2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
Yanik جون روبروی داروخانه 13 آبان مرکز بیمه هست همونجا می تونی تایید کنی عزیزم شما چون قبلا سقط هم ...

۲ تا داشتم دفعه قبل از زوز انتقال دکترم برام نوشت از بیمارستان گرفتم اونم گفت ما کلا فقط آزاد میدیم

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما یه سوال..لطفا راهنمایی کنید....

کسی بوده کیست های اندومتری یا شکلاتی داشته باشه و با وجود اون کیست پانکچر بشه؟یا انتقال بده و تو بارداری مشکلی نداشته باشه؟

دکتر پادمهر بهم گفت دردات رو با مسکن تحمل کن و ال دی سه ماه بخور تا سه ماه پری نشی ، چون بچه نداری به کیستت دست نمیزنیم چون ممکنه تخمدانت از بین بره...

اما تخمدانم خیلی درد میکنه حس میکنم ورم کرده و سنگینه...به زور خم میشم...با اینکه رفتم دکتر ولی خیالم راحت نشده   

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

تو دو ماه نیم سانت بزرگ شده الان سه سانته ،خب اگه همین جوری رشد کنه درد سر ساز نمیشه؟پادمهر میگه نه ولی من تو کتم نمیره....بنظرم منطقی نیست

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام دوستان منم با ای وی اف لطف خدا شامل حالم شد باردار شدم نی نی پسره فقط یه سوال یادم رفته از دکتر ...

عزیزم ضمنا یادم نمیاد تبریک گفتم یا نه.......

گوارای وجودت عزیزم......

ضمنا با توجه به سختی ای که کشیدیم بهتره ریسک نکنیم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون چرا نيستش ؟ ☹️

پرپر جون هستن فقط کلی پست نخونده بود تازه رسیدم به این پستت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

[QUOTE=45741702]خانما یه سوال..لطفا راهنمایی کنید.... کسی بوده کیست های اندومتری یا شکلاتی داشته باشه و با وجود اون ...[/QUOا

اگه تخمدانت زیاد درگیره و باردار نمیشی باید پانکچرت کنن تخمک بگیرن و فریز کنن و بعد لاپاراسکوپی بشی و ضایعات رو بردارن. 

اينقدر شرايط روحيم بده اين روزا  خيلي پرخاشگرو بي اعصابم از خودم بدم مياددد😞

عزیزم طبیعیه......

فشار کمی روت نیست......

اما به لطف خدا مامان که شدی همه خستگیا از تنت در میره.....

[QUOTE=45741702]خانما یه سوال..لطفا راهنمایی کنید.... کسی بوده کیست های اندومتری یا شکلاتی داشته باش ...

فعلا یه بسته فریز دارم...ولی دکترم میگه اصلا کاریش ندشته باش حتی اگه کیستت بزرگ شد...

منتهی میترسم باعث سقط یا مشکلات دیگه بشه

به سلامتي خانمي مباركت باشه ، اتفاقا من هم دوست دارم اين موضوع رو بدونم ولي فكر كنم باز بايد از دكتر ...

من که توصیه میکنم نباشه بهتره.......

چون میدونین هر چق قدرم رعایت بشه اون استرسی که بهمون میده آرامش رو ازمون میگیره و کوچکترین اتفاقی بیفته بهش ربط میدیم پس ما شخصا اصلا ریسک نکردیم......

باز هر کسی طبق شرایط روحی و جسمی و نیازش و اینکه میتونه براش ریسم داشته باشه باید بسنجه......

فعلا یه بسته فریز دارم...ولی دکترم میگه اصلا کاریش ندشته باش حتی اگه کیستت بزرگ شد... منتهی میترسم ...

دکتر من گفت اگه با اندو بارداری صورت بگیره احتمال سقط هست. با دکتر زنانت هم مشورت کن برای پانکچر بنظرم

انا جون خیلی بمن تاکید کرد عمل کن بعد ای وی اف

منتها گفتم دیگه اگه تخمدان زیاد درگیره قبلش باید پانکچر بشی

سلام دوستان صبح بخیر کسی بیداره؟؟ من سه ساعت دیگه پانکچر دارم از استرس خابم نمیبره

عزیزم به سلامتی.......

تا الان دیگه پانکچر شدی و فکر کنم داری مرخص میشی.......

برات کلی تخمک و جنین تپل مپل و سر حال آرزو میکنم.....

دکتر من گفت اگه با اندو بارداری صورت بگیره احتمال سقط هست. با دکتر زنانت هم مشورت کن برای پانکچر بنظ ...

من ابن سینا میرم هم برای اندومتریوز هم ناباروری...حالا باید برم کلینیک ناباروری ببینم اونا چی میگن...

هر دم از این باغ بری میرسد....الان دیگه کلکسیون بیماریام تکمیله  

ممنون از راهنماییت عزیزم...

ممنونم... در نهايت اون بالا پايينا با دارو برطرف ميشه ؟

عزیزم سی دی مارکرا اگه نیاز به سرم باشه با سرم کنترل میشن......

بالا هارو هم با پردنیزولون میتونن پایین بیارن.......

اوضاع سی دی مارکرای من خیلی بدتر بود و شکر خدا کنترل شد پس خیالت راحت باشه......