشتي مهربون 😍😍

سلام به همگی شرمنده من از نظر روحی خیلی بهم ریخته ام وترجیح میدم اینجا نیام که روحیه تون خراب نشه، د ...

عزیزم شک نکن لایقی......

میدونم اون روز نزدیکه که بیایی اینجارو با هورااااااااتتت بترکونی.......

ضمنا اینجا برا فقط سهیم شدن تو شادیا نیست باید تو ناراحتیامونم کنار هم باشیم پس بیا درد دل کن و خودتو خالی کن.......

ما تو هر شرایطی کنار همیممممممم......

بچها من هر روز آمپول پروژسترون ميزنم الان دو روز متورم و قرمز شده و خارش گرفته مثل پشه زدگي شده جاش ...

عزیزم شربت پرومتازین برا خارش برا من تجویز کرده بودن ببین اگه دکترت صلاح میدونه بگیر.......

ماکزیمم دزش سه قاشق در روزه ولی من یه قاشق میخوردم تا چند روز دیگه خارش نداشتم و بعد که دوباره شروع میشد یه قاشق دیگه میخوردم......

آنا جون من آخرین پریودم ۱۵ شهریور بود. ۴ مهر ۴ تا جنین انتقال دادم که سه تاش بلاست بود. لانه گزینی م ...

عزیزم زمانش لانه گزینی متفاوته ولی احتمالا دردات مال لانه گزینیه.....

وقتی درد داری یکم استراحت کن اگه بهتر شد جای نگرانی نیست.....

در کل نگران نباش خیلیا علایم بارداریشون مثل پریودیه.....

سلام دوستان من تازه عضو شدم امروز زنگ زدم بیمارستان بهم گفتن روزی دوتا استرادیول از روز سوم بخورم سر ...

عزیزم اتفاقا اکثر همون دو تا بوده مال منم دو تا بود.......

معلومه به بیشترش نیاز نداشتی جای شکر داره......

ایشالله به زودی خبر مامان شدنتو بدی ضمنا به جمعمون خوش اومدی.....

آنا جون     پست منم جواب بده دو صفحه قبل هست  مثل اینکه پرنسس برات حواس نزاشته&nbs ...

شاینا جون تازه دارم جواب میدم یادمه یه سوابی ازت جواب دادم دقیق سوالتو یادم نمیاد.......

یا سوالتو تکرار کن یا میگردم پیداش میکنم........

بوسسسسسسسسی....

سلام به همه  آنا جون خدا قوت گلم ... لیلا جان تولدت مبارک عزیزم... سوگل جان شما ...

عزیزم فریزاتو انتقال بده چون باهاشون + رو تجربه کردی و بتاتم عالیپیش میرفت......

اگه خوب نبودن که بالا نمیرفت فقط بدشانسی آوردی خارج رحمی شد.......

شک نکن و فریزاتو انتقال بده ایشاله این دفعه حتما بغلشون میکنی......

دوستان آزمایش بتای من و. تو. روز یازده انتقال تفسیر. کنید. ممنون

عزیزم خوبه ایشالله بالترم میره معلومه تازه لانه گزینی شده و هورمون وارد خون شده......

اگه میخوایی خیالت راحت بشه دو روز دیگه تکرار کن میفهمی رو به رشده!!!!!!