2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

خلاصه داستان این که برام دارو  گونال نوشت و گفت هر موقع اوکی هستی پانکچر کنیم بعد از پانکچر یه لاپارا و هیسترو انجام میدیم سال اینده انتقال اگه دفعه اول رحمت خوب ضخامت داشت انجام میشه اگر نه که کنسل تا سروگیت خوب بگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از راهنمایی هات آنا جان 

همه را رعایت میکنیم به جز عرق کاسنی و یخ روی بیضه ها که اونم از امشب رعایت میکنیم. شما با چند بار میکرو جواب گرفتید؟

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

ایشالا که همه مون جواب میگیریم. من آدم استرسی نیستم و فقط اطلاعاتم را میبرم بالا و نگران نیستم خدا تا حالا قسمت نکرده ایشالا بخواد خودش میشه

دوست من قرار بود بره آی وی اف و وضعیت خودش و همسرش هر دو بد بود اما در کمال ناباوری باردار شد و الان تو ماه سومه پس خدا بخواد به همه مون میده بهترین کار آرامشه

به هر حال من یه دو سه هفته اصلا وقت نکرده بودم بیام تو گروه و بخونم مطالب رو سی صفحه نخونده داشتم و این چند روز که میخوندم دیدم خیلی ها نا امیدانه صحبت کرده بودید دو روز پیش که واسه تایید نسخه رفته بودم بیمارستان شریعتی چقدر دختر و پسرهای جوون دور از جون همتون دیدم که سرطان داشتن و طفلی ها  با سر طاس رو نیمکت حیاط بیمارستان دراز کشیده بودن و از خودم واسه ناراحتی هام خیلی عصبانی شدم که انقدر ناشکر سلامتی خودم هستم. عزیزان اگه صلاح باشه بچه میاد اگه نه آنقدر ناشکر نباشیم کلی ادم حاضرن یه روز جای ماها باشن

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

بیایید بهم انگیزه بدید... خودم سالم سالمم ولی همسرم مشکل اسپرم داره و زده ۱۰۰ شکل آبنرمال. بنظرتون چ ...

منم اومدم بهت انگیزه بدم   ایشالله که همین بار نتیجه میگیری دوست عزیز... فقط یادت باشه آرامش داشته باشی و امیدت به خدا باشه توصیه ها رو آنا جون دادن همه رو رعایت کن... اگر قرار بود اسپرم همسرای ما بدون ایراد باشه که طبیعی باردار میشدم چرا میرفتیم میکرو کنیم ، پس میکرو درمان مشکل ماست ...تو همین تاپیک دوستانی داشتیم با همین شرایط نتیجه گرفتن...ایشالله شما هم نتیجه میگیری ... آمین

مرسي عزيزم واقعا الان ديگه بيخيال شدم ديشب تا صبح داشتم حرص ميخوردم گفتم خدا اگه بخاد ميشه اگه هم ...

ماماني جون واقعا به همين فكر كن كه ان شا الله خيريتي درش هست ، من طوري برنامه ريزي كرده بودم كه انتقالم بيفته ارديبهشت ماه ولي سيكلم كنسل شد بعدش هر چي فكر كردم ديدم واقعا اون موقع نميفهميدم ولي حكمتي درش بود ، انتقالم افتاد براي بهترين زمان هم از لحاظ روحي و هم جسمي واقعا آمادگي كامل داشتم ، شما هم فقط بسپار به خدا . 😘😘😘🌷🌷🌷

به هر حال من یه دو سه هفته اصلا وقت نکرده بودم بیام تو گروه و بخونم مطالب رو سی صفحه نخونده داشتم و ...

سلام خانوم دکتر عزیزمون شیما جان... من حدس میزدم این مدت حسابی مشغول آزمایش دادن باشی ... عزیزم از شنیدن این مطلب که گفتن باید سارو بگیری خیلی ناراحت شدم ، نمیدونم چی بگم فقط از دستم دعا برمیاد.

در مورد سلامتی هم کاملاااااا درست میگی . واقعا باید فقط خداروشکر کنیم . همیشه گفتم تلاش ما برای درمان خوب برای تجربه بهترین حس دنیا ولی اون بنده های خدا چی؟ خدا خودش همه مریضا رو شفا بده و برای کسی مرض لاعلاج نخواد . من میدونم کسی که سرطان داره چی میکشه     

سلام خانوم دکتر عزیزمون شیما جان... من حدس میزدم این مدت حسابی مشغول آزمایش دادن باشی ... عزیزم از ش ...

مرسی لیلا جون ❤️ اتفاقا جریان هیسترو رو که تعریف کرده بودی از رگ گیری کلی خندیدم انقدر که با نمک نوشته بودی عزیزم 😘 

ایشالا به زودی خبر مامان شدنت رو بدی. 

والا شوهر من خیلی با سروگیت موافقه من نمیفهمم چرا 😂 لابد حوصله ناز کشیدن دوران بارداری رو نداره🤔🤔🤔 ولی من خودم حسم میگه خودم میتونم باردار شم اگه بشه چه بهتر نشد هم نشده دیگه بالاخره این چاره هم واسش هست.البته بگم من و همسرم نظرمون در مورد جنین یا تخمک اهدایی همیشه منفی بوده و این کار رو نمیکنیم ولی سروگیت دیگه اگه مجبور شیم چاره نیست 

مرسی لیلا جون ❤️ اتفاقا جریان هیسترو رو که تعریف کرده بودی از رگ گیری کلی خندیدم انقدر که با نمک نوش ...

خوشحالم باعث خندیدنت شدم   واقعا دنیا ارزش نداره باید هر چیزی پیش میاد رو آسون گرفت و بهش خندید. حالا تازه یه چیزی دیگه بگم بخندی دکتر کلینیک باهام حرف زد هی داشت آمار و درصد بارداری به نسبت تعداد تخمک و سن مادر رو میداد بعد من گفتم من اصلا نمیخوام بدونم تعداد تخمکم چند تا میشه ، بنده خدا پشت تلفن خشکش زد گفت همه خانوما آمار ریز به ریز میخوان ،گفتم نه شما فقط به من بگین چیزی برای انتقال دارم یا نه حالا کیفیت و تعداد رو نمیخوام بدونم   والا بدونم فقط میشه استرس بعد به من گفت شما یه کیس خاص هستی تا حالا نداشتیم   گفتم حالا بزار بیام از نزدیک ببین من چه موجود مخصوصیم   البته اینو نگفتم .

شیما جون من از خدا برات بهترینهارو آرزو میکنم ، این حسی که داری عالیه ، بهش توجه کن   

منم همين ماه ٢٥ تا ال دي خوردم هميشه پريوديام ٢٨ روزه اس ٩ مرداد پريود شدم الان اين ماه كه ٢٥ تا قرص ...

مامانی جون شرایطمون شبیه همه. منم سه شنبه دیفرلین زدم. شما هم انتقال فریز داری؟ بار چندمتونه و...من تا شنبه باید اچ دی بخورم. می خواستم ببینم سونوی اول تا سومم کی می شه

عزیزم خوش اومدی....... ایشالله بهترینا منتظرته...... عزیزم نگران نباش خدا بهواد با همین شرایطم حوا ...

سلام عزیزم...من داشتم ب شوهرم عرق کاسنی میدادم تو ی گروهی بودم اومدن گفتن وای چرااینکارومیکنی کاسنی اسپرم کشه نده بهش...یخم میذوشت روبیضه هاش گفتن نزارخیلی بده...شماانجام دادین واسه همسرتون?طبیعی باردارشدین?مشکلش چی بود?ببخشیدزیادسوال پرسیدم🌹

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