2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
نازی جون اینکه نتیجه چیه نمیدونم اما میتونم اینو بگم من بعد سونوی قلب و به خاطر استرسی که سر خونریزی ...

خيلي سخته كه اميدوار بمونم، بازم سعي ميكن. اينم تا فردا. 😔🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو رو خدا راست ميگي؟! با clear blue!? يعني اميد داشته باشم هنوز!؟

نازی جون به خدا داری دردونه هاتو آزار میدی......

عزیزم یه کاری کن بعدا بتونی تو چشاشون نگاه کنیا.......

بعدا یقتو چسبیدن گفتن مامان چه مهمون نوازی بودی دمار از روزگارمون در آوردی.....

من وساطت نمیکنما.......

میگم تا میتونن قلقلک بدننننننننننن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

راستش تو نت هم كه ميخونم كسايي كه روز هفت و هشت منفي شدن اكثرا ازمايششون هم منفي شده. 🙏😞 حالا ديگه كاري نميشه كرد، صبر ميكنم. راست ميكيد بيخودي الان پيشواز برم كه چي بشه؟

خيلي سخته كه اميدوار بمونم، بازم سعي ميكن. اينم تا فردا.

naziمیدونی چیه اصلا الان نمیشه چیزی گفت یا نتیجه گرفت که منفی پس تمام .... چون روز 8 خیلی زوده.. فعلا صبر کن تا فردا .. ایشالله فردا خوش خبری... تازه من جنینم بلاستوسیت بود ... دقیقا سن جنین خودت 5 روزه .

راستش تو نت هم كه ميخونم كسايي كه روز هفت و هشت منفي شدن اكثرا ازمايششون هم منفي شده. ح ...

آفرین منم همینو میگم .... فعلا چرا پیشواز میری هنوز که نتیجه قطعی نگرفتی 

من دیدم اونایی که چند قلو دارن بی بی شون ممکنه روز 8 مثبت بشه ولی خیلیا بعد بتا بی بی مثبت میشن یا یه روز قبلش... در ضمن اینم باید در نظر گرفت که هورمون بتا در بعضی از خانوما توی ادرارشون ممکنه دیر ترشح بشه و یا اصلا نشه یا دیر بالا بره... من فکر کنم واسه من کلا بتا ترشح نشه   

سيكل قبلي روز هفت مثبت شد، همون روز ازمايشدادم ٦٨ بود. مطمئنم اگر زودتر ميذاشتم هم نشون ميداد. 

روز نه كه ازمايش دادم ١٥٨ بود. 

كلينيكم ميگه روز نه بايد بالاي ٥٠ باشه! 

سيكل قبلي روز هفت مثبت شد، همون روز ازمايشدادم ٦٨ بود. مطمئنم اگر زودتر ميذاشتم هم نشون ميداد.  ...

جنینا شاید رشدشون با هم فرق داره .... واقعا نمیدونم ... فقط میدونم تا روز بتا و آزمایش خون میشه هنوز امید داشت حتی یه درصد ..

سلام دوستان یه سوال دارم اینای که جوابشون مثبت شده همه ترشح دارشتن,اخه من روز سیزدهم هستم ندارم ,شوهرمم نمیزاره بیبی بزارم ,

تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 

سارا جون ترشح میتونه از علایم بارداری باشه ولی نبودنش دلیل به عدم بارداری نیست ... هر کسی یه جوره.

nazi جون خانومی که با من بود بتا روز 12 جنین بلاستوسیت 85 بود ...پسرش 29 ژانویه دنیا اومد.

دوستان کسی تجربه لاپاراسکوپی به خاطر چسبندگی تخمدان رو داشته؟ من خیلی نگرانم

مرمر جون من تجربه رو ندارم ... فقط یه سوال الان این چسبندگی شما منظورشون چیه یعنی تخمدانت چسبیده به دیواره رحم یا لوله ها ؟ تخمدانت به داروها جواب داده؟ عکس رنگی انداختی وضعیت لوله هات چه طور بود؟ 

یکی از دوستای من لاپارا کرد چون خیلی چسبندگی داشت از طرفی چسبندگیش طوری بوده که تخمدانش رفته بود پشت رحم که بعد لاپارا براش آزاد کردن ولی به تخمدانش دست نزدن....کلا چسبندگیا رو آزاد کردن.

اگر کیست نداشته باشی و کیست بزرگ نباشه فکر نکنم به تخمدانت دست بزنن.

سارا جون ترشح میتونه از علایم بارداری باشه ولی نبودنش دلیل به عدم بارداری نیست ... هر کسی یه جوره. ...

ليلا جون خيلي اميدوار ميشم اينا رو ميگي!، يعني پس كلينيك من الكي رو هوا ميگه روز ٩ اگر منفي شديد دارو رو قطع كنيد؟! با اين حساب، دوستت روز نه بتاش شايد زير بيست بوده اصلا!؟ 

ليلا جون خيلي اميدوار ميشم اينا رو ميگي!، يعني پس كلينيك من الكي رو هوا ميگه روز ٩ اگر منفي شديد دار ...

من واقعا نمیدونم رو چه حسابی میگن روز 9 حتما باید بالای 50 باشه ... ببین خود مامان سبحان هم که زود رفت آز داد روز 9 بود   یا 8 بود بتاش 12.5 بود ... واقعا بهتر صبر کرد .... ولی اینا نمونه های واقعی هستن که گفتم ... چون بارداری ما طبیعی نیست نمیشه تاریخ لانه گزینی رو دقیق گفت و یا در مورد رشد جنین نظر داد یا حتی صد در صد گفت عدد بتا چند باید باشه ...بهتره تا 12 برای بلاستوسیت صبر کرد تازه اینجا فقط بلاستوسیت رو میگن روز 12  آز بدید جنین زیر 5 روز که میگن روز 14 آز بدید ... مگر اینکه چند قلو باشه زود نشون بده... واقعا من میگم حتی یک درصد هم شانس باشه صبر کن تا بری بتا بدی... الان فکرتو خراب کنی فقط خودتو ناراحت کردی... امید به خدا ایشالله دست پر میای فردا الهی آمین.