2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست
ويانا جان خواهر گلم نااميد نشي توكل بخدا منم بار ٥مثبت شد از سال ٩٢درگيرم اول سپتوممو عمل كردم بعد د ...

عزیز دلم واقعا ماها خیلی گناه داریم. روح مادرت شاد خدا رحمتشون کنه . واقعا راه سخت و دردناکیه. ایشالا که نی نی ۹ ماه بهت میچسبه و در آرامش بغلش میکنی.

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی لیلا جون و مینوجان و عروسک جون که دلداریم دادی. 

من آزمایشهامونا که نگاه کردم کلینیک در حق مون خیلی کم کاری کرده و تصمیم دارم شکایت کنم :اول اینکه آز ذخیره تخمدان به این مهمی از من نگرفتن. دوم: آزمایش اسی شوشو بعد مصرف داروها کاملا نصف و ضعیف ضعیف شده بود با اینکه اونه همه ویتامین خارجی مصرف کرده بود و سوم اینکه آزمایشگاه تلفنی به دکتر همسرم گفت  ۹۸ درصد مورفو خرابه و ۲ درصد سالم اونم گفت ۲ درصد خوبه برید میکرو ولی بعد که من آمپولا را زدم و جواب پرینت آزمایش را دادند۱۰۰/ شکلش خراب بود و همونطوری میکرو کردند که جنین ها ضعیف و کم شد و حتی فریز هم نموند برامون. هرچی گفتم تب دارم انتقال ندید گوش ندادند گفتند مشکلی نیست و بدن من دفاع کرد. 

خودم همون روز آز منفی آزمایش خون دادم و گلبول های سفیدم را با قبل انتقال مقایسه کردم دوبرار شده بود و این یعنی بدن من تا دلش خواسته دفاع کرده. بنظرم من تجربه نداشتم و اینها وظیفه پزشک بود که‌کم کاری کردند و الان میخام ازشون شکایت کنم

راستی من و همسرم تصمیم گرفتیم که دیگه ارولوژیست نریم و خودمون با تغذیه و حالا تلاش مشکل اسپرم را درست کنیم ما دهها ارولوژیست رفتیم که فایده نداشته و هر روز بدتر از قبل شد و باتغذیه خودمون اسی را ۵۸ ملیون با ۴۵ درصد تحرک کردیک که الان از نصف کمتر شدن دوباره با داروهای دکتر عباسی اصفهان.

الان من دو تا قرص جلبک خریدم که گویا چندنفر باهاش جواب گرفتن ایشالا شوهرم بخوره اگر تغییری حاصل میگم که شما هم امتحان کنید حداقل بهتر از این داروهای شیمیایی بی کیفیته؟! برامون دعا کنین جواب بگیریم و بعد همه ادامه بدیم که دیگه به ارولوژیست نیاز نباشه. ایشالا.

سلام به همه  آنا جون خدا قوت گلم ... لیلا جان تولدت مبارک عزیزم... سوگل جان شما ...

شاینا جون فریز داشتم. وای انتقال فریز خیلی راحت تره. ظاهر جنین ها که خوب بوده دیگه ژنتیک و... رو نمی دونم. التماس دعا 

سلام به دوستان عزیز ، از دیشب تا حالا سردرد وحشتناک گرفتم دارم از سردرد دیوونه میشم قرص ساده استامین ...

عزیزم یه بار استامینوفن خوردی اما دیگه نخور چون هم اثری نداره هم میتونه باعث بیش فعالی نوزاد بشه......

پس دیگه مسکن نخور.......

عزیزم طبیعیه نگران نباش منم سردردای وحشتناکی داشتم.......

درسته سخته اما تحمل کن مال من تا ۴ ماهگی بود بعد خود به خود خوب شد.......

برا تحملش یه سری چیزا که خودم تجربه کردم بهت میگم شاید به دردت بخوره.......

من پس گردن و شقیقه و پیشونیم کیسه یخ میذاشتم خیلی آرومم میکرد.......

تاریکیم برام خوب بود....

خلاصه تحمل کن این روزام میگذرن نگران نباش اصلا فقط یکم تحمل کن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لیلاجون من ی کاری کردم اومدم قبل پریودیم چای زعفرون وکلاگرمی خوردم افتادم رولکه بینی...8روزمونده ب پ ...

عزیزم هیچ وقت دیگه برای پرییود شدن اینکترو نکن چون میتونه رو ضخامت آندومترت تاثیر بذاره.......

بهترین کار منتظر شدن برا طبیعی پریود شدنه......

بابت این شکتم عزیزم کاری نداره یه بی بی بذار......

اگه بودی بتات تا مدتها بالاست.......

اگه بودی برو چک کن و شاید با دارو جلوی لک بینیتو بگیرن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شاینا جون فریز داشتم. وای انتقال فریز خیلی راحت تره. ظاهر جنین ها که خوب بوده دیگه ژنتیک و... رو نمی ...

به حق این ماه عزیز ان شالله نتیجه بگیری  عزیزم

منم احتمالا جنین فریز انتقال میدم 

توکل بر خدا

راستی من و همسرم تصمیم گرفتیم که دیگه ارولوژیست نریم و خودمون با تغذیه و حالا تلاش مشکل اسپرم را درس ...

من هم چون علائم شما رو داشتم ازمايش ايمني خودم و كاريوتايپ براي همسرم رو خودم رفتم ازمايشگاه انجام دادم چون پزشكم اعتقادي نداره

سلام دوستان من تازه عضو شدم امروز زنگ زدم بیمارستان بهم گفتن روزی دوتا استرادیول از روز سوم بخورم سرچ کردم اکثرا بیشتر از دوتا بوده کسی مثل من بوده ؟روز چندم میگن برا سونو برم؟

خدا کمکم کن
دوستان من روز پنجم انقالم بود. امروز ولی هیچ لکه بینی یا علامتی نداشتم مگه میشه لانه گزینی بدون لکه ...

بله عزیزم خیلیا بدون لک باردار میشن.......

سلام دوستان.من حدود 25 روز پیش هیسترو کردم دکتر رزاقی بهم قرص equin1.25روزی 2تا داد تا زود پریود نشم ...

عزیزم فکر کنم باید ادامه بدی اما بهتره بپرسی......