2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
مامان سبحان جون خوبی؟ لکه شما چطوری بود؟ منم ترشحاتم که سفید بود کمی صورتی شده بود و معذرت میخام خون ...

شما کجا  انتقال دادی که ازمایشت انقدر دیر هست؟همه جا روز 14 میگن ازمایش بده!!!!!!

انشالله که بارداری و خوش خبر....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
شما کجا  انتقال دادی که ازمایشت انقدر دیر هست؟همه جا روز 14 میگن ازمایش بده!!!!!! انشالله که ب ...

اصفهان عزیزم. باید ۱۷ روز کامل بشه و تاریخم را  شنبه ۸ مهر زده که تعطیله.

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من روز پنجم انقالم بود. امروز ولی هیچ لکه بینی یا علامتی نداشتم مگه میشه لانه گزینی بدون لکه ...

عروسک جان کسانی که لک لانه گزینی دارن خیلی تعدادشون کمه، فقط ۶_۷٪ از بارداریها لک لانه گزینی دارن یعنی خیلی کمه، به نظر من اون خون و لک توی بارداری ما بیشتر مال موارد دیگه است ، اول اینکه ما بیشتر از یک جنین انتقال میدن پس ممکن اون جنین دوم یا سوم که نگرفته با اون خون دفع شده، و همچنین داروهایی که مصرف میکنیم خودش باعث اسپاسم رحم میشه و میتونه کمی خونریزی ایجاد کنه، پس اصلا گفته نشده بارداری باید با لک لانه گزینی باشه ، ۹۳ درصد بارداریها بدون لک هستند و فقط ۶ الی ۷ درصدشون با لک هستند، پس نگران نباش،فقط ایشالله بتا مثبت باشه،آمین.💕💕💕

ممنونم ليلا جون ، ان شا الله قسمت خودت خانمي ، من بعضي وقتها ميگم كمتر بيام ني ني سايت ولي بعد ميگم ...

مامان سبحان جون، خداروشکر که میای ، من ازت کلی دلگرمی میگیرم،وقتی میام حداقل یه پست هم میذاری کلی شاد میشم و انرژی میگیرم ، قربونت برم انقدر ماه و مهربونی       

به من این دو روز آخر را دوباره استراحت مطلق دادن و حتی برای آمپول یه نفر باید بیاد خونه بزنه من نرم چون پله داریم . دیگه توکل بخدا ... ایشالا که قسمتون باشن جوجه ها. 

سلام دوستان.من حدود 25 روز پیش هیسترو کردم دکتر رزاقی بهم قرص equin1.25روزی 2تا داد تا زود پریود نشم گفت بعد از قطع قرص 2تا10 روز طول میکشه پریود بشی .هنوز چند تا از قرص ها مونده تا تموم بشه ولی من امروز کاملا پریود شدم نمیدونم چکار کنم دکتر مطب نیست سوال کنم.قرص هارو دیگه نخورم ؟اخه چرا این طوری شدم؟ کسی میدونه راهنمایی کنه؟      

به من این دو روز آخر را دوباره استراحت مطلق دادن و حتی برای آمپول یه نفر باید بیاد خونه بزنه من نرم ...

سلام ویان  جان ببخشید اولین باره که انتقال دادی؟ مشکلت چی بود؟ دکترت کیه؟ خانم دکترها یا نه خوده کلانتری؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
مامان سبحان جون خوبی؟ لکه شما چطوری بود؟ منم ترشحاتم که سفید بود کمی صورتی شده بود و معذرت میخام خون ...

سلام به همه دوستان عزيز ، ممنونم ويان جون ، عزيزم من اين سري تا روز ١٩ انتقال لك نداشتم روز ١٩ و دوبار ديگه تا سونوي قلب خونريزي داشتم البته ادامه دار نبود يكدفعه خونريزي ميكردم و تمام ميشد ولي سري قبل روز ١١ انتقال لك كمي داشتم تقريبا قهوه اي رنگ .

اصفهان عزیزم. باید ۱۷ روز کامل بشه و تاریخم را  شنبه ۸ مهر زده که تعطیله.

عزيزم الان هم بري آزمايش بدي معلوم ميشه رويان هم هميشه روز ١٧ آزمايش مينويسه ولي من هر دو بار هم زودتر رفتم آزمايش دادم .

سلام ویان  جان ببخشید اولین باره که انتقال دادی؟ مشکلت چی بود؟ دکترت کیه؟ خانم دکترها یا نه خود ...

سلام گلم اره اولین بارمه، خودم سالمم و فقط شکل اسپرم ۱۰۰/. آبنرمال بوده . چکاپها و سونوها با خانم دکترا ولی پانکچر و انتقالم با دکتر احمدی بوده

سلام به همه دوستان عزيز ، ممنونم ويان جون ، عزيزم من اين سري تا روز ١٩ انتقال لك نداشتم روز ١٩ و دوب ...

جدی من نمیدونم لکم بد بود یا خوب ولی الان تموم شده و ترشحاتم دوباره سفیده

عزيزم الان هم بري آزمايش بدي معلوم ميشه رويان هم هميشه روز ١٧ آزمايش مينويسه ولي من هر دو بار هم زود ...

شوهرم نمیذاره زود برم حالا این دو روزم استراحت میکنم شنبه صبح میرم بیمارستان آز میدم دیگه توکل بخدا هرچی قسمتون باشه

سلام دوستان.من حدود 25 روز پیش هیسترو کردم دکتر رزاقی بهم قرص equin1.25روزی 2تا داد تا زود پریود نشم ...

پروانه جون من میدونم طبق تجربه خودم که داشتم ماه پیش هیسترو کردم زودتر از موعد پریود شدم من دوره هام 30 تا 31 روزِ ولی اینبار هم قبلش لکه بینی داشتم هم 5 روز مونده به موعدم پریود شدم و خیلی هم زیاد خونریزی داشتم، به نظرم طبیعیه، حالا با دکترت تماس بگیر ببین چی میگه.

اصلا فكرش رو نكن ديگه تا وقتي بري آزمايش بدي ، ان شا الله كه مامان شدي عزيزم .

مامان سبحان بازم لک داشتم. الان دارم میرم آز بدم دیگه هرچی باشه معلومه. برام دعاکنین. ایشالا خوش خبر باشم.