2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047650 بازدید | 684621 پست

دكتري كه زيرنظرش اي وي اف ميشم نظرش اين بود كه دو سيكل پانكچر و بگذرونم و حداقل ٩/١٠ تا جنين داشته باشم بعد برم دكتر جراح ببينه و اگه لازمه عمل كنم، كه من اول رفتم دكتر نظر بده چون دو تا سيكل پانكچر ديگه به اندازه كافي وقت و هزينه صرف ميكرد و ممكن بود در نهايت به همين راهكار الان برسيم و يا بعد از دو سيكل ديگه وضعيت بدتر بشه...

رز سفيد عزيزم به نظرم ذهنتو درگيرش نكن نهايتش اينه كه يا قبل از عمل باردار ميشي يا بعد از عمل ! بالاخره از دست اين آندوي لعنتي راحت ميشي يه جورايي ، داشتن جنين فريز خوبيش اينه كه استرس نداري ديگه كه تخمدانت چجوري بشه

ببین کلا اندومتریوز از پریود تغذیه میکنه، برای همینه که کسانی که اندومتریوز دارن حالا هر جا باشه چه ...

خب مشکل من اینه که تو مقالاتی ک خوندم نوشته احتمال ابسه و عفونت لگنی هست اگه موقع پانکچر کیست اندو وجود داشته باشه ولی دکتر میگه نه اشکالی نداره....و اینکه با داروهای تحریک تخمدان کیست بزرگتر میشه و تغذیه میشه....تعداد تخمک کمتری هم گرفته میشه....ولی ایشون میگن اصلا مهم نیست!!!

حس کردم دکتر پادمهر سرسری از روش رد شد...برای همینه هنوز خیالم از حرفاش راحت نشده....

من حتی یک درصدم راضی به عمل نیستم...ولی خب کلی مشکل دیگه هم دارم ...تنبلی تخمدان..انعقادی...ایمنی..ضعیف بودن همسرم...اندومتریوز... برا همین نمیخوام ازمون خطا کنم و هر بار بخاطر یه مشکل حل نشده انتقال منفی داشته باشم....نه شرایط روحیش رو دارم و نه مالی و نه جسمی...

حالا باز باید برم کلینیک ببینم نظر اونا چیه...ال دی هم از فردا شب شروع میکنم توکل به خدا

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرپر جون هستن فقط کلی پست نخونده بود تازه رسیدم به این پستت......

مرسي عزيزم همه سوالامو جواب دادي 😍 يكي ديگه هم بپرسم، من ديروز بخيه هامو كشيدم ، الان دقيقا دو هفته ست عمل كردم، از كي ميشه رابطه داشت و خطرناك نيست ديگه؟ توي بيمارستان گفتن دو هفته، كافيه يا بيشتر معقول تره ؟

سلام  لیلا جان فرق هپارین با سلکسان چیه؟ من دو تا هپارین در روز میزنم امروز دیدم پام سیاه شده ف ...

سلام رحمت جان، ببین ترکیب سلکسان انوکسوپارین هست که نوعی هپارین با حجم مولکولی پایین، 

یعنی به شکمت تزریق میکنی ولی پات دچار لک کبودی شده؟ این همونی که دوستمون آرزو جون گفت باید حتما به دکترت بگی چون خونت خیلی رقیق شده.

ولی اگر به پات میزنی یعنی رو کشاله رون تزریق میکنی و محل تزریق کبود شده نباید بعد از تزریق محل تزریق رو فشار بدی یا ماساژ بدی.

منم با آرزو موافقن قبلش پانکچر کن لااقل تعداد قابل قبولی جنین داشته باشی اگه احیانا خواستی عمل کنی ی ...

حالا فریزام رو انتقال بدم ببینم چی میشه اگر منفی شد باید جدی پیگیرش باشم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
خب مشکل من اینه که تو مقالاتی ک خوندم نوشته احتمال ابسه و عفونت لگنی هست اگه موقع پانکچر کیست اندو و ...

نه اون احتمالات رو بذار كنار، توي نت همممه ي حالتها و معمولا بدترين حالت رو در نظر ميگيرن، فقط چيزي كه هست من وارد سيكل شدم دكترم گفت آندو روي كيفيت تخمك و تعدادش ميتونه اثر بذاره خب، من ١٣ تا تخمك داشتم ٥ تا جنين شد كه از خوب تا بد بودن يعني دو سه تا باكيفيت و بقيه متوسط تا ضعيف، نمونه اسپرم همسرم هم خوب بود

دكتري كه زيرنظرش اي وي اف ميشم نظرش اين بود كه دو سيكل پانكچر و بگذرونم و حداقل ٩/١٠ تا جنين داشته ب ...

مرسی پرپر جونم

حالا فریزام رو انتقال بدم ببینم چی میشه اگر منفی شد باید جدی پیگیرش باشم

اين ميشه دومين انتقالت ؟ منم ديگه هيچي نداشتم فريزارو گذاشتم كه منفي شد و رفتم دنبالش

شما با روحيه انتقال بده، بقيه جوانب ايمني اينارو هم رعايت كن ان شاءالله كه مثبت ميشه اصلا همين بار، خيليا شده با كيست و اينجور چيزا مثبت شده و همه چي هم خوب پيش رفته

اين ميشه دومين انتقالت ؟ منم ديگه هيچي نداشتم فريزارو گذاشتم كه منفي شد و رفتم دنبالش شما با روحيه ...

