2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046355 بازدید | 684509 پست
ازیتا جان از صحبتات استفاده کردم ، منم موافق اینم که همه چی بررسی بشه و بعد شروع کنیم ... با اینکه ه ...

افسون جان من تازه با دکتر عارفی شروع کردم و فقط یک جلسه پیششون رفتم. فعلا ترجیح میدم ادامه بدم باهاشون تا ببینم چی میشه.
یکی از داروهایی که خیلی قویه برای اسپرم ، اسمش پروفرتیل هست. روزی دوتا باید مصرف بشه . داروی سه کاره ست یعنی هم روی تعداد هم تحرک هم مورفولوژی تاثیر میذاره. فقط یه کم قیمتش بالاست هر بسته 270 تومن هست برای مصرف یک ماه. البته تاثیرش رو مورفولوژی شاید بالا نباشه چون مورفولوژی سخت تغییر می کنه. به هرحال تنها راهیه که ما داریم . رویال ژل هم روزی یه دونه اونم بسته ای 100 تومن قیمتشه. سلن پلاس و ویتامین ث و کیوتن هم به دلیل آنتی اکسیدانی که دارن خوبه که استفاده بشه هم برای خودتون هم همسر
چون خیلی از مشکلات اسپرم و تخمک به خاطر رادیکال آزاد بالای بدن ماست که باید با انتی اکسیدان زیاد خنثی بشه.
دکتر همسرم بهش پنتوکسی فیلین هم داده که بازکننده عروق هست. برای اونهایی که واریکوسل دارن خوبه
ضمن اینکه تصمیم گرفتیم تاجایی که از دستمون برمیاد رژیم سالم رعایت کنیم. الان حدود 5 ماهه که لبنیات رو کامل حذف کردیم. به جاش تنقلاتی مثل انجیر کشمش بادام خام و ....روزانه استفاده می کنیم.  2 ماهه کافئین مصرف نمی کنیم. سرخ کردنی رو هم باید کنار بذاریم که سعی می کنم از پسش بربیام البته میدونم زمان می بره. هرروز یه کیسه میوه به همسرم میدم ببره سرکار بخوره . متاسفانه قبلا ها کیک و بیسکوییت می برد. امیدوارم همه این کارا نتیجه بده.

راستی دوستان تو اون پست نمیدونم چرا نوشتم 30 روز ، اشتباه شده و نمیشه تغییر داد. میخواستم بگم 3 ماه زمان برای ساخت اسپرم لازمه  

خدایا شکررررررر
پس احتمالا با رژیم گیاهخواریت آندومتریوزت درمان شده پس به همین روال ادامه بده شاید دیگه نیازی به عمل ...

از شنبه باز ٤٠ روزه شروع ميكنم با ورزش... توكل به خدا، دكترا هم اميدوارم بتونم راحت نوبت بگيرم و برم. فقط يه سوال، واسه همه اين كارا مهم نيست چندم سيكل برم دكتر ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا درد و نشونه اي ازين بيماري ندارم، حتي درداي قبل از پريودي كه قبلاً داشتم و شديد بود و خونريز ...

پرپرجون خیلی متاسف شدم که منفی شدی. ولی مطمئنم به زودی نتیجه میگیری. رژیم گیاهخواری همه ی مکانیسمهای بدن رو به مرور روبه راه میکنه. 

خدایا شکررررررر
سلام دوستاي عزيزم از ماري جون چرا خبري نيست؟ اگه اشتباه نكنم اين روزها بايد سونو داشته باشه. كجايي ...

سلام مامي جون ، عزيزم اتفاقا من هم ميخواستم امروز بيام از ماري جون خبر بگيرم ، فردا وقت سونو ماري جون بود ، ان شا الله كه با يه عالمه خبر خوش مياد .

سلام به همه دوستان

من نتونستم همه صفحات و بخونم چون خوندن صفحات هم حالم بد ميكنه فقط صفحه اخرو خوندم پرپر جون ميدونم هيچ حرفي دلتو اروم نميكنه غير از گذشت زمان و از نو شروع كردن و رسيدن به خواسته قشنگت از صميم قلبم برات ارزوي مادري دارم به زودي زود❤️

كيميا جون نميدونم بتات چند بوده اما حتما ميره بالا عزيزم نگران نباش مياركت باشه ماماني❤️

من امروز از بيمارستان مرخص شدم بعد از يك هفته بخاطر تهوع و استفراغ شديد بستري شدم و تو ازمايشام گفتن انزيمهاي كبدي رفته بالا و تا پايين نيومد مرخصم نكردن برام دعا كنيد اونجا اون هفته سونو شكمي شدم تو شش هفته دوتا ساك ١٤و ١٥ميل ديده شد فردا انشالله ميرم گاندي براي سونو واژينال قلب خيلي التماس دعا دارم ❤️❤️

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
افسون جان من تازه با دکتر عارفی شروع کردم و فقط یک جلسه پیششون رفتم. فعلا ترجیح میدم ادامه بدم باهاش ...

مرسی از توضیحات جامعت عزیزم 

همسرم واریکوسلم داره ب سلامتی 

لبنیات رو برا واریکوسل حذف کردید ؟ 

من همسرم چون سیگاریه  چای هم زیاد می خوره ک کافیین داره ... 

سیککارو هم  روزی 5-6 تا می کشه ولی هر کار کردم ازین کمتر نمی شه

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام به همه دوستان من نتونستم همه صفحات و بخونم چون خوندن صفحات هم حالم بد ميكنه فقط صفحه اخرو خوند ...

وای ماری جان  ان شاله بهتر بشی و ازین روزای شیرینت لذت ببریییییی

خبر سونوی واژینالو بده حتما  عزیزم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام به همه دوستان من نتونستم همه صفحات و بخونم چون خوندن صفحات هم حالم بد ميكنه فقط صفحه اخرو خوند ...

مرسي عزيزم ان شاءالله شما هم حالت بهتر ميشه و زودي ميري خونه ، قلب خوشگلشونم حتما مثل ساعت كار ميكنه به اميد خدا... خدا رو شكرررر 

سلاااااام به همگی دوستان

کیمیا جون مبارک ان شا...نگران نباش دختر ان شاا.. بتات عالی بالا میره و 9ماه بارداری عالی رو پشت سر میذاری و بچت یا بچه هاتو صحیح و سالم بغل می کنی ان شاا...

پرپرجونم .فقط میگم متاسفم و برات آرزوی آرامش میکنم.منم 2بار منفی رو متاسفانه تجربه کردم.خداروشکر روحیه ات خوبه و دنبال درمان و پیگیری مجددهستی.ان شاا...به زودی زود خدا دل همه منتظرا رو با عنایت بچه های سالم و صالح شاد کنه...

ماری جون ان شا...شما هم فردا قلب نی نیاتو می شنوی و خوش خبر میای اینجا و تا آخر همه چیز خوب پیش میره

پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.