2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
سلام ستايش جون ، خيلي تو يادت بوديم خانمي ، ان شا الله كه همه تخمكها برات جنينهاي با كيفيت ميشن و اي ...

مرسی عزیزم، امیدوارم همینطور باشه و منم به زودی شاهد معجزه خداوند باشم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستایش جون ایشالاکه همش جنین می شه ، پس عارفی چرا نمی خواست شما رو ببره تو سیکل ،یادمه می گفتی به ا ...

ممنونم از دعای قشنگت دوست خوبم، من خودم مشکل خاصی ندارم ولی چون مرفولوژی شوهرم ۰-۱℅ هستش دکتر گفتن احتمالا به خاطر همین جنین خوب تشکیل نمیشه و نتیجه نمیگیری،با این وجود من اصرار کردم ک بازم انجام بدم امیدوارم که اولا جنین تشکیل بشه و بعدشم جنینای با کیفیتی باشن

سلام عزیزززم  امیدوارم الان حالت خوب خوب باشه  و   جنین های خوب و با کیفیت برات تشکیل ...

ممنونم دوست خوبم،ان شاءالله

همیشه از خداوند میخوام ک دامن همه منتظرا سبز بشه و در آخر هم یه گوشه چشمی  ب من داشته باشه

ستایش جان خداروشکر که اولین مرحله به خیرو خوبی گذشت ... عزیزم من از ته ته قلبم از خدا میخوام بچه تو ..یکی از این همین جنینا باشه ... بیاد به سلامتی توی دلت و به سلامتی مادر بشی.... الهی آمین...    

ستایش جان خداروشکر که اولین مرحله به خیرو خوبی گذشت ... عزیزم من از ته ته قلبم از خدا میخوام بچه تو ...

فدات لیلا جون، ان شاءالله خدا به دلای پاک شما دوستای خوبم نگاه کنه و نعمت داشتن بچه های سالمو از هیچکدوممون دریغ نکنه،الهی آمین

سلام كيميا جون چطوري عزيزم سوالم اينه از شما و بقيه دوستان  بعد از انتقال چند تا پروژسترون د ...

عزیزم من از روز پانکچر یکی داشتم بعد انتقال شد دو تا پنجاه اما بعد اینکه به خونریزی افتادم دو تا شیاف سیکلوژست هم اضافه شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان عزیزم

دیروز ویزیت شدم..اما خانوم دکتر گفتن علت منفی شدن مشخص نیست..جالبه که گفتن این ماه اگه آمادگی داری دارو شروع کنم و همین ماه این سه تا جنین آخر رو اکه به بلاست برسه انتقال بدم ..ولی این دفعه 2 تاسرم و پی ار پی داری تازه پردنیزولون رو هم حذف کردن...درشگفتم چرااا الان باید اینا تجویز بشه اونم اینهمه کار انجام بدم تازه اگه بلاست بشه.. از کاریوتایپ و...ندارم از کجا معلوم که جنین سالم باشه گفتن شاید بین اینا.. خلاصه که شاید اما اگر... دیگه واقعااا نمیدونم چه کنم فقط شاید برم اینارو هم انتقال بدم تا دیگه جای شکی نمونه بعد برم از اول آزمایش و پانکچرو...خدا خودش رحم کنه..هنوز جای امپولا خوب نشده دوباره..

دارو هم سینافکت دادن 10 روز و استرادیول و استرمارین...سرم هم که 48 ساعت قبل انتقال اما دستور سرم و زمان تزریق رو با ایمونولوژ هماهنگ میکنم که تخصص دارن

حالا دوباره من موندم و یه راه نامعلوووم..واقعااا نمیدونم چکار کنم؟؟؟؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام دوستان عزیزم دیروز ویزیت شدم..اما خانوم دکتر گفتن علت منفی شدن مشخص نیست..جالبه که گفتن این ما ...

باورت ميشه به شرايطتت حسرت خوردم از جهاتي

كاش منم مي تونستم شروع كنم...

حيف كه شوهرم اجازه نميده😪😢😢😢

راستي عزيزم 

دكترت كي بود

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
باورت ميشه به شرايطتت حسرت خوردم از جهاتي كاش منم مي تونستم شروع كنم... حيف كه شوهرم اجازه نميده😪 ...

خدا نکنه عزیزممم اونم به شرایطه من....متاسفانه چالشهای زیادی پیش رو دارم که قابل گفتن نیست. .کمترین اون همین موافقت همسرم هست مخصوصا اینکه دایم سفر کاری داره و نمیتونه کنارم باشه و خیلی مخالفه..دیگه خستگیهای مدام خودم بخاطرجراحی های سنگین و سه بار منفی شدن که حتی نمیدونم علتش چیه و کدوم فاکتور تاثیرگذار بوده..

اتفاقا همسرتون بهترین راه رو در نظر گرفتن اولین حسنش اینه که ارامش پیدا میکنی و میتونی تو این فاصله آزمایشهای تخصصی تر رو انجام بدید..همینکه جنین لانه گزینی میکنه جای شکر داره..

دکتر ر ز ا ق ی پزشکم هستن

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

خدا نکنه عزیزممم اونم به شرایطه من..چون اصلا کار درستی نیست انتقال پی در پی..من بخاطره کیست باید دایم کنترل بشم یا انتقال بدم یا کلا رها کنم و دارو بخورم که پریود نشم که نکنه یه وقت دوباره درگیر بشم......متاسفانه چالشهای زیادی پیش رو دارم که قابل گفتن نیست. .کمترین اون همین موافقت همسرم هست مخصوصا اینکه دایم سفر کاری داره و نمیتونه کنارم باشه و خیلی مخالفه..دیگه خستگیهای مدام خودم بخاطرجراحی های سنگین و سه بار منفی شدن که حتی نمیدونم علتش چیه و کدوم فاکتور تاثیرگذار بوده..

اتفاقا همسرتون بهترین راه رو در نظر گرفتن اولین حسنش اینه که ارامش پیدا میکنی..فقط استراحت کن و از لحاظ  روحی به خودت برس و میتونی تو این فاصله آزمایشهای تخصصی تر رو انجام بدید..همینکه جنین لانه گزینی میکنه جای شکر داره.

باور کن دلم میخواد دو هفته انتقال بیاد  که یه کم استراحت کنم اینقدر خستم بخداااا...دیگه حتی نتیجه واسم مهم نیس خیلی از بین رفتم و موقعیتهای زیادی رو از دست دادم سر این موضوع

افسون جان دکتر ر ز ا ق ی پزشکم هستن

خدا نکنه عزیزممم اونم به شرایطه من..چون اصلا کار درستی نیست انتقال پی در پی..من بخاطره کیست باید دای ...

الهي بگردم از حرفات ميفهمم چقد خسته اي...

خوبيه اينجا اينجا حرف همو مي فهمي به عبارتي جانا سخن از زبان ما مي گويي... 

ان شالله خدا به وقتش به هممون ميده...

اتفاقا همسر منم خيلييي ماموريت ميره الان ماموريت ده روزه رفته خارج از كشور 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...