2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
پرپررررری مردم از خنده     به قول افسون ما فقط پایین تنه برامون اهمیت داره ، یعنی من اعتر ...

😂😂😂😂 از دست تو دختر،البته به طور ناخواسته خوب کاری هم کردی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان...امروز رفتم سونو ک دکتر تا سونو کرد گفت ماشالا چه خبره خخخخخ گفت همه چی خوبه تخمک هم زی ...

عزیزم اگه تخمکات زیاده حتما همراه داشته باش و تنها نرو، منم هربار هایپر میش، خانمایی که زیر ده تا تخمک دارن خیلی عادی از اتاق عمل میان بیرون اما من بالای بیستا بودم و یه کم درد داره، مثل یه پریود دردناک میمونه، اگه حالت بد باشه خدایی نکرده و حالت تهوع داشته باشی مرخصت نمیکنن و یه سرم میزنن تا اب شکمت رو بکشه، تا چند روز هم درد و ورم و بی حالی داری که همشون طبیعیه، اما هر حالتی که داشتی حتما حتما با دکترت درمیون بزار تا خدایی نکرده مشکل جدی پیش نیاد، اکثرا با سفیده و پودر پروتئین و قرص و دوغ شور و این چیزا برطرف میشه

انتقالت هم دو تاپریود بعد انجام میشه، مثلا من مرداد هایپر شدم و این ماه با شروع دومین پریود میرم برای انتقال

توکل بخدا انشالله کلی جنین خوب و عااااالی داشته باشی 

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش

سلام 

من ١٦ كه رفتم واسم استراديول نوشت بعدش رفتم مسافرت كه روحي ام بهتر بشه موبايلو كلا خاموش كردم 

٢٦ وقت داشتم رويان سونو شدم ضخامت اندو ٧/٨ بود دوباره استراديول گفت ادامه بدم تا جمعه كه ميشه فردا از ديروز به مدت سه روز امپول پروژسترون ٥٠ ميل بزنم شنبه صبح ٧/٣٠ برم رويان واسه انتقال واسم دعا كنيد خسته شدم از رفتن 

سلام  من ١٦ كه رفتم واسم استراديول نوشت بعدش رفتم مسافرت كه روحي ام بهتر بشه موبايلو كلا خاموش ...

عزیز دلم ایشالله دیگه مامانی......

اسمت معنی واقعیشو پیدا میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حالا به سوال شنبه ميشه ٢٥ سيكلم چون من ٨ شهريور پريود شدم بنظرتون دير نيست واسه انتقال اخه من سيكا ...

عزیزم وقتی تو سیکلی دیگه به طول دوره های پریودت ربطی نداره......

پس باهاشون مقایسه نکن چون برنامه بدنت با دارو کنترل شده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره عزیزم نمیتونه وارد سایت بشه..... بتاش ۱۵۰ بوده نگران بود گفتم بابا کلیم عالیه...... از همه خوا ...

آنا جوووونم یعنی طبیعی باردار شده با این حساب ,یادم دیگه جنین نداشت,خیلییییی خوشحال شدم الهی شکر.... بتا 150 که عالیه .... خداروشکر ...مرسی آنا جون خبر دادی...دماوند جون اگر میتونی تاپیک رو بخونی یه کاربری جدبد درست کن تو امضات خودتو معرفی کن .

عزیزم اگه تخمکات زیاده حتما همراه داشته باش و تنها نرو، منم هربار هایپر میش، خانمایی که زیر ده تا تخ ...

سلام عزیزم مممنونم از راهنماییت همسرم و مادرم هستن...دکتر بهم پودر پروتیین داده با قرص کابرلین...انشالله ک خیره ...امیدوارم باهم بیایم اینجا خبر مادر شدنمون بدیم

😂😂😂😂 از دست تو دختر،البته به طور ناخواسته خوب کاری هم کردی

ستایش جون دیدی ,به قول آنا جون باید میگفتم کفشمم یه واکس بزن   

خلاصه برات بگم من و همسرم به دلیل مورفولوژی پایین وارد این راه شدیم یه بار میکرو کردم یکسال و نیم پیش که 10 تا تخمک داشتم فقط دو تا جنین بلاستوسیت شدن که بار اول گفتن کیفیتش عالیه انتقال دادن شد بارواری شیمیای,بار دوم گفتن کیفیتش متوسط انتقال دادن منتهی هفته 6 سقط شد.بعد رفتیم دنبال پیگیری بیشتر این وسط رفتم کلینیک اندومتریوز که گفتن هم کیست داری هم اندومتریوز طرف چپ رحمت ولی کیست حدود 2 سانت بود گفتن آب دستت بزار زمین میکرو کن  خلاصه منم اینور اونور مشورت و فلان گفتن عمل نه ولی تو لیست عمل هستم برای یکسال دیگه گفتن اول برو میکرو خلاصه ویزان گرفتم و رفتم سونو 3 دی گفتن کیست رفته   بعد حالا تو سیکلم 3 روز همون دردارو  داشتم که ماجرای دیروز شد.

سلام خانم ها

من هم باز اومدم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

آناجان سلام

خوبین؟لیلا جان شماچطوری

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

کی ها تواین یکسال به سلامای باردارشدن,؟