2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
كيميا جون تو رو خدا از اين حرفا نزن ، عزيزم دفعه اول همه ما از اين نگرانيها داريم من سري قبل با اولي ...

مرسی عزیزم انشالله شما هم بارداری راحتی داشته باشی و نی نی هات بسلامتی بغل بگیری

مرسی عزیزم چون بتا پایین میگین پسره؟

آره عزیزم من شنیدم اینجوریه مطمئن باش خارج رحمی نیست چون خارج از رحم باشه بتا بالا هم نشون میده بعدشم خونریزی میوفتن بدون استرس با خیال راحت برو جلو فدات شم

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ليلا جون مرسي كه نظرتو ميگي، بي تعارف ميگم وجود آناجان و شما مثل نور توي تاريكي به داد يكي مثل من رس ...

فدات بشم عزیزم ... آنا جون که خیلی گل واقعا ..  تاپیک  زده خونه همه ما شده ..منم از همتون هم انرژی میگیرم هم کلی اطلاعات 💓💓 خواهر گلمی 😙

دیشب هم کلی خندیدم گفتی اطلاعاتت سوسکه در مقابل ما 😂😂😂 شکسته نفسی کردی 

🔴توجه❗️

🌗امشب ماه می‌گیرد

شامگاه روز 16مرداد زمین شاهد پدیده #ماه‌گرفتگی از ساعت 21:52 الی 23:48 دقیقه خواهد بود.

مادران #باردار احتیاط کرده و به ماه نگاه نکنند

و همچنين امشب از ساعت 12:30 تا 03:30 اطمینان حاصل کنید که تلفن، تلفن همراه، تبلت، و غیره را خاموش کنید و دور از بدن خود بگذارید. تلویزیون سنگاپوراخبار را اعلام کرد. لطفا به خانواده و دوستان خود بگویید. امشب، 12:30 تا 3:30 برای سیاره ما تابش بسیار بالا خواهد بود. اشعه کیهانی به زمین نزدیک می شود. پس لطفا تلفن همراه خود را خاموش کنید. دستگاه خود را نزدیک به بدن خود نگذارید، می تواند باعث آسیب وحشتناک شما شود. Google و اخبار بی بی سی ناساراچک کنید. این پیام را برای همه افرادی که برای شما مهم هستند ارسال کنید.(به محض دریافت،فوروارد کنید

@black_friiendly

ایشالا که موفق بشی عزیزم

عزیزم از هر کس سوال داری یکی از پستاش رو ریپلای کن و سوالتو بپرس ...اینجوری تو اعلان میبینه میتونه راحت تر و سریع تر جوابتو بده ...سایت عوض شده ...ممکنه سوالتو نبینن ... وگرنه خیالت راحت باشه اطمینان بهت میدم این تاپیک همه با هم مثل خواهر برخورد میکنن حتی از خواهر بهم نزدیکتر... همین کاری که من الان کردم... ایشالله که کارات به خوبی پیش بره..خوش آمدی در ضمن🌷🌷🌷 

فدات بشم عزیزم ... آنا جون که خیلی گل واقعا ..  تاپیک  زده خونه همه ما شده ..منم از همتون ...

فداي مهررربووونيتووون

اينجا واقعا خونمون شده، هربار كه ميام و جواب يه سوالمو ميگيرم باعث و بانيشو دعا ميكنم 

من آزمايشم دادم منفي شد

عزیزم عجله کردی یکم من آز برام ۱۷ روز بعداز انتقال نوشتن پس شما آزم زود دادی انقدر عجله نکن مثبت فکر کردن خیلی تاثیر داره تو جوابت

عزیزم عجله کردی یکم من آز برام ۱۷ روز بعداز انتقال نوشتن پس شما آزم زود دادی انقدر عجله نکن مثبت فکر ...

مرسي عزيزم ولي نميتونم خودمو گول بزنم كه ، بتاي ٠  ميخواد چند بشه ؟ اون سيكلم هم همينجوري شد، بي بي چك هم كه منفيه، به نظرم كسايي كه بعد ميره بالا استثنا هستن ، منفيه منفيه ديگه، منم پذيرفتمش

آراه کاریوتایپو حتما هر دوتون بدین......

خب آناجان جواب آزم ٠ شد يه ٠ كله گنده لعنتي

الان ميشه راهنماييم كنين ؟ اول از دكتر رزاقي نوبت بگيرم كه آزمايشات رو كامل واسم بنويسم ؟ بعد لازمه با دكتر زرناني مشورت كنم ؟ من سابقه بيماري كوليت هم دارم قبلاً گفتم كه جزو بيماريهاي خودايمني هست دكتر ايمونولوژ ببينه خوبه ديگه ؟يه نوبت هم از جراح بگيرم كه ببينه اصلا نظرش روي كيست با اين ابعاد چيه ؟؟ خوبه ؟ 

ببخشيد انقد سوال ميكنم ولي چون ميخوام برم تهران بايد نوبتارو نزديك به هم بگيرم كه بتونم هم مرخصي بگيرم هم كه كارام انجام شه ديگه

آنا جان يادمه بهم دكتر پادمهر رو معرفي كرده بودين و شمارشو دادين، اون واسه سونوي آندومتريوز بود ؟ يعني برم اونجا يا برم مستقيم جراح ؟

يه سوال ديگه هم دارم شرررررمنده به خدا

تو اين مدت ميتونم ليزر بدن كنم ؟ نميخوام بشينم خودكشي كنم، رژيم بگيرم و ليزر بدنمو اينارو انجام بدم و ورزش خوبه ؟