2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
لیلا جون میترسم خیلی طول بکشه مثلا چندماه! آخه من سابقه اش رو دارم. مخصوصا که سینافکت هم زده بودم تو ...

ع یزم فعلا منتظر بمون اگه زیاد طول کشید برو دکار با توجه به شرایط کنونیت بهت دارو میده.....

شاید چیزی غیر دوفاستون برات تجویز کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون  دکتر گفت 3 ماه وقفه باشه،یا خودت آمادگی نداشتی؟ چون من شنیدم یک ماه بعد ازهیسترو می ...

عزیزم من بعد لاپرا هیسترو یه سر رفتم دکتر زنانم......

بهش گفتم میخوام اگه صلاح میدونه یه ماه طبیعی اقدام کنم.....

گفت اتفاقا خوبه کمک میکنه از استرسم دور بشی و روحیت بهتر بشه......

خوب یه ماه بعد لاپراهیسترو اولین پریودم بود.....

بعدش که یه ماه طبیعی اقدام کردم......

حتی دو هفته تاخیر پریود داشتم......

بعدشم دیگه رفتم برا سیکل و یه دوره ال دی و.....

تا اینکه بین لاپراهیسترو و انتقالم سه ماه فاصله افتاد.....

یه چیزیم بگم من بعد لاپرا هیسترو دو تا پریودم نسبتا درد داشتم......

از دکتر آندومتریوزم پرسیدم علتش چیه هنوز درد دارم گفت چون هنوز التهابات جای عمل مونده درد داری البته خوب دردم قابل کقایسه با قبل نبود......

اما پریود سوم واقعا کوچکترین دردی نداشتم......

به نظرم اتفاقا بدن من بعد سه پریود کاملا آماده شده بود و بهترین موقع دیگه انتقال دادم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان من صبحی یک دلشوره گرفتم بابت پردنیزولون راستش من ایرانی میخورم پشتش نوشته نیزوپرد 5 شما هم ه ...

نه عزیزم منم ایرانی میخوردم همین بود.....

خیالت راحت.....

منتظر رحمت جون شما با آصف جاه هیسترو انجام دادی ،خراش هم انجام داد برات؟ سیکلت رو زیرنظر کدوم دکتر ...

عزیزم نه من با دکتر طراز ی هسترو شدم میخواستم عمل لاپرا با دکتر آصف انجام بدم که بهم گفت شما فعلا عمل نیاز نداری سیکلمم با دکتر طرازی هست

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
نه عزیزم منم ایرانی میخوردم همین بود..... خیالت راحت.....

خیلی گلی آنا جان

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
لیلا جون پرنسس منم یاد گرفته قر بده و کمرشو بچرخونه و نای نای کنه...... برا جشن مامان شدن خاله هاش ...

واااای خدای من یه لحظه پرنسس خوشگلتو تصور کردم در حال قر   ....فدای اون قر دادن عزیز دلم ..آنا جون پرنسس نازتو از طرف من خیلیییی ببوسسسسس     .... 

سلام به همه دوستان، امیدوارم خداوند بهترینارو برای هممون رقم بزنه و زودتر از این انتظار لعنتی خلاصمون کنه

آترسیا جون به امید خدا مامان شهریوری

من دیگه زدم ب سیم آخر، با اینکه مشکل ایمنی ندارم از دیروز روزی دوتا قرص پردنیزلون۵میل میخورم، یکم وقت دکتر دارم برا سونو برم بهش میگم برام تجویز کنه اگه گفت لازم نیست من بازم میخورم😁ب نظر خودم یه مقداری ایمنیم قویه

راستی آنا جون برا قبل پری ب من ۲۰ دونه استرادیول داده بودن واسه ده روز ک دیشب اخریشو خوردم ب نظرت کی پری میشم خدا کنه تا فردا نشم چون برنامه هام بهم میریزه الان البته حالتاشو دارم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام به همه دوستان، امیدوارم خداوند بهترینارو برای هممون رقم بزنه و زودتر از این انتظار لعنتی خلاصمو ...

ستایش جون

من هم به این موضوع شک کردم ایمنی من هم قویه.

