2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست
viyana جون مبارکت باشه عزیزم به نظرم مامان شدی  چون گفتی سر سینه هات تغییر رنگ داده،این یکی ...

اخه واسه روز ۶ خیلی زوده بنظر از علایم تزریق پروژسترونه. نه؟؟؟

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
عزیزم این دستورات رو دکتر تغذیه به همسرتون داد؟ وقتی دیدم بار ۸ انتقال هستی خیلی حالم خوب شد .ان شاا ...

آره عزیزم دکتر تغذیه به همسرم داده بود .مرسی عزیزم

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به  همگی 

بچه ها میکروی قبلیم بعد از مثبت شدن هایپر شدم 

این هایپری باعث کم شدن ذخیره میشه ؟؟

کسی میدونه ؟

برام سواله! 

آتریسا جون درکت میکنم ....ان شالله لطف خدا شامل حالمون بشه 

یانیک جون تبریک میگم عزیزم 

سلام به  همگی  بچه ها میکروی قبلیم بعد از مثبت شدن هایپر شدم  این هایپری باعث کم شد ...

شاینا جان الان بارداری؟ آخه منم بعد از مثبت شدن هایپر شدم 

چی شده بودی؟

خدایا شکرت

سلام،چه خوب شد که این تاپیکو پیدا کردم❤

منم مرداد ای و اف کردم منفی شد 😢خانوما کسیو دیدید که با چاقی ای وی افش مثبت بشه،،،به دکترم گفتم با این شرایط جسمی من چه درمانی پیشنهاد مبدید گفت برو ای وی اف،،الان فقط یه بسته فریز دارم(نوزده تا تخمک داشتم که ۶تا جنین شد ۳تاشو فِرش بلاستوسیت انتقال دادن منفی شد الان یه بسته دارم)،اگه اونم منفی بشه دیگه شرایطشو ندارم که دوباره سیکل ای وی اف رو شروع کنم

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
یانیک جون نه باردار نیستم  متاسفانه حاملگی نابجا بود  به دکترت بگو.برات پروتئین بنویس ...

دارم پودر وی میخورم

آخه من بار اولی نبود که هایپر شدم  به خاطر همین روی تعداد تخمک و کیفیت و جواب دهی من به داروها تا حالا اثر نذاشته 

خدایا شکرت

شاینا جون من اخرین بار که پانکچر شدم بیست و پنج تا تخمک داشتم ولی هایپر نشدم البته از اولین روز امپولا سه تا سه تا سفیده تخم مرغ خوردم فقط بنابر توصیه انا دوغ نخوردم .بعد تخم کشی دوغ خوردم

مامان ها یه سوال ؟ من امروز سمت راست  زیر دلم ذوق ذوق میکنه اشکال نداره شما اینجوری نبودید؟

یانیک جون من روز ۶ انتقالم سمت راستم مثل شما ذوق ذوق میکنه. شما روز ۶ علاینی داشتی؟!؟!

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
سلام به تک تک دوستان عزیزم..مامانهای گل مون چطورن الهی که تا اخر واسشون خوب پیش بره و نی نی های گل ش ...

سلام به همه دوستان عزيز ، آتريسا جون عزيزم من خيلي به فكر شما هستم خانمي ، توكل به خدا عزيزم ان شا الله اين روزهاي سخت هم ميگذره و جاش رو به روزهاي شيرين بچه داري ميده ، شما دختر صبور و مقاومي هستي ، مطمئن باش جواب صبرت رو ميگيري عزيزم ، از ته دلم برات دعا ميكنم همين دفعه مامان بشي به اميد خدا .