2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
عزیزم اگه خالی نمیتونی بخوری مثلا رنده کن بریز تو سالادت بخور...... اگه کلا نمیتونی نخوردیم نخوردی. ...

چشم آنا جون، ایده ی خیلی خوبیه ،مرسی ازت مهربون

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای ستایش یعنی تو خیلی خوبی بخدا ، اصلا من عاشق کاراتم از تجویز داروهات گرفته تا بقیه کارات و پیام ...

فدات بشم خوبی از خودته، وای یعنی میشه منم یه روز باردار شم بعد بیام تجربیاتمو به عنوان کارهایی ک نباید انجام داد بنویسم😄

آره میتونی ستایش جون ، تو دیگه وقتی پری بشی دیگه به سیکل قبلت کار نباید داشته باشی ، دیگه اون سیکل ب ...

مرسی عزیزم ک جواب دادی،پس به امید خدا اگه دکترم سفر نره میرم برا انتقال

راستی زنگ زدم جنین شناسی،خدارو هزار مرتبه شکر از ۹تا ۶تاش جنین شده که گفتن سه تاش عالیه ولی سه تای دیگه ضعیفن،راجع ب گرید ازش پرسیدم گفتن سه تاش گرید آ کمپکت،و سه تا گرید آ، یه چیزی تو این مایه ها گفت ترسیدم بپرسم دعوام کنه فقط گفتم متوجه نشدم اونم گفت همین دیگه،قرار نیست متوجه شی😓 

ازش پرسیدم بسته های چنتایی فریز میکنید گفت شیش تا رو تو یه بسته فریز میکنیم ولی تو کارت فریزت مینویسیم ۳ تا جنین یعنی همون کیفیت خوبا،اگه اونا هم کیفیتشون خوب شد اونارم فریز میکنیم، من نفهمیدم یعنی چی،سه تا جنین عالی ک تکلیفشون مشخصه ولی نمیدونم چ بلایی سر ضعیفا میاد😢

یه سوال من الان دو روزه تزریقام را هر روز ساعت ۷ عصر انجام میدم ۲ تاپیورگان و ۱منوگون. اگر یه روز صب ...

بهتر تزریقا رو همون تایمی که از اول انجام دادی ادامه بدی ، چون دوز دارو همیشه سر یه ساعت مشخص وارد بدنت میشه و عمل میکنه حالا اگر مثلا 7 عصر شد 7.5 عیبی نداره ولی سعی کن همون دورو بر باشه تا همیشه یه دوز ثابت توی بدنت باشه.

الان که میری برای سونو چک میکنن ببینن رشد فولیها در چه وضعیتیه و وضعیت تخمدانت چطوره ، چون این داروها تحریک تخمدان هستن و درواقع دارن از تخمدانت یه کار غیر طبیعی میخوان که به جای یه دونه تخمک بارور چند تارو بارور کنه بنابراین باید بعد از تزریق حتما سونو انجام بدی تا تحت نظر باشی، بعد به تزریق ادامه میدی و هی سونو میشی میتونه یک روز درمیون سونو باشه حتی احتمالا آزمایش خون هم بگیرن هر دفعه بستگی داره به پروتکولت و تشخیص پزشکت ، خلاصه به یه حدی که رسیدن اندازه فولیها میگن بیا فلان روز برای پانکچر منتهی قبل پانکچر آمپول میزنی بعد 36 ساعت حداکثر از تزریق آمپول میری برای پانکچر ، بعد همون روز همسرت هم نمونه خودشو تحویل میده و منتظر میشی تا ببینی چند تا جنین داری و چه موقع میخوان برات انتقال بدند . کلی گفتم برات که یه آگاهی کلی داشته باشی.

راستی زنگ زدم جنین شناسی،خدارو هزار مرتبه شکر از ۹تا ۶تاش جنین شده که گفتن سه تاش عالیه ولی سه تای د ...

به سلاااامتی ، خداروشکر ، ستایش جون تو فقط فکرتو بزار که ایشالله بچه تو ، یکی از همین جنینا باشه بقیه مسایلو ول کن چون اصلا مهم نیست ندونستن بهتر ، الان مرحله سپردن به خداست ، ببین ضعیف ها رو هم فریز میکنن نگران نباش اینا از لحاظ شکل ظاهری میگن کیفیتش خوبه توی جنین که نیستن پس فکرتو خراب نکن اصلا ،من دارم دعا میکنم ایشالله بچه تو ، یکی از جنیناست که میاد توی دلت و بعد از نه ماه بغلش میکنی ، تازه باید بیای از تجربیاتت بگی   

بهتر تزریقا رو همون تایمی که از اول انجام دادی ادامه بدی ، چون دوز دارو همیشه سر یه ساعت مشخص وارد ب ...

