2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046954 بازدید | 684566 پست
الهي ليلا جونم، دوست خوبم. ممنونم ازت. 🙏🌷 منم از خدا ميخوام كه تو و تك تك بچه هاي سايت نتيجه خوب ب ...

نازی جونم منم احساسم مثل خودت ،،، ماها میدونیم که خواست خدا باید باشه ولی خب حس مادریمون انقدرررر قوی نمیتونیم آرزوداریم و البته سختی هم کم نکشیدیم،،، عیبی نداره از خودتو حست دلگیر نباش ما هم آدمیم و اینم جزی از احساسات طبیعیمونه حتی وقتی به خدا غر میزنیم اونم طبیعیه،،، امید به خدا ایشالله خوش خبری ،،، 😘🌹💕

فارا جون مبارك عزيزم ان شاءالله خيرشو ببينين خيييلي خووشحاااال شدم واست 🌺

نيلى جون مبارك باشه ان شاءالله تولد بعدي دور و برت شلوغه نينيا نميذارن شمع فوت كني😇

نازي جون منتظر خبر خوبم ميدونم چه لحظاتي سختيه... اميدوارم ختم به خير و خوشي بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازی عزیزم دل تو دلم نبود واسه جوابت..گفتم زود بیام چک کنم...اما ای واااای که...چی بگم واقعااا..فقط عمیقااا ناراحت شدم مخصوصا وقتی میگی همسرم تماس میگیره...من این سری حتی نتونستم یه قطره اشک بریزم اما چند روزه که حس میکنم خبری نیست و همش میگم از این به بعد رو چه کنم..توکل به خدااا. امیدوارم روزی نوبت ما هم بشه با یک عدد چند رقمیه زیباااا.. به امید اون روز عزیزم..فقط ببین تا میتونی به سلامتی و روحیه ت برس که در اولویته...نازی جون فردا هم دوباره چک کن شاید هنوز زود بوده..خدایااا

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

نازي جون احساست رو كاملا درك ميكنم و بايد بگم با تمام وجودم بارها اين حس رو تجربه كردم ولي خوب كاري از ما ساخته نيس و ميدونم كه هيچ حرفي الان تسلي خاطرت نميشه😞

اميدوارم خدا بزودي زود معجزش رو بهت نشون بده

جوابم منفي شد، معلوم بود ديگه. 😞😔 اما خوب من گريه هامو كردم. الان ديگه بهترم. بازم ممنونم از دعاها ...

نازی جون واقعا ناراحت شدم از صمیم قلبم و واقعا نمیدونم چی بهت بگم عزیزم برو مسافرت سرت را گرم کن 

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
آزمایش پروژسترون ۲ روز قبل از پانکچر کسی تا حالا داده ؟؟؟ اصلا به چه دردی میخوره؟

عزیزم بله بعضی دوستان داشتن.......

احتمالا میخواد ببینه شرایط انتقال رو داری یا نه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جوابم منفي شد، معلوم بود ديگه. 😞😔 اما خوب من گريه هامو كردم. الان ديگه بهترم. بازم ممنونم از دعاها ...

فدات بشممممممم.......

الان چیزی نمیتونم بگم ولی مطمئنم حالت خوب خواهد شد چون میدونم یه روزی تک تک زوستای منتظرم مامان میشن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

نازي جون عزيزم واقعا نميدونم چي بگم خيلي اميد داشتم كه جواب آزمايشت مثبت بشه ديشب من حالم خيلي بد بود معده ام خيلي درد ميكرد ولي يكبار اومدم ديدم نتيجه رو ديگه حالم بدتر شد اصلا نتونستم جوابت رو بدم ، ان شا الله كه خدا خودش معجزه اش رو شامل حالت كنه خانمي .

آنا جون  انتقالت جنین فریز بود یا Fresh؟

عزیزم من فقط فرش انتقال دادم هر سه بار انتقالم فرش بود......

هیچ وقت فریز نداشتم و فقط پانکچر آخرم دو تا فربر واسم موند که اونم شکر خدا با فرش جواب گرفتم......

سلام من سنو کردم ساک خالی بود و اندازشم به انداز ۵ هفته بود یک احتمال خارج رحمی هم در طرف راست هست خ ...

كيميا جون عزيزم شايد زود رفتي سونو بعد برچه اساسي ميگه خارج رحمي ، عزيزم يه دو هفته صبر كن دوباره برو سونو ان شا الله كه همه چيز برات خوب پيش بره .

سلام من سنو کردم ساک خالی بود و اندازشم به انداز ۵ هفته بود یک احتمال خارج رحمی هم در طرف راست هست خ ...

عزیزم ایشالله که خارج رحمی نیست......

با تمام وجودم دعا میکنم بارداریت ختم به خیر بشه.....