2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044808 بازدید | 684411 پست

سلام به همه دوستان :

نازي جون و آتريساي عزيز ان شا الله كه به اميد خدا هر دوتون مامان هستيد ، خواهشا خيلي به علايم توجه نكنين من خودم فكر كنم بي علامت ترين باشم حتي الان هم خيلي علامت خاصي ندارم كه بعضي وقتها واقعا نگرانم ميكنه .

ليلاي مهربون ان شا الله كه امروز يك عمل خوب داري و داري به مامان شدن نزديك ميشي عزيزم .

سيندرلاي عزيز ميدونم واقعا سخته من خودم هميشه به كساني كه يك بچه دارن ميگم براي شما واجب تره بچه دار شدن چون يكي رو ميخوان از تنهايي دربيارين ولي ما تازه ميخوام يكي رو بياريم توي دنيا كه تنها باشه ولي باز هم خدا رو شكر كن كه دختر داري دختر ميتونه با مادر قشنگ مثل خواهر باشه به دخترت روحيه بده بگو اگر خدا بخواد بهش يك خواهر و برادر سالم و صالح ميده و تا اون موقع هم ميتونه روي شما به عنوان يك خواهر بزرگتر و روي پدرش به عنوان يك برادر بزرگتر حساب كنه اينطوري دلش رو آروم كن ، بگو بچه هاي عمه اش هم ميتونن جاي خواهراش باشن . ما خودمون فقط ٢ تا بچه بوديم ولي با بچه هاي يك خاله ام واقعا واقعا مثل خواهر و برادر هستيم يعني من هميشه با خودم تصور ميكردم كه ٥ تا بچه هستيم . 😘😘😘🌸🌸💕💕💕🌷🌷🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ليلا جون انشاالله عمل موفقيت اميزي داشته باشي و هر چه زودتر  مادرانگي رو تجربه كني برات بهترينه ...

اهان عزيزم فكر كنم شما prp مي خواي انجام بدي كه تزريق داخل رحم هست!؟

اين اسمش لنفوتراپي نيست. اونهايي كه من نوشتم مربوط به لنفوتراپي هست كه به خاطر مشكلات جدي سيستم ايمني انجام ميدن.

دوستهاي گلم ممنونم از همتون، اناي عزيز مامان سبحان ستاره جون و بقيه. ازمايش من روز چهارشنبه است. ديگه به زودي مشخص ميشه. اميدوارم خواست و اراده خدا با ارزوي تك تكمون يكي باشه و زمانش نزديك. 🙏 

اهان عزيزم فكر كنم شما prp مي خواي انجام بدي كه تزريق داخل رحم هست!؟ اين اسمش لنفوتراپي نيست. اونها ...

نازي جون براي من تو نامه معرفي نامه به بيمارستانم زده جهت لنفوتراپي معرفيي ميگردد

نازي جون براي من تو نامه معرفي نامه به بيمارستانم زده جهت لنفوتراپي معرفيي ميگردد

نميدونستم مامان دو قلوها كه لنفوتراپي تزريق داخل رحمي هم داره. البته اونكه من فكر ميكردم اسم كاملش تزريق وريدي لنف هست. با اين حساب فكر كنم به هر دو روش انجام ميشه. ميشه بگي چرا برات انجام ميدن؟ مشكل چي بوده؟! 

از تک تک دوستان عزیزم یک دنیااا ممنون که دعای خیرشون همیشه همراهمه...😘😍😘😍😘

نازی جان همین چهارشنبه آزمایش داری؟؟واسه من میشه یکشنبه آینده...جنینهات چند روزه بودن؟؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

نازي جون  

من پسوريازيس دارم كه يه بيماري خود ايمني و از ارديبهشت تا الان دارم قرص پرد رو ميخورم

ويه كوچولو سي دي ١٩بالا بود الانم سرم اي وي اي جي و لنفو رو باهم دارم

دفعه هاي انتقال بالا دكتر تمام تلاشش رو ميكنه

نازي جون    من پسوريازيس دارم كه يه بيماري خود ايمني و از ارديبهشت تا الان دارم قرص ...

انشالله اين دفعه ديگه ماماني. دكتر ايمنيم گفت تو فاز خاموش اين دسته از بيماري ها( اگر يادت باشه منم مشكوك به لوپوس بودم) هيچ مشكلي واسه بارداري نيست و فقط مراقبت ميكنيم و ايمني رو كنترل ميكنيم مشكلي پيش نمياد. انشالله با اين روشهاي كمكي اين دفعه نتيجه ميگيري و خيلي زود ني ني ها رو بغل ميگيري. 

اتريسا جون من صبح انتقال كه رفتم دوش گرفتم ديگه تا الان حموم نه رفتم، از خودم بدم مياد!؟ نميدونم برم امروز!؟ اشكال نداره؟! يادمه انا جون ميگفت در حد پنج دقيقه با اي ولرم اشكال نداره؟! 

اتريسا جون من صبح انتقال كه رفتم دوش گرفتم ديگه تا الان حموم نه رفتم، از خودم بدم مياد!؟ نميدونم برم ...

نازي جون عزيزم من ٥ روز بعد از انتقال رفتم در حد همون ٥ دقيقه ايرادي نداره در حمام رو كامل نبند تقريبا باز باشه آب هم ولرم هيچ ايرادي نداره ، من همين الان هم همينطوري ميرم .

مامان سبحان خيليها علائم ندارند. مثلا مامان من سر هر دوتامون كاملا بي علامت بوده. همش بستگي داره به واكنش بدن به زياد شدن هرمونها. نبايد نگران بشي. 

من كه واقعا هيچ رو علائم حساب نميكنم. يعني اصلا خوشحال نميشم با درد سينه هام و حساس شدن به بو ها. 😔

مامان سبحان خيليها علائم ندارند. مثلا مامان من سر هر دوتامون كاملا بي علامت بوده. همش بستگي داره به ...

بله نازي جون مامان خودم هم ميگه خيلي علايم نداشته همينطور خاله ام ، دخترخاله ام توي ٢ تا بارداريش علايم خاصي نداشت تا روز قبل از زايمانش هم سركار رفت ولي خوب نميدونم چرا خاطره بد سري قبل بعضي وقتها نگرانم ميكنه خيلي به خودم روحيه ميدم البته اون سري من چند روز بعد از سونوي قلب انقباض و درد شديدي مثل درد بعد از پانكچر داشتم ولي الان خدا رو شكر همه چيز خوبه ، ديگه توكل به خدا ان شا الله به همه ما كمك كنه . 😘😘🌷🌷🌸🌸