2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
ليلا جون سيگار الكترونيكي چيه ؟ نشنيده بودم ايرانم داره يعني؟؟ يه هفتس چاي رو با زنجبيل تازه دم ميك ...

afsoon جون خیلی چیز جالبیه ... آره ایرانم هست ... قشنگ دود میکنه و فکر کنم یه مقدار کمی نیکوتین داره ... الان خیلی از جوونا دارن استفاده میکنن ...البته نمیدونم دقیقا چه جوری عمل میکنه ولی یکمی توش نیکوتین هم داره حالا یه تحقیقی بکن شاید به ترک سیگار کمک کنه ... حیف جوونیه همسرت ... سیگار بدبختی ریه هارو داغون میکنه ...یه تحقیقی بکن ببین چیه منم سر کوچه مون فروشگاهش هست برم بیرون برات میپرسم حتما ... 

چای زنجبیل هم عالیه ... خوب میکنی ... نوش جونتون

عزیزم خیلی تو نتیجه فرق نمیکنه تو فرض کن ۳ روزه بوده جنینات...... اینطوری میشه ۴ هفته و سه روزه.... ...

انا جون چطوري ميتونم از دكتر توكلي و خواهرشون وقت بگيرم؟

ميتونم ازمايشهامو  انتقال خون بدم بعد ببرم پيششون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😇ماري عزيزم، مباركت باشه . 😙😙 دو تا بوس براي دوقلوهاي مامان ماري. اينم براي خودت. 😘❤️ 

انشالله اين هفت ماه باقي مونده رو به اسوني بگذروني و دو قلوها رو بزني زير بغلت بياي اينجا تو سايت تاپيك بزني خدايا كمك كن اينا دو ساعت بخوابن كه منم بخوابم.

نههههه نگوووووو .... چایی مصرفش رد شده .... الان تکلیف من معتاد چیه       من پنیرک ...

آره لیلا اسموتی عاااااالیه . لذت خوردنش چند برابر میوه ست

طالبی و انبه با هم عالی میشه
از اینور هم هلو انجیر شلیل زردالو
البته هرجا سرچ کنی میگه بذارید یخ بزنه. ولی من این کارو نمیکنم شما هم نکنید. میوه تو فریزر خاصیتش از بین میره. ضمن اینکه یخ هم برای ما اقدامی ها خوب نیست. من که حتی آب تو یخچال هم نمیذارم همون دمای محیط

خدایا شکررررررر

سلام به همگی..امیدوارم هرکی تو هر مرحله ای که هست بهترین ها واسش پیش بیاد

ماری جون مامان دوقلوهاااا  تبریک میگم بهتون بایت شنیدن بهترین صدای دنیااا

مامان سبحان جان عزیزم منتظر خوش خبری شنیدن طنین قلب کنجدای شما هم هستیم انشاا..

نازی جون عزیزم با انرژی مثبت و حال خوب برو به سمت مادرانگی و حتی لحظه ای به شرایط فکر نکن و بگو همه چیز به بهترین شکل ممکن هست و قراره منو به هدفم برسونه

پر پر جان عزیزم امیدوارم از این به بعد اتفاق های خوب پیش  بیاد واست..من با دکتر پادمهر جراحی شدم واسه برداشتن لوله خدارو شکر راضی بودم..دو تا عمل هم با دکتر آصف جاه داشتم..نگران نباش هر دو پزشکان متبحر و خوبی هستن حتما بهترین راه رو واست انتخاب میکنن

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

خب حالا از خودم بگم که دو سه روزه درگیر انجام آزمایشم واسه زمان آزاد شدن تخمک و تعیین زمان انتقال..با دکتر ر ز ا ق ی  ویزیت شدم اما جالبه که با وجود سی دی  مارکر 19 بالا و مشکل  ایمنی و hlaمثبت سرم رو قبل انتقال تجویز نکردن و گفتن بعد مثبت شدن..و حتی آسپرین رو حذف کردن یه کم کبودی داشتم خب من ژن غلظت خون و مشکل انعقادی دارم..دیگه واقعااا نمیدونم چی بگم؟؟؟فقط سعی میکنم مثبت فکر کنم آخه دکتر آسپرین و سرم رو اکثرا  تجویز میکنن ..حتی prp و...اما من هیچکدوم رو ندارم واقعااا دیگه نمیخوام بهش فکر کنم..و با اطمینان به تشخیص دکتر پیش برم

آنا جون شما نظری دارید در این زمینه؟؟چرااا سرم رو بعد مثبت شدن باید تزریق کنم..و اینکه prp رو هم نگفتن انجام بدم..گفتن دیگه سوال هم نپرس خانووم😯😯😯😯

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام به همگی..امیدوارم هرکی تو هر مرحله ای که هست بهترین ها واسش پیش بیاد ماری جون مامان دوقلوهااا ...

سلام اتريسا جون، چه خوب كه اومدي،  من امروز اولين شياف پروژسترون رو زدم 😁 

ژن غلظت خون كدومه؟!

اتريسا جون، prp مال اونهايي كه شايد رحمشون خوب ضخيم نميشه. شما احتمالا مشكلي نداشتي، 

والله اينجوري انگار بهتره كه به ادم چيزي نگن و ندوني. همين كه به دكتر اعتماد داشته باشي و بدوني كه همه موارد رو يادش هست كافيه.

سلام اتريسا جون، چه خوب كه اومدي،  من امروز اولين شياف پروژسترون رو زدم 😁  ژن غلظت خون ك ...

سلام نازی خانوم ناز نازی😄به سلامتی عزیزم داری خونه کنجداارو حسابی آماده میکنی..

عزیزم فاکتورmthfrو pai1 که واسه من هردوش هتریوزیگوت بود یه الل موتان یه الل نرمال که باید آسپرین و مشتقات هپارین واسش تجویز بشه

مرسی از توضیح واسه prp. ..دقیقا نظر من هم بعد اینهمه مشکلاتی که پشت سر گذاشتم همینه مخصوصا زمان انتقال دیگه فقط باید به دکتر اعتماد کرد و مثبت بود

سلام به همگي  ممنونم از همگي الهي اين لحظه هاي خوب نصيب تك تك منتظرا بشه و هيچ پست غمگيني رو ن ...

ماری جون مبارک باشه انشااله به سلامتی نه ماه بارداریتو بگذرونی دوقلوهای نازتو در آغوش بگیری😍😍😍😍😙😙  

خدایا...شکرت😍
انا جون چطوري ميتونم از دكتر توكلي و خواهرشون وقت بگيرم؟ ميتونم ازمايشهامو  انتقال خون بدم بعد ...

عزیزم با ابن سینا تماس بگیر......

۲۳۵۱۹.......داخلی مشاوره ها فکر کنم برد یا سقط مکرر......

بعد بگو از این دو دکتر برا مشاوره وقت میخوایی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام انا جون ی سوال. امروز ۳ پری بودم رفتم پیش دکتر طر گفت اچ دی شروع کنم برای سیکل. بعد پرونده رو نگاه کرد گفت ی سقط فرش داشتی ؟ گفتم بله. پیشنهاد داد هیستروسکوپی و خراش آندومتر بشم. گفت ۷-۸ درصد شانست رو بالاتر می بره. گفت انتخاب با خودته اگر چندتا سقط داشتی و... می گفتم حتما. اما تو ی بار ا وی اف کردی و گرفت وسقط حالا ازت مشورت می خوام شما انجام داده بودی و... باید همراه خانوم‌داشته باشم؟ چه جوریه؟ بعد سرم آی وی آی جی هم بهم می ده و ی آمپول دیگه که گفت تو رحمت تزریق می کنم