2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مرسي عزيزم منم تقريبا خيالم راحته دارم ميرم پيشش، احتمالا هر تصميمي بگيره انجام ميدم البتتتته قبلش ا ...

عزیز دلم اگه بنا باشه از سوال پرسیدن معذب بشیم پس واسه چی دور هم جمع شدیم.......

هر چقدر سوال داری بپرس هر کسی جواب سوالتو بدونه میده.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اينجا هم مركز اصلي ناباروري استان هست كه دوباره آز اسپرم رو تكرار كرد و يه مقداري هم جوابش با نتيجه ...

پس اگه اینطوره خوبه نگران نباش......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازين لحاظا خدارو شكر مشكلي نداشتم نهااايتا يه عفونت قارچي بوده مثلا در اثر عوض شدن آب و هوا بيشتر يا ...

خداروشکر ...عفونت قارچی هم مورد عادیه که همه خانوما در طول زندگی درگیرش میشن مهم نیست اصلا و بیماری ویروسی حساب نمیشه ...عزیزم کل آزمایشاتتون رو با خودتون ببرین هر چیزی تا به حالا انجام دادین چون یه سری آزمایش کلا در طول زندگی تغییر نمیکنن... مثل کاریوتایپ یا آزمایشهای ژنتیکی.... از طرفی همه آزمایشها برای همه لازم نیست ... مثلا یه چیزی رو بررسی میکنن اگر مشکلی نباشه نیاز نیست برن آزمایشهای تکمیلی تر رو انجام بدن ... همسرت مشکلی نداره خداروشکر ... ولی چون یه میکرو منفی داشتی ممکنه بگن دو تا آزمایش اضافه تر هم انجام بده ... مثل شکست دی ان ای ... در مورد تغذیه هم تو خودت تغذیه سالمی رعایت میکنی رژیمتونو تغییر نده مگر با مشورت دکترش حتی برای مکمل خوردن بذار دکترت به همسر بگه چی بخوره ... ولی موبایل رو تو جیب شلوارش نذاره و کمپرس یخ هر شب موارد مفیدی هستن ... به امید خدا اینبار جشن مامان شدنت   

دوستای گلم یه فیلم تو کانال گذاشتم برا کیست تخمدان......

نگاه کنین بد نیست.....

خداروشکر ...عفونت قارچی هم مورد عادیه که همه خانوما در طول زندگی درگیرش میشن مهم نیست اصلا و بیماری ...

مرسي مهربونترين ليلا 😍 

همسرم هم تغذيه رو نسبتا رعايت ميكنه و ورزش رو، تقريبا مثل هميم، دوتا انتقال منفي داشتم من 😒 حالا با روحيه دنبالشيم، نميخوام بشينم يه جا و غصه بخورم، پولشو جور كرديم برم تهران هركاري لازمه رو بكنم و بيام ديگه توكل به خدا، همين پيگيريها از ما برمياد بقيه اش دست خودشه

ان شاءالله هر روز اينجا شادي باشه، زودي هم واسه شما خوشحالي كنيم الهي آمين 😍

سلام دوستانم 

ان شاءالله همگي در هر مرحله اي ك هستين خوب و خوش باشين و همه چي با موفقيت براتون بگذره 

زندگي جان خيلي ناراحت شدم و حرفام نميتونه تسكين حالت باشه 

اما چ كنيم چاره اي نداريم بايد تلاش كنيم وقتي خدا بخواد پولش هم جور ميشه 

ان شاءالله هر چي ب صلاحته برات رقم بخوره 

سيندرلا جان منتظر خوشحاليت هستيم 

ان شاءالله هر جا هستي شااااد باشي 

چرا من زنگ می زنم یا اشغاله یا برنمیدارن       چه کار سختیه وقت گرفتن از دکتر عارف ...

22359892 رو پشت هم بگیر می گیره ، من امروز اتفاقا برا دوستم زدم گرف

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
مرسي مهربونترين ليلا   همسرم هم تغذيه رو نسبتا رعايت ميكنه و ورزش رو، تقريبا مثل هميم، د ...

فدات پرپر جان   .. اتفاقا خوب موقعی به فکر انجام بررسیهای لازم افتادی منم اولین میکرو که نشد رفتم سراغ بررسی کامل لااقل از این به بعد شک و تردیدی تو دلم باقی نمیمونه... امیدوارم خوش خبر از تهران بیای و بزودی مامان شی فقط اقدام طبیعی رو هم داشته باشه والا خدا رو چه دیدی   

چرا من زنگ می زنم یا اشغاله یا برنمیدارن       چه کار سختیه وقت گرفتن از دکتر عارف ...

آزیتا جان این شماره هاروبگیر

22359502

22359894

22359892

پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.

سلام به دوستاي عزيزم ❤️

خيلي وقته نيومدم اينجا......

راستش دوباره رفتم تو سيكل انتقال اين سري دكترمو عوض كردم ميرم پيش خادم امّا جالبه تا حالا اينطوري سيكل انتقال نداشتم كه با لتروزول و هاچ ام أجي شروع بشه!!! چه فرقي داره ؟

قبلأ فقط استراديول شروع ميشد.

كسي تجربه اي داره؟🙏🙏🙏🙏

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤

سلام، خوبيد همگي؟! از سيندرلا خبر ي نشد؟! اميدوارم سرگرم شادي باشي عزيزم.

مامان اتريسا بيا يك كم از علائمت بگو. من پاك خل شدم. هيچ علامت جديدي بهم اضافه نشده!؟ همونها كه از قبل از انتقال داشتم. پاهام ولي خيلي يخ شده! مگه نبايد بدن داغ بشه!؟ دل درد خفيف پريودي هم فقط در حد ده دقيقه شايدم كمتر پريشب و ديشب داشتم همين😔. من كه نه جنينام خوب بود نه ضخامتم، 😢 خدايا خودت كمك كن اميدم رو از دست ندم و ارامش داشته باشم و معجزه كن تا جوابمون مثبت بشه. بچه ها لطفا براي ارامشم دعا كنيد، خيلي محتاجم به دعاهاتون.