بله یه بار منفی شده...ابن سینا 9تا جنین خوب رو دو بسته کرد چون قانونشون این بود...وگرنه اگه سه بسته میکرد بیشتر فرصت داشتم...

درسته...توکل به خدا

خب مشکل من اینه که تو مقالاتی ک خوندم نوشته احتمال ابسه و عفونت لگنی هست اگه موقع پانکچر کیست اندو و ...

عزیزم درست میگی ، من کامل درکت میکنم، خب تنبلی تخمدان اتفاقا برای ماها که کاندید میکرو هستیم خوبِ ، این یعنی شما کلی فولیکول داری، پس باید ذخیره بالایی داشته باشی، ببین تو برگه کلینیک اندومتریوز به من داده منو تو لیست عمل گذاشتن برای سال آینده چون اینجا کلا اگر اورژانسی نباشی یه سال تو نوبت میری، بعد نوشته درمان پیشنهادی هر چه سریع تر میکرو انجام شود در صورت منفی شدن درمان میکرو و یا بدتر شدن شرایط بیمار لاپاراسکوپی، حالا شما نت رو ول کن ، توی اینترنت بزنی عطسه میگه از علایم سرطان، اون موضوع که داری میگی ممکن برای 1 درصد اتفاق بیفته، به هر حال کلا ممکن توی پانکچر خونریزی داخل صورت بگیره ، دفعه قبلی یه خانومی با من بود از پانکچر اومد یهو خونریزی کرد دوباره بردنش اتاق عمل، ولی تو این مدت فقط همون یه نفر رو شنیدم که این مشکل براش پیش اومد،حالا شما دکترت هم جز دکترای خوب این مقوله حساب میشه، برو یه کلینیک اندومتریوز با یکی دو تا پزشک دیگه هم مشورت کن ببین صلاحت چیه، چون واقعا شرایط هر کسی با اون فرد دیگه متفاوت ، بعد هر وقت دلت آروم شد و دیدی که واقعا از نتیجه پیشنهادی پزشکا آرامش داری برو جلو، من خودم رفتم ویزان گرفتم اصلا نخواستم بدنمو رها کنم، منم ترس داشتم کیست رو ول کنم بزرگتر بشه، ولی خب من فاصله تا شروع میکرو حدود 6 ماه بود، با پزشکای دیگه هم مشورت کن، در ضمن محل اندومتریوز هم مهم، باید ببینی کجای بدنت هست.

بله یه بار منفی شده...ابن سینا 9تا جنین خوب رو دو بسته کرد چون قانونشون این بود...وگرنه اگه سه بسته ...

خب عزیزم جنین فریز داری خیلی خوب، من میگم یه مشورتی بکن، شاید اندومتریوز جایی باشه که مانع لانه گزینی میشه؟

ایشالله که خیر ، فقط با شک و روحیه پایین کاری رو انجام نده ، البته نظر من.

اين ميشه دومين انتقالت ؟ منم ديگه هيچي نداشتم فريزارو گذاشتم كه منفي شد و رفتم دنبالش شما با روحيه ...

پرپر جونم، اون شب اومدم عکسای آزمایشتو دیدم واااای از حرفات کلی خندیدم، بعد بقیه رو نگاه کردم از سی دی مارکرا چیزی سر درنمیارم ، فقط گفتم لااقل براش بنویسم نتیجه رو تا آنا جون و nazi جون متخصصین امر بیان، ولی میخواستم بگم پرپر متواری شو     نوشته بودی تاپیک. رو به گند کشیدم خیلییی خندیدم   

عزیزم درست میگی ، من کامل درکت میکنم، خب تنبلی تخمدان اتفاقا برای ماها که کاندید میکرو هستیم خوبِ ، ...

درسته من ذخیره تخمدان بالایی دارم....

ویزان کاراییش چی هست؟انتقال من احتمالا سه ماه دیگه باشه شایدم بیشتر....میشه سرخود مصرف کرد؟

شما کیستت از بین رفته الان؟تا جایی که میدونم این کیست ها از بین نمیرم به این راحتیا

درسته من ذخیره تخمدان بالایی دارم.... ویزان کاراییش چی هست؟انتقال من احتمالا سه ماه دیگه باشه شایدم ...

ویزان یکی از داروهایی که برای درمان بیماری اندومتریوز تجویز میشه، نه سر خود که نمیتونی بخوری چون باید پزشکت تشخیص بده برای اندومتریوزت چی مصرف کنی، بله اندومتریوز تا زمانیکه یایسه نشیم درمان قطعی نمیشه، من تو سونو 2 ماه پیش کیست نداشتم ، حالا نمیدونم الان چی شده اون تو ایشالله که نباشه، ولی اندومتریوز دارم طرف چپ رحمم،منتهی من هیچ جنین فریز هیچی ندارم.شرایطم متفاوت .

یه چیزی بهت میگم از عملش نترس ، چون واقعا عمل ترسناکی نیست ، فقط ببین کدوم راه بری برات بهتر، خیلیا جای اندومتریوز بد جوری و باید عمل کنن وگرنه کلا لانه گزینی انجام نمیشه، خیلیا هم نه بهتر دست نزنن، پس برو ببین چی میگن نظر چند تا پزشک رو جویا شو، برای انتقال دیر نمیشه.

ویزان یکی از داروهایی که برای درمان بیماری اندومتریوز تجویز میشه، نه سر خود که نمیتونی بخوری چون بای ...

مرسی از راهنماییت عزیزم....حرفات کاملا منطقیه....