2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
سلام مامان سبحان جان، منم شنیده بودم که میگن حتما یه چند سالی باید از ازدواج گذشته باشه ، درستِ؟

فكر كنم براي كساني كه سنشون پايين هست اينطوري باشه براي ما به قول افسون جون سن بالاها مشكلي نيست . 😂😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خاتون جان خیلی خوش اومدی عزیزم،بابت تجربه تلخت خیلی خیلی ناراحت شدم ولی به خواست خدا با یه بارد ...

ممنونم لیلا جان، توکل به خدا 

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
افسون جون اينطوري كه من شنيدم فرزند خواندگي هم چند سال زمان ميبره ، ميتونيد درمان و فرزند خوندگي رو ...

من دارم اینکارو میکنم و الان در نوبت بهزیستی هستیم، برای فرزند پسر ۶ ماه از زمان تشکیل پروندهو دختر حداقل دوسال زمان میبره 

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
برای ما حالا برعکسه منم دوست دارم ولی نه اندازه همسرم اون اصرار داره علاوه بر دوست داشتن  دیرو ...

واییییی چه کار. قشنگی واقعا لیاقت میخواد. منم با اینکه بچه دارم ولی بازم از خدامه ولی همسرم قبول نمیکنه به نظر من هم بچه بیار. هم خودت تلاشتو. بکن چه اشکالی داره دوتا داشته باشی خدا صبر. و. توان و هزینشو میده نگران نباش 

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

فرزندخواندگی کلی شرایط داره دوستان، اگه مشکل ناباروری داشته باشید نیازی به سال ازدواج نیست، حتی یه سال هم از ازدواج گذشته باشه میشه

من دارم اینکارو میکنم و الان در نوبت بهزیستی هستیم، برای فرزند پسر ۶ ماه از زمان تشکیل پروندهو دختر ...

خاتون جان ،چقدررر کار قشنگی عزیزم، خیلیییییییییی مبارک باشه. ببخشید میپرسم بهتون بچه نوزاد میدن؟ یعنی منظور زیر 1 سال میدن؟ بعد پدر و مادر باید حتما ایرانی باشن؟ 

فرزندخواندگی کلی شرایط داره دوستان، اگه مشکل ناباروری داشته باشید نیازی به سال ازدواج نیست، حتی یه س ...

چه خوب از این لحاظ، ایران خیلی در این مسایل خوبِ، اینجا اصلا به این چیزا توجه نمیکنن، بدبختت میکنن ، آخرشم بچه ها بیچاره یتیم بزرگ میشن.

خاتون جان ،چقدررر کار قشنگی عزیزم، خیلیییییییییی مبارک باشه. ببخشید میپرسم بهتون بچه نوزاد میدن؟ یعن ...

لیلا جان بستگی به سن خانم و اقا داره، مثلا وقتی سن من و همسرم رو دیدن گفتن قطعا به شما زیر دو سال میدن،کمترین رنج سنی زیر دوسال هست که بسته به مواردی که در زمان رسیدن نوبت ما در بهزیستی موجوده بهمون تعلق میگیره، حداقل سن هم شش ماه هست چون حداقل شش ماه میگردن تا والدین یا بستگان بچه رو پیدا کنن، یعنی نوزاد زیر شش ماه به هیچ عنوان نمیدن

مرسی خاتون جان    

عزیزم من چون اطلاعات دقیقی نمیتونستم بهت بدم ادرسشون رو برات گذاشتم، البته فعلا  فقط برای تهران هست اما شرایط رو توضیح داده

عزیزم من چون اطلاعات دقیقی نمیتونستم بهت بدم ادرسشون رو برات گذاشتم، البته فعلا  فقط برای تهران ...

مرسي خاتون جان از راهنماييت

من جنسيت برام مهم نيس

ولي همسرم فقط ميگه برا دختر اقدام كنيم بتظر منم نوزاد خيلي بهتره وابستگي بيشتر ميشه...دوسال برا دختر چه زياد... ٩٠ درصد متقاصي دخترن البته

يه سوال شما هم ميخواهي درمانت رو ادامه بدي هم فرزندخونده بياريد؟؟ 

اين دوسه روزه خانوادم اصرار دارن رحم اجاره كنم جاي اين كار

ولي ما هم بخاطر دل خودمون و هم بخاطر اينكه اين طفل هاي معصوم با خانواده بزرگ شن ميخواهيم اين كارو كنيم ...

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...