سلام
منم حدود ده روز پیش آزمایش داشتم و سومین آی وی افم هم منفی شد.
تقریبا هر بار که انتقال داشتم،بعدش تب کردم و شبها لرز میکردم واستخون درد و ...داشتم
از بعد از آزمایش هم کا داروهامو قطع کردم،حالم روز به روز بدتر شد،اسهال شدید در حدی که دکتر خواست بستری بشم،استخون درد،تب و لرز و ...یه هو بدنم گر میگیره و تپش قلبم بالا میره و احساس تنگی نفس دارم و ...
میخوام دلیلشو بگم که چرا اغلبمون این مشکل برامون بوجود میاد
وقتی توی پروسه انتقال قرار میگیریم،دکتر با دارو سیستم ایمنی بدنمون رو ضعیف میکنه ،که بدن جنین رو پس نزنه،حالا یا با سرم آی وی ام جی،یا با قرص پردنیزولون
بنابراین بدن برای مبارزه با معمولیترین ویروسها و میکروبها دچار دردسر میشه و همون تب کردن،نشون دهنده عکس العمل بدن و رفتن تو لاک دفاعی و ...
یه سری هشدارها باید دکتر به بیمار بده مثل اینکه تو الان بدنت ضعیفه و مواظب باش توی محیطهای شلوغ و در مجاورت افراد بیمار و مکانهای آلوده و ..قرار نگیری ،که متاسفانه این آگاهی رو به ما نمیدند
مثلا من توی هفته دوم انتقال به عیادت به نوزاد که اسهال و استفراغ شدید داشت و بستری بود رفتم،فکر کن من با بدن بی دفاع و سیستم ایمنی داغون،توی بیمارستان آلوده و اتاقی که پر از نوزادانی با بیماریهای عفونی و ...بود قرار داشتم
از روز بعد سوزش گلو و دلدرد و لرز و ...شروع شد،و چند روز بعد هم که آزمایشم منفی شد و حال روحیم خراب و داغون،با بدن ضعیف و بیمیلی شدید به غذا
از روز آزمایش هم که داروهامو قطع کردم،که علاوه بر آمپولام، پردنیزولون روزی دوعدد بود
این دارو نباید یه هو قطع بشه،باید تا دوروز یکیش میکردم،بعد قطع میکردم
که متاسفانه اطلاع نداشتم و البته اونقدر حال روحیم خراب بود که اصلا میدونستم هم اهمیت به خودم نمیدادم و یه هو روز آزمایش همه رو قطع کردم
از فرداش حالم بدتر و بدتر شد،چنان اسهال شدیدی شدم که نمیتونستم خودمو کنترل کنم،حتی آب میخوردم،سی ثانیه بعد دستشویی بودم،اونقدر آب از دست دادم که فشارم به زیر هشت رسید.ازشدت دلپیچه ونفخ نمیتونستم یکساعت بخوابم ،چنان بدنم داغ میشد و عرق شدید رو تنم میشست که انگار توی هوای بالای سی درجه و شرجی جنوب بودم،خلاصه سرم و دارو و دکتر و ،..سه چهار روز طول کشید تا تونستم یه قاشق غذا قورت بدم و جز آبمیوه چیز دیگه ای بخورم
حالا فکر کن بعد از قطع داروها وسط همه این بیماری و ضعف،پریود هم میرسه( پریود بعد از آی وی اف = با مرگ)،گر گرفتن بدن بیشتر میشه،علاوه بر آب بدنت کلی خون ازت میره و دلدردات چند برابر میشه ،کمر درد و استخون درد شدید و...
ببخشید طولانی شد،اما خواستم تجربمو از عوارض داروهای سیکل انتقال بهتون بدم
اطلاعاتی که باید پزشکان به ما بدند و از قبل آگاهمون کنند که متاسفانه نمیدند
توی پست بعد اطلاعاتی که باید در مورد داروهای تضعیف سیستم ایمنی داشته باشیم رو میزارم.