2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048991 بازدید | 684689 پست
سلام.همسرم3بار رویان و2بار ابن سینا ازمایش داده وهربار مورفولوژی صفر بوده ازمایش کاریوتایپ ایمنی انع ...

دوست عزیز چرا نباید امید داشته باشی، ببین خیلیا با مورفولوژی صفر مادر شدن ، از کمپرس یخ برای همسرت غافل نشو که خیلی تاثیر داره، همه ما مورفولوژیمون مورد داره و پایین البته بیشتریا،خود من و همسرم هم مورفولوژی پایین به اضافه مشکلات دیگه ، ببین برای آنا جون هم بین صفر و یک بوده الان پرنسسش درکنارش خداروشکر، امید به خدا اینبار حتما مامان میشی. توکلت به خدا باشه عزیزم. دیر وزود داره سوخت و سوز نداره.

من عاشق دخترم. ولی قسمت هرچی باشه.  

همسر منم دختر خیلی دوست داره، دوستاشو میبینه دختر دارن و ناز میکنن برای باباشون خیلی دلش میخواد البته در نهایت فرقی نداره ، خیلیا هم دختر دار شدن ، به نظرم دقیق نمیشه گفت چی به چیه و چه جنسی آمارش بیشتر .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ی سوال داشتم من اان قرص اسپرین و فولیک اسید و ال دی رو با هم استفاده میکنم  هرشب میخام ببینم تداخل نداره باهم؟

البته پنج شبه ال دی رو شروع کردم

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶
سلام دوستان ی سوال داشتم من اان قرص اسپرین و فولیک اسید و ال دی رو با هم استفاده میکنم  هرشب می ...

ببین میتونی اسید فولیک رو صبا بخوری یک ساعت قبل صبحانه زمان مناسبی براش ، ال دی رو ترجیحا میگن شب بخورین چون کلا قرص سنگینی ممکن اذیت کنه ، آسپرین رو هم الان بروشورشو خوندم زمان خاصی برای مصرفش نگفته میتونی موقع شام آسپرین بخوری بعد قبل خوابت ال دی رو . که یکم فاصله بیفته .

ببین میتونی اسید فولیک رو صبا بخوری یک ساعت قبل صبحانه زمان مناسبی براش ، ال دی رو ترجیحا میگن شب بخ ...

ممنون عزیزم

من تا حالا فولیکو اخر شب میخوردم شنیده بودم جذبش زیاد تره...

ممنون از راهنماییت

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶

سلام مهربوناي خودم

بالاخره روز موعود رسيد و با دكتر آصف ويزيت شدم خيلي هم خوشم اومد، گفت چون ذخيره ات خوبه ميريم لاپراسكوپي همونجا هرچي بود برطرف ميكنيم ولي پنجشنبه نوبت دادن كه احتمال زياد من پريودم و كنسل ميشه ميفته ماه بعد، ناراحتم نشدم چون ماه ديگه واسه جواب آزمايشا و اينا بايد بيام تهران به هرحال ، عملم ميكنم... دكتر گفتن كيستا خيلي ريز هست و اگر دوتا بچه داشتي ميگفتم ولشون كن ولي الان ميگيم ممكنه باعث نازايي بشه، پس بهتره بررسي كنيم

آنا جون و ليلاي جون ممنونم از دعاهاتون انشالله كه خوش خبر باشم❤️💋🙏🏻

ستايش جون خيلييي خوشحال شدم كه تعداد جنين بالايي داري از بابت كيفيت نگران نباش دوست من با گريد بي و سي باردار شد

پر پر جون موفق باشي💋

آنا جون و ليلاي جون ممنونم از دعاهاتون انشالله كه خوش خبر باشم❤️💋🙏🏻 ستايش جون خيلييي خوشحال شدم ...

شما میکرو انجام دادین میشه بگین چه کارایی کردین وهزینه اش چقدره

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
شما میکرو انجام دادین میشه بگین چه کارایی کردین وهزینه اش چقدره

عزيزم بله من سه بار انتقال و دو بار پانكچر داشتم

هر بار هزينه ها باداروها نزديك به هشت تومن شد البته من همسرمم عمل داشت كه باز اونم هزينه داشت و هيستروسكوپي ٢٢٠٠شد

من دوبار اخر سرم اي وي اي جي براي تعديل ايمتي و اينبار لنفوسيت داشتم و خراش

داروهامم كه پردنيزولون و فوليك ٥و متفورمين و سلكسان و پروژسترون بصورت امپول و شياف دارم

دكترم سهيلا ع ا ر ف ي هستش

برام دعا كنيد امروز روز ٥انتقالمه😔

همسر منم دختر خیلی دوست داره، دوستاشو میبینه دختر دارن و ناز میکنن برای باباشون خیلی دلش میخواد البت ...

ایشالا هر چی خیره خدا به همه مون یه دو قلو دختر و پسر بده بعد این همه سختی لذتشا ببریم. هرچند بعدشم سختتره ولی لذت داره

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
عزيزم بله من سه بار انتقال و دو بار پانكچر داشتم هر بار هزينه ها باداروها نزديك به هشت تومن شد البت ...

سلام عزيزم يك سوال 

شما ميگيد لنفوست تراپي كرديد منظورتون چجوريه؟؟

خون خودتون گرفتند و لنفوست هاشو جدا كردند بهتون تزريق شد يا از همسرتون؟؟؟

و اينبار كه اينكار كرديد بازم سرم اي وي اي جي هم داشتيد؟؟

خدایاشکرتتتتت 😍😍