2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048258 بازدید | 684648 پست

مرسی از همتون که اینقد خوبید.بالاخره طاقت نیاوردم رفتم پیش دکترم گفت چون با عملت یکی شده.هر روزی که ریزش خون داشتی اونروزو روز اول پریودیت حساب کن.گفتم بگم شاید به درد شما هم بخوره.

باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......

مرسی لیلای مهربون اون موقع که  میخواستی کمکم کنی من مطب دکترم بودم بازم ممنون.راستی یه چیز دیگه ای هم که دوباره ذهنمو مشغول کرده کم کاری تیروییدمه ۴ تا از حد نرمال بالاتر ولی tshنرمال خداروشکر.گفته روزانه نصف قرص ناشتا بخورم.این ماه انتقال دارم به نظرتون تو این دو سه هفته قرص تاثیرشو میزاره یا باید دوره  درمانش طولانی باشه.اصلا این وضعیت از کم کاری  تیرویید تو گرفتن یا نگرفتن جنین تاثیرش داره؟اگه خیلی موثر که بزارم انتقالم و واسه ماه بعدترش  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سبحان نمیدونم منو یادت میاد یا نه.نمیییییدونی وقتی تیکر بارداریتو دیدم چققققد خوشحال شدم.الهی که سبحانت صحیح و سالم به دنیا بیاد.واسه منم دعا کن تو دلت صاف  

مرسی لیلای مهربون اون موقع که  میخواستی کمکم کنی من مطب دکترم بودم بازم ممنون.راستی یه چیز دیگه ...

عزيزم نگران نباش واسه من توي همون دو سه هفته با نصف قرصي كه ميخوردم پايين اومد 

سلام دوستان گلم انشاالله همه خوب باشند سارا جان مبارکه آتریسا جان بازم میگم متاسفم خیلی برات ناراحت ...

منتظر رحمت 

آزمایش اپکا مربوط به نوعی باکتری داخل واژن هست که در بعضی از خانمها این باکتری وجود دارد ، چون من از یکی از خانمهای اینجا شنیدم که مریض دکتر پاکروش بودند می گفت پاکروش خیلی روی این موضوع تاکید داره ،چون می گه که وجود این باکتری باعث می شه به محض گذاشتن جنین داخل رحم باد کنه و از بین بره.

چقدر نظرات کارشناسها باهم فرق داره

منتظر رحمت  آزمایش اپکا مربوط به نوعی باکتری داخل واژن هست که در بعضی از خانمها این باکتری وجو ...

سلام عزیزم والا نمیدونم ولی آپکا مربوط به سیستم ایمنی است و از روی آزمایش خون مشخص میشه

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
مامان سبحان نمیدونم منو یادت میاد یا نه.نمیییییدونی وقتی تیکر بارداریتو دیدم چققققد خوشحال شدم.الهی ...

سلام به همه دوستان گلم ، خيلي ممنون گيسو جون ، ان شا الله كه قسمت همه دوستاي گلم بشه . 😘😘🌷🌸🌷

سلام ب همگی، من دیروز پانکچر شدم ۹تا تخمک داشتم، همیشه بعد از پانکچر در حد خیلی کم لک میدیدم ولی دیروز وقتی رفتم دسشویی ببخشید شرشر ازم خون اومد و آخرشم یه لخته بزرگ خارج شد بعدش دیگه خونریزی نداشتم در حد لک،خیلی برام عجیب بود البته میگفتن طبیعیه ولی من اولین بار بود اینطوری میشدم، شنبه زنگ میزنم ببینم چنتاشون خوب بوده و جنین شدن سری قبل از ۷تخمک فقط ۴تاشون خوب بود ک از اون ۴ تا سه تا جنین شد،    ،از همگیتون التماس دعا دارم اگه حتی یکی دوتا جنین تشکیل شد کیفیتشون خوب باشه ،ایندفه خیلی اذیت شدم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام ب همگی، من دیروز پانکچر شدم ۹تا تخمک داشتم، همیشه بعد از پانکچر در حد خیلی کم لک میدیدم ولی دیر ...

سلام ستايش جون ، خيلي تو يادت بوديم خانمي ، ان شا الله كه همه تخمكها برات جنينهاي با كيفيت ميشن و اين بار تمام سختيهات تمام ميشه و به زودي ما رو با خبر مامان شدنت خوشحال ميكني . 😘🌷🌷😍🌸🌸

سلام ب همگی، من دیروز پانکچر شدم ۹تا تخمک داشتم، همیشه بعد از پانکچر در حد خیلی کم لک میدیدم ولی دیر ...

ستایش جون

ایشالاکه همش جنین می شه ،

پس عارفی چرا نمی خواست شما رو ببره تو سیکل ،یادمه می گفتی به اصرار خودت دارو نوشته

چرا؟

تا اینجا که عزیزم خیلی خوبه

سلام عزیزززم  امیدوارم الان حالت خوب خوب باشه  و   جنین های خوب و با کیفیت برات تشکیل بشه عزیزم 

دیگه هم انقد سختی نکشی     

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
افسون جون من از اول بعد از انتقالم يك آمپول پروژسترون ٥٠ داشتم ولي سري قبل چون خونريزي داشتم تا ٣ تا ...

مرسی مامان سبحان عزیزم و   لیلا جون     که جواب دادید   

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...