خیلی کم پیش می یاد مریض بشم یا سرما بخورم

ولی آزمایشاتی که انجام دادم دکتر عارفی به من پردنیزلون ندادفقط سرم IVIG برام نوشت

در صورتیکه من فکر می کنم بدنم جنین رو دفع می کنه به عنوان یه موجود خارجی

چون اسفند که انتقال داده بودم روز 5 یا 6 بود لرز شدیدی کردم همش احساس می کردم سردمه

سلام به تک تک دوستان نازنیم..مرسی بابت دلگرمی تون..چقدر خوبه که هستید باورم نمیشه که بالاخره نوبت من رسید و واسم آرزوهای خوب داشتید😍😍😚😚

نازی جان لیلا جان منتظر رحمت جان و ستایش جان مرسی از لطف تون خیلی خوشحال شدم و روحیه گرفتم...امیدوارم یه روزی همه مون مشکلاتمون رو شکست بدیم...مخصوصا این اندومتریوز سمج رو😄

مامان سبحان گلی از شما و نی نی خوشگله هم ممنونم که به یادمون هستید..قبول باشه نذرتون😚😚

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزیزم نه من با دکتر طراز ی هسترو شدم میخواستم عمل لاپرا با دکتر آصف انجام بدم که بهم گفت شما فعلا عم ...

شما با طرازی هیسترو خالی شدی؟ تشخیصی؟ به من فقط واسه خراش گفت. میگم نکنه یهو تو هیسترو لوله فالوپ و.. رو برداره. لوله کشی ام ناقص شه؟    همچی کاری که نمی کنند نه ؟ بهمن گفت 15 دقیقه فاصله مولکولی ایجاد میکنیم رو انومتر که بهش میگیم خراش

سلام به همه  مامان سبحان عزیز لطفا اسم منم بنویس ...ممنونم  آتریسا ونازی جون ان شا ...

سلام به همه دوستان گلم ، شاينا جون عزيزم اتفاقا قبل از اينكه بگي خودم يك دفعه ياد شما و آزيتا جون افتادم و اسمتون رو اضافه كردم .

دوستان عزيزم ليست ٤٠ نفر خدا رو شكر كامل شد ، ان شا الله كه همگي حاجت روا باشيد دوستان گلم .

1. ليلا جون

2. آتريسا جون

3. نازي ( nazi) جون

4. مرمر جون

5. افسون جون afsoon

6. منتظر رحمت عزيز

7. نيلو جون

8. دختر فروردين

9. پرپر جون

10. سها ستاره

11. ستايش جون

12. مرواريد جون

13. ماماني طاها

14. انتظار جون

15. كيانا گلي

16. مهكان جون

17. سوگل جون

18. منتظر جون

19. ياس جون

20. پرگام عزيز

21. شاينا جون

22. آزيتا جون

23. زهرا خانم ١

24. فاطمه جون

25. زهرا خانم ٢

26. پرپريا جون

27. شاهسان عزيز

28. دوقلوهاي عزيز

29.  ela جون

30. شكيبا جون

31. منتظر نيني

32.  Nazanin khanoom

33. صديقه جون

34. ساناز جون

35. بهاره جون

36. سميه جون

37. فهيمه جون

38. مريم جون

39. ترنم عزيز

40. عاطفه جون

مامان سبحان جان عزیزم ممنون از نذر قشنگت و از این که به یادمون بودی عزیزم منم یک نذر دیگه ئارم الان ...

عزيزم بايد از روز يكشنبه شروع كني به مدت ٤٠ روز به گفتن ذكر بسم الله الرحمن الرحيم به حق بسم الله الرحمن الرحيم روز اول ١٠٠ تا روز دوم ٢٠٠ تا و .... تا روز چهلم كه ميشه ٤٠٠٠ تا .

الان براي من دو روز مونده تمام بشه باز شروع ميكنم واقعا خيلي كار سختي نيست چند تا حسن هم داره كه هم مشغول به كار نيك ميشي و هم زمان ميگذره و هم ان شا الله خداوند كمكمون ميكنه و همگي حاجت روا ميشيم . 😘😘😘😘

شاینا جون از شما هم خیلی ممنونم...امیدوارم دوقلوهای عزیزت به زودی برگردن و دل مامانشونو شاد کنن

نازی جان الان ما روز چندم انتقال هستیم؟؟دوشنبه صبح جنین 4 روزه انتقال دادم..دنبال علامت خاصی هم نیستم..دیگه آبدیده شدم حسابی..

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..