2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

سلام. مرمر جون والا بعد سه ماه رفتم پیش دکتر آصف عکس بعد عمل م دید و بهم گفت بهتر از این نميشه احتمال اینکه تو بارداری رحم پاره شه رو داری.... گفت اگر هفت هشت ماه باردار نشدی باز بیا. که دیگ نرفتم سمتش.... حالا اگر قراره رزاق هیسترو کنه حتما قبلش میرم پیش دکتر آصف جاه. آزمایش اپکا مربوط به ایمنی بدن اگر پایین باشه باعث سقط ميشه يا شکست مکرر. خدا کنه آزمایشات لازم رو برام بنويسه رزاقی منو در به در مطب ها نکنه. آخه دارم میرم چرا بهشون میگنیم آزمایشات رو کامل نمی نویسند چرا بعد چند تا شکست می نويسن... 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلام به همگي دوستان از جمله انا جان  من خواننده خاموش بودم ولي هميشه از مطالبتون استفاده كردم ...

سلام به روی ماهت عزیزم.......

به جمعمون خوش اومدی.......

عزیزم من سیکل انتقال فریز نداشتم اما اگه ضروری بود روز اول تا سوم پری بری بهت میگفتن.......

حالا احتیاطا میخوایی زنگ بزن......

دوستانمونم چیزی بدونن بهت میگن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون مامان سبحان جان و ليلا جون  ببخشيد يه سوال ديگه من ال دي امشب تمام شد پس نهايتن دو سه رو ...

عزیزم اولا احتمال داره دیرتر پریود بشی......

من خودم پنج الی یه هفته بعد قطع ال دی پریود نیشدم.......

در ضمن انتقال خوب معمولا نیمه دوم به بعد یعنی بعد زمان تخمکگذاریه.......

اگه سیکلت نچرال باشه که استرادیولن نداری فکر کنم......

حالا برا اینکه دلت آروم شه هر وقت پریود شدی یه زنگ بزن بگو پریود شدی نیازه زودتر بری.......

که به نظرم بعید نیست دیرترم پریود بشی

......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام. مرمر جون والا بعد سه ماه رفتم پیش دکتر آصف عکس بعد عمل م دید و بهم گفت بهتر از این نميشه احتما ...

ستاره جون

یعنی بعد ازبرداشتن سپتوم این مشکل برات بوجود اومده که امکانش هست رحمت پاره بشه،خوب نمی تونسته اون موقع برای رحمت کاری کنه

چرا گفته یه عمل دیگه داری؟

یعنی تو این عمل برای رحمت می خواد چیکار کنه؟

ممنون از تبریکتون ,انشالله همه منتظرا به آرزوشون برسن,واقعا یعنی میشه دوقلو باشه ,وای من همیشه تووذهنم فقط دوقلو بود

تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
ممنون از تبریکتون ,انشالله همه منتظرا به آرزوشون برسن,واقعا یعنی میشه دوقلو باشه ,وای من همیشه تووذه ...

سارا جون مبارکه

ایشالا که دوقلو هست به مراد دلت می رسی.مبارکه مبارکه

می شه بگی مشکلتون چی بود و تحت نظر کدوم دکتر هستی؟

[QUOTE=45153221]ممنون از تبریکتون ,انشالله همه منتظرا به آرزوشون برسن,واقعا یعنی میشه دوقلو باشه ,وای من همیشه تووذه ...[/QUOTعزیزم من شوهرم آزواسپرمی بود آبنرمال ٩٨بود اصفهان انجام دادم مرکز ناباروری مشتاق

تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 

سلام دوستان گلم انشاالله همه خوب باشند سارا جان مبارکه آتریسا جان بازم میگم متاسفم خیلی برات ناراحت شدم ولی با خواست خدا نمیشه جنگید

وای از دست این دکتر ها من یکشنبه پیش زرنانی بودم گفتم آپکا اصلا مسخره کرد و گفت آپکا همه پایینه و اصلا لنفو تراپی را که برای درمان آپکا انجام میشه را قبول نداشت بعدم یک سری آزمایش برام نوشت که 14ام آماده میشه حالا جالبه من از امروز استرادیول شروع کردم برای انتقال و طرازی هم میگه سرم برات نمیدم چون igaخونت پایینه در حالی که زرنانی میگفت نه پایین نیست به نظر خودم خیلی دیر رفتم پیش زرنانی حالا موندم اگه سه شنبه 14ام که میرم پیشش مشه 10ام سیکلم دیر نباشه برای تزریق سرم و چطوری به طرازی بگم که رفتم پیش یک دکتر دیگه و اون گفته بزن؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

بچه ها راستی التماس دعا خیلی دارم که این یک ماه را به خوبی بگذرونم مامان سبحان عزیزم وی دعاهات منو یادت باشه انشاالله امام حسین جوابم را بده چون احتمالا زمان آزمایش دادنم میافته توی محرم

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
ممنون از تبریکتون ,انشالله همه منتظرا به آرزوشون برسن,واقعا یعنی میشه دوقلو باشه ,وای من همیشه تووذه ...

عزیزم بله میشه.....

ایشالله آرزوت محقق شده....

سلام. مرمر جون والا بعد سه ماه رفتم پیش دکتر آصف عکس بعد عمل م دید و بهم گفت بهتر از این نميشه احتما ...

عزیزم کاش واب این چراهارو میدونستیمممممممممم.......

سلام دوستان گلم انشاالله همه خوب باشند سارا جان مبارکه آتریسا جان بازم میگم متاسفم خیلی برات ناراحت ...

عزیزم اگه از نظر زرنانی سرم میتونی تزریق کنی خوب به تجویزش تزریق کن حالا مگه قراره حتما دکتر زنانت در جریان باشه؟

من برا دکتر زنان تا ماه پنج بیشتر سرم تجویز نکرد و من سرم ششمو به تجویز دکتر ایمونولوژم تزریق کردم.....

چون تاکید داشت تا ماه ۶ بارداری باید سرم بزنم......

باز فکراتو بکن ببین صلاحو در چی میدونی......

یا مثلا من آنکولوژم گفته بود ۶ هفته بعد زایمانمم باید سلکسان بزنم الباه بعد خوب شدن زخمم که دکتر زنانم میگفت لازم ندارم و من با نسخه آنکولوژم سلکسانارو گرفتم و تزریق کردممممم...

یعنی میشه گفت من ترکیبی جلو رفتم.....

بچه ها راستی التماس دعا خیلی دارم که این یک ماه را به خوبی بگذرونم مامان سبحان عزیزم وی دعاهات منو ی ...

ایشالله بهترینا منتظرته عزیزممممم

مرمر جان دکتر بعد عمل گفت رحمم خوب شده وبهتر از اين نميشد گقت يه مقداری از سپتوم باقی مونده که دیگ نميشد کاری ش کرد چون اگر دست بزنم وبيشتر از سپت وم بر داریم ممکن تو بارداری رحم پاره شه..... آخه من دوشاخه بودن رحمم خیلی زیاد بود کاملا 180 درجه بود.... الان هم هنوز کسی نگفته باید عمل شی خودم حدس میزنم رزاقی بهم بگه.. چون سقط داشتم بعد عمل... 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
مرمر جان دکتر بعد عمل گفت رحمم خوب شده وبهتر از اين نميشد گقت يه مقداری از سپتوم باقی مونده که دیگ ن ...

ستاره جون

بعد ازعمل ok داد برای حاملگی ،یا گفت باز خطر پارگی تهدیدت می کنه؟