2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست

سلام دوستان خوبید؟ انشاالله همه سر حال باشن و به سلامتی برنامه هاشون جلو بره

یه سوال داشتم از خدمتتون،من الان یه هفته است ترشحات واژنم سبز رنگ و عفونی شده،خارشم میگیره گاهی،خودم که فکر میکنم به خاطر شیافه،البته تا زمانی که خارجی میذاشتم خوب بود از وقتی ایرانیا رو میذارم اینجوری شده

حالا من دو هفته دیگه باید برم دکتر،به نظرتون شرایطم حساس و خطرناکه و زودتر برم یا صبر کنم تا دو هفته دیگه؟؟

ان شاءالله مثبت ميشي همين بار و ميايم ميگيم ديددددي گفتيمممم، خودتو بالا نگه دار اون فسقلي ها هم جون ...

ممنونم عزيزم، انشالله شما هم بهترين تصميم رو بگيري و هر قدمي كه بر ميداري رو به جلو باشه و به زودي مامان بشي. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم امروز بهم زنگ زدن از بیمارستان بهم گفتن 23 آگوست روز هیستروسکوپی میشه دو هفته دیگه .... روز 16 آ ...

ليلا جون نميدوني چقدر خوشحال شدم نوبتت شده، 😍 عاليه، خدا رو شكر. انشالله كه به خوبي انجام بدي و موردي نباشه و بري براي سيكل. 

nazi جان بغضتو نگه ندار اصلاااااا .... گریه کن سبک شی .... اصلا خوب نیست بغض .... ماها آدمیم عیبی ند ...

ليلا جون صبح سر كار بودم خيلي گريه كردم يواشكي پشت ميزم. اصلا بند نميومد.  شايد مال اين استروژنهام هست. من هنوز انتقال ندادم، دوشنبه انتقال دارم.  از شنبه هپارين اضافه ميشه، از فردا هم پرومتريوم دو تا صد ميليگرم سه بار در روز. 

نازي جون آخه براي چي نا اميدي ؟ عزيزم ياس و نااميدي وسوسه هاي شيطانه ، خداي مهربون فقط ما انسانها رو ...

مامان سبحان واقعا حرفهات اميدواري ميده بهم، خوش به حالت كه انقدر ايمانت قويه و ارامش داري. منم دلم ميخواد انقدر مثبت باشم و اميدوار، از امروز دوباره سعي ميكنم. 🙏💞

سلام دوستان خوبید؟ انشاالله همه سر حال باشن و به سلامتی برنامه هاشون جلو بره یه سوال داشتم از خدمتت ...

به نظرم حتما حتما زودتر برو دكتر. اكر خداي نكرده عفونت باشه زودتر درمان بشه. نبايد طولاني بشه.

دوستهاي خوب مهربونم من با شما هشت نه ساعت اختلاف ساعت دارم ولي دلم به شماها گرمه. واقعا ممنونم از اينكه بهم اميد داديد، حالم خيلي بد بود، سر كارم بودم. واقعا خوندن حرفهاتون حالم رو بهتر كرد، ميدونم هممون گاهي كه نه بيشتر وقتها تو دلمون غصه جمع ميشه ولي ته تهش با اميد و انرژي داريم پيش ميريم و اميدوارم به ياري خدا قدمهامون رو به جلو باشه. اميدوارم خدا خودش كمكمون كنه كه اگر مانعي هست برداشته بشه و ما هم به اون چيزي كه خودش حسش رو تو وجودمون قرار داده برسيم.

سلام به همگي 

ممنونم از همگي الهي اين لحظه هاي خوب نصيب تك تك منتظرا بشه و هيچ پست غمگيني رو نبينيم همه از روزاي بارداريشون تعريف كنن امين يا رب العالمين 🙏🏻🙏🏻

مامي جون بخدا منم به يادتونم و دعا گوتون❤️

ليلا جون اره خيلي همه چيم بهم ريخته انشالله عملت با موفقيت انجام ميشه و اماده براي پذيرايي از فرشته هاي نازت به مدت نه ماه كه بيان و چشم و چراغ خونت بشن عزيزم ❤️❤️

منم امروز رفتم سونو خدارو شكررررررر خدارو شكرررررر دوتا قلب فرشته هام ميزد 👶❤️👶❤️ براي همه منتظرا اين لحظه قشنگ و ارزو كردم 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
ماری جان ممنون از خودت خبر دادی... از بس بالا آوردی آنزیمات بالا پایین شدن ... خداروشکر که به خیر گذ ...

مرسی از لیلای عزیز ک اینقدر حرفات ارامش بخشن امیدوارم هر چه زودتر دامن همه دوستان منتظر سبز بش

سلام دوستان خوبید؟ انشاالله همه سر حال باشن و به سلامتی برنامه هاشون جلو بره یه سوال داشتم از خدمتت ...

نگران نباش اما ریسک نکن زودتر برو چون عفونت میتونه باعث پارگی کیسه بشه پس بهتره بری که زودتر درمان کنن اما نگران نکن خودتو راحت با دارو قابل حله.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همه دوستان خوبم من همچنان روزشماري ميكنم تا هفته اينده هم برسه وتمام بشه برم واسه ازمايش 

راستي سن جنين ازهمون 14مردادكه انتقال دادم حساب ميشه ميشه دوهفته وقتي برم ازمايش بدم يا بيشتر هست اززمان فريزكردن

لیلا جان ان شاله عملت به خوبی انجام بشه به حق حضرت زینب ...  منم تو فکر هیسترو هستم  هیچی از ش نمی دونم
 (من تو دو تا انتقال فقط حضرت زینب رو صدا می زدم ...)  

نازی جون خداروشکر بچه ها ی اینجا کوه انرژی مثبتن منم واقعا ب حرفاشون نیاز دارم .. ان شاله این دوتا جوجه ت می چسبه بهت ... 

ماری جا ن خیلی خیلی خوشحالم برات نتیجه سختی هات رو داری می بینی ... 

ان شاله نوبت همه ی دوستای اینجا .. به زودی زود

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
دوستهاي خوب مهربونم من با شما هشت نه ساعت اختلاف ساعت دارم ولي دلم به شماها گرمه. واقعا ممنونم از اي ...

عزیزم ماها تنها نیستیم......

همدیگرو داریم که با تمام وجودمو همو درک میکنیم......

یکم دیگه تاب بیاری باید دیگه خودتو برا تاب بازی و تاب دادن آماده کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگي  ممنونم از همگي الهي اين لحظه هاي خوب نصيب تك تك منتظرا بشه و هيچ پست غمگيني رو ن ...

خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتت......

عزیزم گوارای وجودت باشه......

ایشالله به خوشی این رورا رو بگذرونی و شیرینی بغل کردن و شیر خوردن و چهاردست و پا رفتن و تاتی تاتی کردن و تک تک شیرینکاریاشو ببینی.....