2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 



سلام دوستای گلم من امروز روز سوم انتقالم هستش این آمپول هپارینمه که دکتر داده ولی داروخانه گفت دور ن ...

سلام عزيزم ، من هم ميزنم دور ناف بعضي وقتها هم روي رون پام ميزنم ، به بازو هم ميشه زد اين ٣ جا هر كدوم كه خواستي ميشه زد ولي من به بازو نميزنم چون اگر كبود بشه ديگه صحنه خيلي وحشتناك ميشه حالا دور ناف و رون پاهام رو هميشه نميبينم يه جوري تحمل ميكنم .

ثمنون دوستای گلم که جواب دادید خوب خداروشکر درست میزنم 

بچه ها من که امروز روز. سوم انتقال بودم هیچ لکه بینی ای و هیچ علامتی که نشون بده لانه گزینی انجام شده نداشتم دوستانی که انتقال داشتن کی لکه دیدن یا اولین علامتی که داشتن چی بوده

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

مامان سبحان جون،لیلا جون،آنا جون،خیلی خیلی ممنونم از لطف بی نهایتتون   

مامان سبحان جون انشاالله نتیجه غربالگریت عالی باشه به حق همین شبای عزیز

لیلا جون ما خیلی منتظریم که شما هم به خوان هفتم برسی انشاالله تا دیگه خودت نتونی قر بدی و دوستان این کارو واست بکنن! البته انشاالله بعد ایام عزاداری!  

راستی دوستان روز انتقال تو بیمارستان عکس جنینای منو. بهم نشون دادن یادم رفت بپرسم ازشون چندروزه هستن بعد. که اومدم تو. نت سرچ کردم نسبت به عکسی که براتون میفرستم تشخیص دادم که ظاهرا یکیشون پنج روزه بوده که میگفتن عالیه و یکیشون سه روزه که زیاد راضی نبودن ازش به نظرتون پنج روزه خوبه یعنی سه روزه هه احتمالش پایینه که بگیره

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
سلام دوستای گلم من امروز روز سوم انتقالم هستش این آمپول هپارینمه که دکتر داده ولی داروخانه گفت دور ن ...


بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:
آمپول Clexane یا enoxaparin:

سلکسان (انوکساپارین) چیست؟
این دارو برای جلوگیری از لخته شدن خون تجویز میشود. انوکساپارین ماده فعال سلکسان میباشد، یک هپارین با وزن مولکولی پایین که پروسه انعقاد خون را کند میکند.

طریقه تزریق:
- برای تزریق این آمپول حتما سعی کنین یه ساعت مشخصی رو در نظر بگیرید و همیشه سر همون موقع تزریق رو انجام بدید چون اینکار باعث میشه که یه مقدار مشخصی از دارو همیشه توی بدن باقی بمونه.
- این آمپول رو میشه تو سه منطقه از بدن تزریق کرد، ناحیه شکم، از آرنج تا بازو، رانها، ولی بیشتر شکم تزریق میشه چون به اندازه کافی چربی داره. برای پیدا کردن محل تزریق از اطراف ناف تقریبا ۵ سانت فاصله بدید بعد یه بار راست تزریق کردید فرداش سمت چپ میزنید.
- قبل از تزریق سر سرنگو پایین بگیرید اگه قطره دارو داره چکه میکنه خود سرنگو آروم تکون بدید تا چکه بیفته به هیچ وجه با پنبه یا الکل اون چکه رو پاک نکنین.
- این آمپول باید با زاویه ۹۰ درجه تزریق بشه، نگران ارتفاع سرنگ نباشید چون  ارتفاع آن کاملا مناسب در نظر گرفته شده.
- داخل سرنگ هوا وجود داره و نیازی به خارج کردن هوا نیست. اگر هوا مشاهده نشد یه کوچولو سرنگو تکون بدید تا اون حباب هوا ایجاد بشه، تکونای سرنگ باید خیلی آروم باشد.
- قبل از هر کار دستهارو با آب و صابون میشوریم بعد بیمار دراز میکشه ریلکس و اگر خودتون تزریق میکنید که به حالته نشسته طوریکه روی بدنتون تسلط داشته باشین، یه تیکه پنبه برمیداریم، اون ناحیه تزریق رو با الکل ضد عفونی میکنیم بعد با یک دست پوست رو میگیریم با انگشت شست و اشاره  و با دستی که مینویسیم آمپولو وارد میکنیم و کامل با ملایمت کل دارو رو تزریق میکنیم، وقتی تق صدا داد یعنی ماده تموم شده، سرنگ رو در میاریم بعد پوست رو ول میکنیم، پنبه رو آروم میذاریم روی نقطه تزریق و بر میداریم.
- به هیچ وجه محل تزریق را ماساژ نمیدیم چون کبود میشه، در ضمن مقداری هوا در سرنگ وجود دارد که نیازی به تخلیه هوا نیست.