مرسی گلم کامل و عالی بود . ولی یه چیزی، اینکه آخرین آمپولای من می افتن ساعت ۷ عصر روز هفتم و من قبلشون باید سونو بدم چون دکترم تا قبل ۷ هست بعد نمیبینه دیگه پس حالا چیکار کنم؟ روز ۸ برم سونو؟  یا زنگ بزنم مرکز بپرسم چیکار کنم؟! دکترم گفت روز ۷ پریودت بیا  ولی متاسفانه آمپولام مال عصرن.

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
یه سوال من الان دو روزه تزریقام را هر روز ساعت ۷ عصر انجام میدم ۲ تاپیورگان و ۱منوگون. اگر یه روز صب ...

عزیزم همون عصر بزن چون احتمالا آمپول صبح که معمولا آمپولای مهار هست یا داری یا قراره داشته باشی......

پس همون عصر بزن و تا جایی که ممکنه همون تایم بزن حالا یکم اینور و اون ور باشه ایرادی نداره اما بهترین حالتش اینه همون تایم بزنی.......

عزیزم میری سونو میشی و به احتمال خیلی زیاد بازم آمپولات تجدید میشه حالا یا کم میشه یا زیاد یا همون روال.......

به نتیجه سونوت ربط داره.......

احتمالا دو سه تا سونوی دیگه داری تا وقت پانکچرت تعیین بشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی زنگ زدم جنین شناسی،خدارو هزار مرتبه شکر از ۹تا ۶تاش جنین شده که گفتن سه تاش عالیه ولی سه تای د ...

ستایش جون خدارو شکر عزیزم........

عزیزم فکر کنم ضعیفا رو باید ببینن به رشد ادامه میدن یا نه اگه ضعیف باشن فریز نمیکنن اما اگه به رشدشون ادامه بدن واست فریزش میکنن......

توکلت به خدا باشه.......

عزیزم میدونی که کافیه همه چی کنترل بشه و جنین خوب داشته باشی که شکر خدا سه تارو داری و ایشالله دیگه این دفعه حتما مامانی......

پس فکرای خوب خوب کن عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی گلم کامل و عالی بود . ولی یه چیزی، اینکه آخرین آمپولای من می افتن ساعت ۷ عصر روز هفتم و من قبلش ...

من میگم یه مشورتی بکن من فکر کردم سونو صبح انجام میدی  ، مال من پورگانم شب گفته بودن بزن هول و هوش 10 شب میزدم بعد سونو صبح بود منتهی یه آمپول دیگه داشتم اسمش یادم نیست اونو گفته بودن صبح بزن بعد بهم گفتن قبل اومدن به سونو بزن و بیا حالا ببین سونو ساعت 8 صبح بود بنابراین ممکن به شما هم بگن قبل سونو بزن مثلا ساعت 6 یا 6.5 عصر ولی ازشون بپرس،یا ساعتشو برات تغییر بدن یا روز سونو رو خودت هیچ تصمیمی به تنهایی نگیر اینو حتما باهاشون هماهنگ کن ولی در کل اولین سونو که میری این چیزا رو برات تنظیم میکنن نگران نباش.

حالا واقعا کسی نمیدونه جنین کامپکت یعنی چی؟

عزیزم تا جایی که میدونم همون جنین پرسلولیه قبل اینکه به مرحله بلاست برسه......

لیلا جون من بعد هیسترو خیلی نفخ می کنم. شما این جوری نشدی؟ به دکترم هم زنگ زدم ها. منشی اصلا نپرسید ...

چرا اتفاقا منم خیلی نفخ کردم ببین سبزیحات حام نخور ، عرق نعنا هم خوبه ، و سعی کن غذاهای نفاخ نخوری خوب میشی نگران نباش، فقط حبوبات ، سبزی خام نخور ، میوه هم نفاخ اصولا اونم چند روز نخور تا خوب شی ،سعی کن سبزی پخته بخوری یا کمپوت برا خودت درست کن ،درست میشه عزیزم نگران نباش.