2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048389 بازدید | 684651 پست

ممنون مامان سبحان جان و انا جون و ليلا جان 

مامان سبحان من هميشه زنگ ميزنم به همون تلفن گويا اما الان چند روز كه كلا خط داخلي مشغوله خيلي  اعصابم  داغون و بهم ريخته اس امروز پريود شدم ديگه فعلا كاري از دستم بر نمياد تا هفته اينده كه برم ايشالله كه درست باشه 

بنظر شما نميخاد من قرص استراديول شروع كنم 

اخه از كي بپرسم 

كسي از شماها از دوستانتون تو همين تاپيك بوده مثل من بوده باشه ؟؟؟؟؟؟

مثلا اگه هفته ديگه رفتم بعدش چقدر طول ميكشه ؟؟

سلام دوستان گلم انشاالله همه خوب باشند سارا جان مبارکه آتریسا جان بازم میگم متاسفم خیلی برات ناراحت ...

رحمت جون انشا الله که بهترینها برات اتفاق بیفته عزیزم 

منم تو سیکل انتقالم چندروز دیگه پریود. میشم باید. از روز. سومش استرادیول و. شروع کنم ولی دکتر منم چیزی درمورد سرم و آپکا نگفت به نظرت من سرخود. برم یه از اپکا بدم ارزونه؟؟؟

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی دوستان من از امشب تزریق واژینال عسل روهم شروع کزدم به نظرتون کار درستیه

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

سلام صبح همگی بخیر .... من از دیروز تزیق هام رو شروع کردم .....  این اولین سکل آی وی اف که میخوام تجربه کنم !!! یه سوال قبل از شروع تزریق ها شوهرم آز داد زیاد جوابش جالب نبود ... تعداد اسپرم خوب وبد فقط 97درصد اسپرمها بد شکل بودن و حرکت نداشتن   خیلی ترسیدیم و ناراحت شدیم  با عجله خودمون رو رسوندیم کلینیک اونجا گفتن این برای آی و اف خوبه و زیاد مهم نیست .... الان با مشورت کلینیک سیکل رو شروع کردم ......اگه کسی راهنمایی داره یا تجربه مشابه خوشحال میشم   کمکم کنه.........

""خدایا میدانم که میدانی ........................پس هزاران مرتبه شکر که میدانی""
قربونت خوبه خداروشکر 

به سلامتی دیگه چیزی نمونده.......

برای دوستای منتظرتم حسابی دعا کن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی لیلای مهربون اون موقع که  میخواستی کمکم کنی من مطب دکترم بودم بازم ممنون.راستی یه چیز دیگه ...

اگه عجله نداری بد نیست عقب بندازی که خیالت راحتتر باشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ب همگی، من دیروز پانکچر شدم ۹تا تخمک داشتم، همیشه بعد از پانکچر در حد خیلی کم لک میدیدم ولی دیر ...

به سلامتی عزیزم.........

ایشالله که دیگه این دفعه کولاک میکنی یه دو سه قلو با خودت میاری خونه تا دمار از روزگارت در بیارن.....

سلام دوستان عزیزم دیروز ویزیت شدم..اما خانوم دکتر گفتن علت منفی شدن مشخص نیست..جالبه که گفتن این ما ...

عزیزم چون فریزه به کاریوتایپ اصلا فکر نکن.......

ایشالله همین سه تا سالمن و برات موندگار میشن......

توکل کن به خدا و واسشون انرژی + بفرست......

ممنون مامان سبحان جان و انا جون و ليلا جان  مامان سبحان من هميشه زنگ ميزنم به همون تلفن گويا ا ...

عزیزم معمولا از روز سومه شروع استرادیول اما خوب بعضیا کلا استرادیول نداشتن.......

حالا باز تماستو بگیر فعلا فرصت داری اگه نیاز باشه شروع کنی.......

سلام صبح همگی بخیر .... من از دیروز تزیق هام رو شروع کردم .....  این اولین سکل آی وی اف که میخو ...

عزیزم برا ماها ۳ درصد نرمال درصد خوبیه......

خیلیا با یه درصد حتی کمتر هم جواب گرفتن......

من بودم اینمارو نمیکردم چون از کجا اعتباری هست که عسلش واقعا مناسب اینکار باشه.....

رحمت جون انشا الله که بهترینها برات اتفاق بیفته عزیزم  منم تو سیکل انتقالم چندروز دیگه پریود. ...

سلام عزیزم آزمایشش بله ارزونه فکر کنم 40 تومان است ولی خب الان برای شما دیر شده چون باید ببری پیش ایمولوژیست بعد همه دکترها اعتقاد به این ندارند برای  درمانش هم لنفوتراپی میکنند اصفهان که حداقل یک ماه زمان میبره تا جواب بده به نظر من شما اگه میخوای دقیق تر پیش بری یک ویزیت با یک ایمونولوژیست که در زمینه نازایی هم کار کرده ویزیت شو

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

عزیزم من پریروز یه گزارش دیدم که مال اخبار ایران بود دوستم برام فرستاد در مورد عسل اصل و تقلبی ...هیچکس نمیتونه عسل تقلبی رو تشخیص بده حتی حرفه ای ها فقط تو آزمایشگاه میتونن بفهمن..قشنگ جلو خبرنگار درست کرد آب و شکر و آبلیمو خداشاهده مو نمیزد با عسل طبیعی حتی موم هم تقلبی درست میکنن بعد چند تا زنبور هم میندازن روش فکر میکنی اصل .. اومدم اینو زود بگم ...منم با نظر آنا جون موافقم اون تو هیچی نکن یه موقع بالانس محیطیش بهم بخوره ...بازم خودت میدونی عزیزم.