2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان. ماری عزیزم ومامان سبحان وکیمیا عزیز انشالله خدا به خودتون و ني نی هاتون سلامتی بده واين ...

سلام عزیزم...نه هیچ مشکلی آزمایشات ندارن ...ولی یه نوع ویروس هست که از طریق گوشت خام منتقل میشه.. تو جواب آزمایشت سالم و مشکلی نداری ...این قانون برای همه هست توی بارداری حتماااا میوه و سبزیجات خام رو با محلول شستشو بشورن ....سوسیس کالباس ممنوع چون ممکنه این ویروس رو منتقل کنن و دوران بارداری برای جنین مشکل ایجاد کنه...و گوشت رو خوب بپزین در حدی که رنگش تغییر کنه و قرمز نباشه....وگرنه هیچ مشکلی نداری عزیزم...اونم که بهت گفتم تو برگه آزمایش من نوشته حالت توضیح بیشتر وگرنه خودشون به سلامتی که باردار شدی این فاکتورا رو چک میکنن بدون اینکه ما بدونیم من فقط خواستم یه توضیح کامل بهت بدم....ساااالمی خداروشکر فقط همون ویتامین دی که با دارو حل میشه.ببخشید اگر نگرانت کردم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم من چند روز اینترنت نداشتم نیومدم ان شاالله هرکی انتقال داده وداره حتما حتما مامان میشه واسه منم دعا کنین من فردا آزمایش دارم خداکنه مثبت باشه

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
عزیزم هر ۲۴ ساعت یه روز حساب میشه یعنی تا فردا ساعت ۴:۳۰ ظهر روز اوله.......

آنا جون پس گونال ک باید روز سوم عصر شروع کنم شنبه ۶عصر بزنم اشکالی نداره؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
   خیلی جالب گفتی ...روز اول حساب کن چون نهایتا بخوای روز سوم بری آمپول ها رو بزنی شب ...

والا لیلا جون گیج شدم همیشه دقیق ۱۲شب میشدم تکلیفم با خودم روشن بود حالا ک امپولا رو گفته روز سوم عصر شروع کن بدموقع پری شدم پاک گیج شدم ک چطور روز اولو حساب کنم😪

دوستان بیاین چندتا راهکار بدین واسه زیاد شدن تخمکا،من دیروز پری شدم و ب امید خدا۱۴،۱۵ روز دیگه پانکچر دارم،قبلا۴بار پانکچر شدم برا هر انتقال ولی تعدادشون بیشتر از ۶،۷تا نبوده و از اون تعدادم ۲،۳تاش جنین شده و ب فریز نرسیده

دوستان بیاین چندتا راهکار بدین واسه زیاد شدن تخمکا،من دیروز پری شدم و ب امید خدا۱۴،۱۵ روز دیگه پانکچ ...

ستايش جون اب هوبج فراوون بخور 

عسل ودارچين و سباهدونه  

شربت گلاب و عسل

خوردن سیر، عرق کاسنی، آب هویج، کنجد و مرزه ویتامین_C و آنتی‎اکسیدان‎ها برای تقویت رحم و کاهش میزان استرس تخمک نقش زياد دارند. ازمصرف نخود فرنگی، مرکبات، کلم، فلفل دلمه‎ای و سیب زمینی شیرین غفلت نكن

ماهی و میگو خوب  سرشار از روی و سلنیوم هستند که برای افزایش قدرت باروری و تقویت رحم مفیدن

مرسي لیلا جون از توضیحاتت، عزیزم زندگی جونم انشالله مثبت شه وزندگی ت رنگ بچه بگيره پر از جیغ وخنده وگریه وشاذی بچه خودت بشه.. انشالله مثبتی ومادر شدی خودت خبر نداری 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
والا لیلا جون گیج شدم همیشه دقیق ۱۲شب میشدم تکلیفم با خودم روشن بود حالا ک امپولا رو گفته روز سوم عص ...

ببین خیلی داری خودتو اذیت میکنی... من تمام آمپولا رو شب میزدم ساعت 10... اصلا ساعت نداده بودن فقط میگفتن شب بزن ولی سر ساعت مشخص... الان روز دومی ...وقتی خون میاد از واژن بیرون معنیش این نیست که قبلش خون تو رحمت نبوده ولی چون حرکت نکردی خارج نشده ... من هر وقت خواستم حس پری تبذیل به پریود بشه یه دور رفتم دوچرخه زود اومده ولی نشستم خونه مثلا دو ساعت دیرتر اومده ... نگران نباش...تازه عصری هم بزنی میشه 3 روز کامل.

مرسي لیلا جون از توضیحاتت، عزیزم زندگی جونم انشالله مثبت شه وزندگی ت رنگ بچه بگيره پر از جیغ وخنده و ...

مرسی فدات بشم ان شاالله ممنونم از روحیه دادنت عزیزم 

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
سلام دوستای گلم من چند روز اینترنت نداشتم نیومدم ان شاالله هرکی انتقال داده وداره حتما حتما مامان می ...

سلام به همه دوستان عزيز ، زندگي جون ان شا الله مثبت ميشي خانمي و هفته ديگه رو با خبر شادي شما شروع ميكنيم به اميد خدا .

سلام دوستاي عزيزم

اميدوارم دوستاي گلي كه انتقال دادن به اميد خدا مثبت بشن، مامانهاي عزيز هم ماههاي باقيمونده رو به خوبي بگذرونن. 

من فردا جواب ازمايشهاي ايمني و انعقادي دكتر خودم و دكتر زرناني رو ميگيرم و اين هفته ميبرم به دكترام نشون ميدم، انشالله اگه همه چيز خوب پيش بره انتقال بعديم ميره ميشه اواخر مهر