2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
عزیزم متاسفانه شکلشون ۱۰۰ درصد خرابه و این دکترا نمیتونن درستش کنن

ویانا جون...منم مرکز قبلی خیلییی بهمون ضربه زدن...به خاطر یهل انگاری اصلا توجه نکردن چرا یهو تعداد اسپرم انقدر کم شده و همونطوری میکرو کردن که شد دو تا جنین...ما هم مورفولوژی 2, بعد رفتیم پیش یه پروفسورکه گفت عفونت پروستات داره و کلا تو آز ادرار و خون معلوم نمیشه بعد دو دوره دارو مصرف کرد دوباره همه چیز مثل اولش شد...من یادم اونا فقط به ما هی تقویتی میدادن آخرشم هیچی... منم رفتم بهشون گفتم شما دکترتون بیسواد نفهمیده شوهر من مشکل داره ما به خاطر مشکل اسپرم اومدیم الکی باعث شدن یه نوبت ما از بین بره ...چون بدبختی اینجا فقط 3 بار میتونی از بیمه برای میکرو و آی وی اف استفاده کنی اگر نشه باید تمام پولو خودت بدی و بیمه یه سنت هم نمیده...دیگه از این سهل انگاریا زیاد دیدم...امیدت به خدا باشه ....روحیه ات رو قوی کن ایشالله طبیعی باردار میشی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ویانا جون...منم مرکز قبلی خیلییی بهمون ضربه زدن...به خاطر یهل انگاری اصلا توجه نکردن چرا یهو تعداد ا ...

واقعا ماهم همین دردمونه. خدا ازشون نگذره

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

عروسک جون شما تهرانی؟ ی آزمایشگاه معتبر رفتی؟ آخه معمولا بازه ای می نویسن جوابها رو بین هفته ۳_۴ بتا بین فلان تا فلان. به نظرم یا خیلی زود دادی یا ازمایشگاه جوابش بده. قطعا مثبته اما چرا رنج آزمایشگاه کمه. Hcg نداشتی؟ باردار نباشی خوب صفر مطلق یا ۰.۱ می شه. منم ی بار رفتم آزمایشگاه سر کوچه دکتر دعوام کرد ی جا معتبر برو

سلام منم حدود ده روز پیش آزمایش داشتم و سومین آی وی افم هم منفی شد. تقریبا هر بار که انتقال داشتم، ...

عزیزم ممنون از اطلاعات خوبی که دادی........

متاسفانه همینه دیگه دکترا چیزی نمیگن.......

اما من خودم چون وسواس دارم و دوست دارم بیشتر در مورد مراحل درمانم و هر چیزی که لطرافم اتفاق می افته بدونم همه نکاتیو که گفتی خودم قبلش بهش رسیدم........

من از چندین ماه قبلش بدون ماسک بیرون نمیرفتم.......

مراحل درمانیمو چندین بار برا دوستان گذاشتم........

من حتی به خاطر اینمه قرار بود پردنیزولون بخورم وبه خاطر خلط پشت حلقم قبل شروع سیکل دکتر رفتم تا بدونم لازمه کار خاصی بکنم یا نه که دکترم گفت حتما باید به خاطر سابقه رفلاکس و خلط پشت حلق و سابقه مکرر ذات الریه باید کنار پردنیزرلونام پنتاپرازول هم بخورم........

من خیلی مراقب بودم بیرون یا جمعی که که مریضه نرم......

خیلیم پشت سرم حرف زدن اما بهش اهمیت ندادم.......

سلامتیم مهمتر از این حرفها بود.......

من همه جانبه سعی کردم در مورد خودم و بدنم و سیکلم و داروهام اطلاعات جمع کنم و با احتیاط جلو برم......

در مورد رژیم غذاییم از کسی تقلید نکردم و رژیم غذایی خاص خودمو که مناسب بدنم و شرایطم و نیازم باشه خودم تعریف کردم.......

برا همین همیشه توصیه کردم از کسی تقلید نکنین......

چون عوارض تقلید کورکورانه رو چشیدم........

خیلیا دونستن بیشتر در مورد روال درمانیشون بهشون استرس میده من از ندونستن استرس میگیرم.......

بازم خدارو شکر که به خیر گذشت........

در مورد پردنیزولون من طبق دستور ایمونولوژم به مرور اونم در طول یه ماه قطعش کردم در حالی که اکثر دکترای زنان در زمان کوتاهتری قطع میکنن........

یا مثلا من بعد زایمان ۶ هفته هم سلکسان تزریق کردم طبق توصیه آنکولوژم در حالی که به نظر دکتر زنانم نیاز نبود.......

قرار نیست که برا هر کسی اتفاق بد برا همه پیش بیاد اما وقتی من دیدم کسی به خاطر قطع ناگهانی سلکسان قبل زایمان بعدش فوت شده دلیل نداشت ریسک کنم و طبق تجویز آنکولوژم تزریق کردم.......

منظورم از این حرفها نگرات کردن نیست اما احتیاط شرط عقله.......

نظر متخصصین مربوط به هر شاخه رو دونستن خیلی کمک کننده هست......

امیدوارم به زودی تک تک دوستای منتظر از این پروسه درمانی خلاص بشن و زیباترین نعمت دنیا رو در آغوش بکشن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 توجه به نکات زیر قبل از شروع مصرف پردنیزولون ضروری است پردنیزولون مانند بقیه کورتیکواستروئی ...

ممنون از اطلاعات خوبت......

با اجازت تو کانال گذاشتم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه پای وان مشکل داشته باشه درمانش با آسپرین و سلکسان و امثالهم هست و اگه mthfr مشکل دار باشه درمانش ...

آنا جونم ممنون كه همه سوالامو جواب دادي 😍 اينو هم لطفاً بهم ميگين ؟

خب مشكل زيادي نيست ؟ واسه بارداري طبيعي چي ؟ چون بهم گفتن ٦ ماه طبيعي اقدام كن، با اين وضعيت نميشه ؟ در نهايت دارو دارم ديگه؟ كاريوتايپ چي ؟ اون مشكل داشته باشه چي ميشه ؟

انا جون انکولوژی تخصص خون و سرطان هست؟ می شه پزشک خوب معرفی کنید منم از رقیق کننده خون و قطعش می ترسم که لخته و سکته ایجاد نکنه .‌حتی احساس می کنم وز وز ی گوشم سری پیش از اون قطع اسپرین شروع شد. 

دوستان آزمایش بتای من و. تو. روز یازده انتقال تفسیر. کنید. ممنون

سلام به همه دوستان عزيز ، عروسك جون به نظرم زود آزمايش دادي و تا روز آزمايش اصلي بتات كلي ميره بالا ، ان شا الله كه حتما مثبته چون اگر قطعي منفي بود بتات ١٠ نميشد ، ديگه خودت رو نگران نكن و روز آزمايش اصلي دوباره آزمايش بده .