2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
عزیزم دلتو قرص کن و از خدا بخواه اگه کم و کاستی هست خودش برات جبران کنه...... بابت ن ز د ی ک ی هم ب ...

مرسی آنای عزیزم..نه فقط گفتن داشته باش خب اگه لازم  بود میگفتن محافظت شده باشه..نمیدونم همینم خودم پرسیدم وگرنه ایشون که نگفتن...حتما پیشنهادهای شما رو رعایت میکنم آنا گلی🌹بله حق با شماست فقط خدا باید بخواد و بس

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

وای بچه ها سلام خیلی خیلی خوشحالم 

یکی از دوستام ivf کرده ... خیلی نا امید بود هیچ علامتی نداشت امروز رفت ازمایش داد ...  جرات نداشت زنگ بزنه جوابشو بگیره ،  راستش من بین دوستام معروفم به خوش خبری  تا بحال چند نفر براشون خبر بارداری و ازمایش و غیر ه رو دادم .. خلاصه من زنگ زدم براش 

جواب مثبت بود خیلی خوشحالمممممم خدایا شکرت 

ان شاله قسمت همه منتظرا 

فقط یه چی بتاش 80 شده  روز 13 انتقال  کم نیست ؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای بچه ها سلام خیلی خیلی خوشحالم  یکی از دوستام ivf کرده ... خیلی نا امید بود هیچ علامتی نداش ...

سلام به همه دوستان ، افسون جون خدا رو شكر ، ان شا الله زود زودبيا خبر مامان شدن خودت رو بهمون بدي ، كم نيست عزيزم مهم اينه كه ٤٨ ساعت بعد ٢ برابر بشه كه اون هم ان شا الله ميشه ، مباركش باشه عزيزم . 😘😘😘😘

مرسی آنای عزیزم..نه فقط گفتن داشته باش خب اگه لازم  بود میگفتن محافظت شده باشه..نمیدونم همینم خ ...

دکتر من گفت ن ز د ی ک ی شب قبل انتقال باعث میشه هم خونرسانی رو تقویت کنه هم بدن به روال طبیعی تری برای پذیرش جنین داشته باشه......

البته این استناد من از توضیحات دکترمه که دقیق الان تو ذهنم نیست چی گفته بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای بچه ها سلام خیلی خیلی خوشحالم  یکی از دوستام ivf کرده ... خیلی نا امید بود هیچ علامتی نداش ...

عزیزم ایشالله به زودی هبر خوش خودتن بدی......

مبارک دوستتم باشه......

غزیزم نه کم نیست......

مگه مال کیمیا جون ۱۲۶ نبود؟

خوب مال دوستتم برا روز آز بالاترم میره بهش تبریک بگو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها توصیه میکنم حتما خرنوب رو برای همسراتون استفاده کنید

باور کنید هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند

من از سال 91 که این گیاه رو معرفی کردم خییییییییییییییییییییییییلی ها رو دیدم که نتیجه گرفتند حتی کانالی ایجاد کردم و پیام های استفاده کنندگان و جواب آزمایش های قبل و بعدشون اونجا هست هرکی خواست بگه تو کانالم عضوش کنم

پرفسور ساراچ اوغلو شیمیدان معروف کشور ترکیه برای زوجهایی که نابارور هستند چند روش رو معرفی کرده :

جوشانده خرنوب برای آقایون

پیاز درمانی برای خانمهایی که پلی کیستیک هستند

ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا

پای شیر برای خانمهایی که fsh بالا دارند و یائسگی زودرس گرفتند

جوشانده انجیر و هویج برای خانم هایی که ذخیره تخمدانشون پایینه

تمام این روشها تو کانال و سایتم هست

این لینک کانالمه:

@tebbesabz

این لینک سایت و وبلاگم:

خواهش میکنم یکبار وبلاگ و سایتم رو بخونید ضرر نمی کنید

ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا

منم مثل شما بودم داستان زندگی منو خیلی از بچه ها اینجا میدونند تقریبا تو نی نی سایت شناخته شده ام

مشکل خودم باعث شد برم با دکتر ساراچ اوغلو ارتباط بگیرم و کتابش رو ترجمه کنم

مرسی آنا جونم که حضورتون همیشه دلگرمیه واسمون... 8 هفته پردنیزولون داشتم الان قطع شد..خب من hla ام م ...

آتریسا جان انشااله میری به سلامتی انتقال میدی و با یک بتای تپل خوشحالمون میکنی عزیزم منم در مورد پی آر پی از دکترم پرسیدم ول یگفت برای شما که آندو و چسبندکی دارید اصلا خوب نیست و توصیه نمیشه حالا با دل درست برو برای انتقال

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
  • مرسی عزیز دلم از دعای خیر...ممنون که توضیح دادی...خیالم راحت شد...دست و دلم لرزید گفتم من که دیگه امیدی ندارم به جز ای وی اف..بارداری طبیعی دیگه غیر ممکنه و بایدهمه جواتبو در نظر بگیرم یه وقت دکتر فراموش نکرده باشه
  • عزیزم جواب سوالتو پی ام دادم واست..شما هم امیدوارم موفق باشی فردا هیسترو داری امیدوارم که اکی باشه و به زودی انتقال پرباری داشته باشی🌼🌻🌹
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام،۲ماه پیش که رفتیم دکتر واسه شوهرم قرص پنتافیل بهش داد،بعد از آز تحرکش بالای ۷۰ شده به نظرتون فع ...

انتظار جان ، همسر من هم دکترش بهش یه نوع داروی ضد التهاب داده بود که تحرک رو بالای ۶۰ درصد برده بود وقتی تموم شد دارو و بعد از سه ماه دوباره آز داد تحرکش به حالت اول برگشته بود و کم شده بود ، در آخرین جلسه ویزیت دکترش به ما گفت نزدیک سیکل میکرو دوباره این دارو رو مصرف کنه ، حالا شما اول درمان رو طبق گفته دکترش کامل کن و بعد هم همونطور که آنا جون گفتن حتما با مشورت و تجویز دکترش ادامه بده یا قطع کن ، چون این داروها ممکنه بعدا اثر سو داشته باشه.

عزیز دلم مطمئن باش خدا تو کارت دست برده که همه چی داره خوب پیش میره....... وروجکاتم ساکشونو به دستو ...

واقعا همینطوره آنا جون،،،بقیه کارا هم سپردم به خودش ، الهی آمین که همه چیز خوب پیش میره ،

انقدر خوشم میاد میگی وروجکا ساکشون بستن 😍😍 اصا قند تو دل آدم آب میشه😍

❤❤❤

ليلا جون عزيزم كاملا حرفت رو قبول دارم ، مثلا من خودم بلافاصله بعد از سقط رفتم دنبال انتقال ولي خوب ...

مامان سبحان جان ، ممنونم، منم از خدا میخوام نه ماه بارداری سالم و راحت و بدون استرس و با یه زایمان راحت بچه هاتو بغل کنی 😘😘🍼🍼🚼🚼

Nazi جون ،ممنونم، ایشالله همه کارای انتقالت به خوبی پیش بره و بیای خبر بتای تپل مپلتو بدی 😘😘🍼🍼🚼🚼

مامی جون ، ایشالله تو هم بزودی همه کارات خوب پیش میره و با خبر بارداریت شادمون میکنی 😘❤🍼🚼