سلام دوستای گلم من امروز روز سوم انتقالم هستش این آمپول هپارینمه که دکتر داده ولی داروخانه گفت دور ن ...

عروسک جان اینو از کانال آنا جون برات میذارم ، جواب تمام سوالات رو میده در مورد این دار. فقط سعی کن تمام دستورات رو درست انجام بدی .

پرپر جون این برگه به نظر من همش طبیعی و تو رنج نرمال ، اون یکی هم مطمین نیستم

عزيزم خوبي ؟؟ يكيش كه به نظر خودم خوبه ولي اوني كه واسه ژنتيكه اصلا نميدونم چي به چيه، انگار يه چيزيش هست ولي

راستی دوستان روز انتقال تو بیمارستان عکس جنینای منو. بهم نشون دادن یادم رفت بپرسم ازشون چندروزه هستن ...


بلاستوسیست:
بلاستوسیست مرحله ای از رشد جنین است که معمولا از روز ۵ به بعد آغاز میشود و جنین پرسلولی میشود بیشتر از ۳۲، در این مرحله جنین باید لانه گزینی خود را در رحم شروع کند. مشخص شده جنینهایی که به این مرحله میرسند درصد لانه گزینی و شانس بارداری را بالا میبرند.

چه تعداد جنین به مرحله بلاستوسیست میرسند؟
مطمئنا تعداد کمی از جنین ها بعد از لقاح در آزمایشگاه به این مرحله میرسند، به طور متوسط از هر ۵ جنین ۱ جنین بلاستوسیست میشود، بنابراین ریسک اینکه از تعداد تخمکهای گرفته شده از فرد و لقاح دادن آنها و نرسیدن هیچکدام به مرحله بلاستوسیست بالا میباشد، باید توجه داشت که به عنوان مثال از ۶ تا تخمک گرفته شده از فرد ۴ یا ۵ تا تخمک لقاح پیدا کنند و در این حالت به طور قطعی جنین هایی که تا روز ۵ در انکوباتور نگهداری میشوند رشد کندی دارند و ممکن است به مرحله بلاستوسیست نرسیده و در نتیجه لانه گزینی انجام نشود.
از طرف دیگر عده ای از پزشکان بر این باور هستند که انتقال جنین در روزهای دوم احتمال رسیدن جنین به مرحله بلاستوسیست و لانه گزینی را آسان تر کرده و جنین لانه گزینی میکند. این موضوعی است که مورد توجه قرار گرفته زیرا محیط رحم در هر صورت جایگاه مناسب تری برای رشد جنین است تا دستگاه انکوباتور، مخصوصا زمانیکه سن زن بالا است و یا تخمک‌کیفیت بالایی ندارد.

پس چرا بعضی از مراکز سعی میکنن جنین رو به مرحله بلاستوسیست برسونن؟
جواب این سوال بسیار سادست، این عمل رو در زنانی انجام میدن که بسیار جوان هستند و یا تعداد بیشماری تخمک تولید میکنند بنابراین احتمال زیادی وجود دارد که بعد از ۵ روز جنینی توانسته باشد رشد کند در اینحالت میتوانند هم درصد باردار شدن رو بالا ببرن و هم اینکه از بارداری دو قلویی و چند قلویی جلوگیری کنند.
در هر صورت تصمیم رساندن جنین به روز ۵ و مرحله بلاستوسیست به عهده جنین شناس است که با توجه به سابقه بیمار، تعداد سیکلهای ناموفق، سن بیمار، کیفیت تخمک تصمیم میگیرد.
اخیرا تعدادی از مراکز به حالت قبل تایم و ساعت نگهداری جنین در آزمایشگاه را کوتاه کردند و جنین رو بعد از دو یا سه روز انتقال میدهند، به این دلیل که احتمال میدهند جنین ضعیف، جنین تشکیل شده از تخمک بی کیفیت، جنینی که کند رشد میکند و جنین متعلق به مادر نه چندان جوان، ممکن است در رحم به رشد خود ادامه دهد، در صورتیکه توانایی رشد در انکوباتور را ندارد. در سالهای اخیر سن بارداری افزایش پیدا کرده این فاکتور مهمی در تصمیم گیری جنین شناس و پزشک است.
در آخر باید به این نکته مهم توجه داشت که هیچ کدام از این روشها ملاک صد در صد برای یک بارداری موفق نیست، برای هر بیمار با توجه به شرایط فردی و پرونده پزشکی و سن و تعداد و کیفیت تخمکها تصمیم گیری میشود، بنابراین توصیه میشود تصمیم این انتخاب را به عهده جنین شناس بگذارید.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز