2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047635 بازدید | 684621 پست
انشالله yanik جون ممنون از دعات.  پس عزيزم جنينهايي كه اين سري انتقال دادي جديد بودن!؟ اخه اون ...

نه عزیزم هر سوالی داری بپرس

آره عزیزم مجداا این سری پانکچر شدم ولی قبلش همسرم ۶ ماه تغدیه و توصیه های که نوشتم که دکتر تغذیه بهش گفته بود اتجام داد چون از لحاظ ژنتیکی مشکلی نداشتیم ولی دکتر ژنتیک پروندمون که نگاه کرد گفت مواد هورمونی و شیمیایی .... روی اسپرم تاثیر میذاره که باعث ناهنجاری کروموزومی  میشه این سری من اصرار داشتم که پی جی اس انجام بشه ولی جنین شناس معتقد بود که بدون پی جی اس و هر چی دستکاری کم تر انجام بشه بهتره و در نتییجه جنین ۳ روزه بدون پی جی اس

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

يكشنبه ١٩ شهريور ٤ تا جنين انتقال دادم كه گفتن ٢ تاش عاليه و حتما ميشه و دو تاش پنج روزه بود ولي تا ...

عزيزم چرا اين همه استرس داري ، الان كه خيلي زوده براي بيبي چك ، تازه با آمپول اچ سي جي بيبي چك مثبت كاذب ميشه ، ديگه از الان آرامش داشته باش و صبر كن تا جواب آزمايش ، علايم بارداري من تازه از هفته ١١ شروع شده اون هم نه هميشه و خيلي زياد ، اصلا به علايم فكر نكن ، منتظر خبرهاي خوشت هستيم خانمي .

سلام دوستان منم با ای وی اف لطف خدا شامل حالم شد باردار شدم نی نی پسره فقط یه سوال یادم رفته از دکتر ...

به سلامتي خانمي مباركت باشه ، اتفاقا من هم دوست دارم اين موضوع رو بدونم ولي فكر كنم باز بايد از دكتر خودت كه شرايط خودت رو بهتر ميدونه بپرسي ، من كه سه شنبه ميخوام برم دكتر براي خودم رو ميپرسم ، البته همسرم كه ميگه نداشته باشيم بهتره ، ميگه ما كه اين همه سختي تحمل كرديم اين مرحله شايد ساده ترين سختيش باشه .

ولي كلا فكر كنم اگر هم داشته باشيم بايد خيلي آروم باشه .

ظاهرا فقط فاکتور ضد انعقادی لوپوس از رنج پایینتره.....

اگه اشتباه نکنم بالا بودنشه که مشکل محسوب میشه برا بارداری......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم. موز بد نیست؟؟؟

نه عزیزم خ بم هست بخور نوش جونت......

عزیزم گرمی ای که قاعده آور باشه خوب نیست.......

من که طبعم سرد بود حتی تا سه ماه اول بارداریم لب به سردی نزدم......

فقط گرمی خوردم البته عز نوع غیر قاعده آورش........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

منفیه که فکر کنم باید منفی میشد......

اینام اوکی هستن.....

عزیزم رنج نرمالاشونو کات کردی اینو مجدد با رنج نرمالشون بفرست......

آخرین ستون رو......

ظاهرا سی دی ۳ و ۷ت خارج از رنج و بالاست......

من ۳ و ۷ رو انجام ندادم اما اینجا نشون میده ظاهرا بالاست......

۱۶ و ۱۹ت هم پایینه......

بعضیام بدون رنجن و فقط ایمونولوژت میتونه تفسیر کنه چون تفسیرش نسبیه و با مقایسه بقیه آیما با هم تفسیر میشن.......

خلاصه به نظر میاد یه بالا پایینی تو سی دی مارکرات هست......

این هستت هم راجب سی دی کارکراست اما من چیزی متوجه نشدم......