2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
بچه ها راستش یه چیزی می خواستم بگم من همسرم خیلی اصرار داره به فرزند خوندگی  بیشترم بخاطر صوا ...

افسون جون زیباترین کاریه که هر کسی لیاقتشو نداره به همچین رتبه ای برسه......

احسنت به همسرت و دیدگاهش.......

مطمئنم بعدش زودتر از حد تصورتون خودتون بچه دار میشین...........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ليلا عزيزم و آنا مهربون ممنون از محبتتون 🌺🌺🌺

واستي ليلا جان من اگه آزمايش امروز بدم نتيجش اشتباه نميشه

چون من تو داروهاي بعد از انتقالم ٣ تا هاش سي جي داشتم كه هر بار نصفه روز انتقال و به فاصله دو روز دو روز تزريق شد ولي هر بار نصف آمپول 

اين باعث نميشه آزمايش بتا اشتباه نشون بده و كاذب بتا بالا باشه يا ربطي نداره؟؟؟؟؟؟

راستي ميدونيد دليل تجويز هاش سي جي بعد از انتقال چي بوده چون من هيچ وقت نداشتم 

دوستان اگر كسي از سوال من اطلاعي داره ممنون ميشم جوابمو بديد

شادددد باشيد و سلامت🙏🙏🙏🙏

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
ليلا عزيزم و آنا مهربون ممنون از محبتتون 🌺🌺🌺 واستي ليلا جان من اگه آزمايش امروز بدم نتيجش ا ...

عزیزم من هاش سی جی بعد انتقال روز دو و پنج انتقال داشتم و شکر خدا + هم شدم......

عزیزم من جات باشم فعلا آز نمیدم و داروهامم ادامه میدم.......

عزیزم این هاش سی جی کار هورمون بارداری و تغذیه جنین رو انجام میده......

و محیط رحم رو برا بارداری طبیغی برا ماها شبیه سازی میکنه که رحم بیشتر باور کنه که بارداره......

خیالت راحت این دفعه کلی کار انجام دادی و موانع موجود رو از سر رته برداشتی پس ۹۰ درصد مامانی پس به خاطر ده درصد این شانس رو از خودت نگیر......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ليلا عزيزم و آنا مهربون ممنون از محبتتون واستي ليلا جان من اگه آزمايش امروز ...

راست میگی آمپول زدی ، خب فکر میکنم صبر کنی تا چند روز دیگه آزمایش بدی بهتر باشه، اینجوری میتونی به جواب آزمایش بتا اطمینان کنی، 

من فکر میکنم اچ سی جی رو میدن برای اینکه به لانه گزینی کمک میکنه، و رشد جنین در رحم.

عزیزم حال و روزتو درک میکنم ، یعنی همیشه گفتم بازم میگم همه درمان یه طرف این چند روز مونده تا آزمایش بتا یه طرف ، واقعا کلافه کننده است، ولی میدونی من چه جوری تحمل میکردم؟ میگفتم چند سال هر ماه اقدام کردم حالا هیچی هم توی دلم تشکیل نشده بود ، لااقل بعد از انتقال میدونم یه چیزی اون تو هست ، دیگه بقیه دست خداست که این جنین باید به حمعیت دنیا اضافه بشه یا نه، ولی همین که میدونی یه چیزی هست خودش خیلی خوبِ، حالا من ازت خواهش میکنم یکم دیگه هم تحمل کن ، چاره چیه فدات شم، سرتو گرم کن، چرا خونه نشستی پا شو برو بیرون، خونه دوستی فامیلی چیزی، نمیخوای بری بیرون یه بازی بریز تو گوشیت یعنی جوری سرگرم میشی و زمان میگذره که خودت باورت نمیشه، فقط سرگرم کن خودتو تا این چند روز بگذره ، چاره ای نداریم ، باید قوی باشیم راه ما راه شوسه است.

ایشالله که بتات حساااابی چاق و چله است عزیزم ، آمین. 

آنا جونم من از دیروز تخمدان چپم درد میکنه، دیگه درد زیاد داشتم مسکن خوردم، راستش نگران شدم برای کیستی که داشتم، البته من همش دارو مصرف کردم بعد هم که دارم ال دی میخورم، نمیدونم والا چیه جریان، نظر شما چیه ؟؟؟ 

من متولد 64 یعنی 32  ایشون متولد 52

سلام به همه دوستان ، عزيزم همسرت فقط دو سال از همسر من بزرگتره يه طوري گفتي گفتم چه قدر مگه سنشون بالا هست .

عزيزم اين كاري كه ميخواي بكني واقعا كار زيبايي هست ، ولي خوب دو نفرتون بايد از ته دلتون اين كار رو بكنيد ، من خودم هميشه در مورد اين موضوع فكر كردم ولي وقتي با همسرم درميون ميگذاشتم ميديدم از ته دلش راضي نيست ، اگر هر دوتون رضايت كامل داريد چرا كه نه بهترين كاره ، چند سال پيش مدير مدرسه مادر من يك دختر ٩ ماهه رو به فرزندخوندگي قبول كرد و دو سال بعدش خدا يك پسر هم بهش داد ، براي خيليها اين موضوع پيش اومده . 🌷🌷🌷🌷🌸🌸🌸😘😘😘

سلام به همه دوستان ، عزيزم همسرت فقط دو سال از همسر من بزرگتره يه طوري گفتي گفتم چه قدر مگه سنشون با ...

برای ما حالا برعکسه منم دوست دارم ولی نه اندازه همسرم اون اصرار داره علاوه بر دوست داشتن 

دیروز گیر داده بود همین الان کاراشو بکنیم 

من می گم بازم شانسمو امتحان کنم

...

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
من متولد 64 یعنی 32  ایشون متولد 52

afsson جان، چه جالب خودت از من 4 سال کوچیکتری ، همسرت هم 4 سال از همسر من کوچیکترِ، اختلاف سنی من و همسرم هم مثل تو و همسرت، فدات شم به قول مامان سبحان جوری گفتی سنش بالاست من گفتم چند سالشون باشِ، ایشالله خدا عمر طولانی و با عزت به هر دوتون بده.

الان من و همسرم چیکار کنیم ، خب تا به عروسی برسیم دقیقا اول 31 سالگی من بود اصلا از همون اول هم بچه میخواستیم ولی نشد دیگه تا رسیدیم به الان، دیگه الان سن ازدواج بالا رفته این درمان ناباروری هم که خودش کلی وقت آدم رو میگیره.اصلا فکر نکن سنتون بالاست عزیزم.

ولی تصمیم همسرت قشنگِ، همونطور که گفتم هر دوتون موافق باشین خیلی هم کار قشنگیه، ایشالله هر چی که خیر براتون پیش بیاد.

برای ما حالا برعکسه منم دوست دارم ولی نه اندازه همسرم اون اصرار داره علاوه بر دوست داشتن  دیرو ...

من درکت میکنم کاملا، فقط اینم یه شانس بزرگیِ که همسرت دوست داره و موافق هستش.

من روز ۱۳ آز دادم و بتا ۵.۴۰ بود و فکر میکنم ته مونده ی اثر هاش سی جی بوده اونم. چون اگه باردار بودم این بتا واسه روز سیزده انتقال خیییلی پایینه. و بیبی چک هم که ی خط خیییییلی محو ازش مونده بود امروز که چهاردهمم حتی محوتر از دیروز . براتون گفتم من برای تست اثر آمپول اچ سی جی از روز ۴ بیبی گذاشتم. و هر روز کمرنگ تر شد تا دیروز روز ۱۳ که خیلی محو و امروز در حد توهم محوه باز. خلاصه که بعید میدونم انتقالم مثبت باشه. فردا روز ۱۵ انتقال و روز ازمایش اصلیمه. چیزیکه برام عجیبه اینه که انتقال قبل هفته بعد انتقال سینه م دیگه سفتیشو از دست داد و کوچکترین علایمی نداشتم هفته دوم و باردارم نبودم منفی شدم. اینبار از بعد انتقال ک اچ سی جی زدم سینه ها سفت بود و همچنان سفت تر هم هست و دوسه روزه درد زیادی هم داره. دردای گذری زیردل و کمر هم دارم که خفیف بود و دیشب محسوس تر شد. فقط بی بی منفیه. و بتای مسخره ی روز ۱۳ که خیییییلی پایینتر از اونی بود ک بشه گفت مال بارداریه و بیشتر ته مونده اثر آمپوله. خلاصه ک با این بیبی تقریبا منفی بعید میدونم انتقالم مثبت باشه