2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046670 بازدید | 684535 پست

من روز ١٣ هستم بازم تستم منفي شد ديگه قيدشو زدم

من بايد دوبار ديگه پانكچر كنم و ١٠ تا جنين داشته باشم تا بتونم برم عمل واسه برداشتن كيست و هر عارضه اي كه هست ، واسه لاپراسكوپي هم فكر ميكنم خود دكترم معرفي نامه ميده دكتر البرزي شيراز رو ميدونم اونجا ميفرستن ولي تهران رو نميدونم و ترجيحا ميخوام تهران باشم آسونتره واسم، دكتر آصف جاه از همه بهتره ؟ و اينكه قبل از عمل بايد برم و سونو كنن خودشون ؟

طبعش نمیدونم چجوریه، من زیاد از طبع سرد و گرم سر در نمیارم

عزیزم برا طبعتون بد نیست یه ویزیتی با یه دکتر طب سنتی بشین......

ببین مثلا من قبلنا همسرمم مثل خودم به گرمی بسته بودم و مواد غذایی با طبع گرم زیاد بهش میدادم اما بعدا دیدم کارم اشتباهه چون همسرم طبعش گرمه و این شرایطش رو بدتر میکنه......

دیگه گرمیارو واسش کمتر کردم و عرق کاسنیم هم شب بهش میدادم......

مثلا قبل عسل و سیاه دونه و امثالهم زیاد بهش میدادم اما دیگه اعتدال رو رعایت کردم.....

فکر کنم تو بهبود شرایطش بد نبود.....

به نظرم شناخت از طبع میتونه تو انتخاب تغذیه مناسبم کمک کنه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورك جون حالتون خوبه

عزیزم فدات.......

شکر خدا خوبم......

دعاگوی دوستان هستم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
كارخاصي انجام ميدي شما يا نه  

عزیزم من مامانم پیشم میاد فعلا تا آخر هفته صبح میاد غروب میره شامم بعضی وقتا خودم درست میکنم بعضی وقتام شوهرم درست میکنه هفته بعدم قراره مادرشوهرم ناهار واسم درست کنه شوهرم بره بیاره ولی شام با خودمه کار خونه انجام نمیدم ولی یکم تو خونه یواش یواش راه میرم غذا هم بیشتر خنکی میخورم روزی یه لیوان آب که داخلش یه قاشق نشاسته هست میخورم اصلا به خودم استرس نمیدم و همش به چیزهای خوب فکر میکنم

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
آنا جون dfi همسر من هم 8 بود تو ازمایش نوشته زیر 15 عالی هست .. ولی مورفولوژیش بین 2-3 نوسان داشت&n ...

عزیزم خوب منطقا اگه بخوایی فکر کنی امکان طبیعی کمه تو فرض کن از صد تا ۴ تا سالمن از نظر مورفو حالا از اون ۴ تا چند تا تحرک دارن و.....

یعنی شانس پایینیه اما غیر ممکن نیست......

من یادمخ اون موقع که برا اولین بار فهمیدیم مورفو یک هست از اورولوژ پرسیدم یعنی امکان بارداری طبیعی نیست دیگه گفت وقتی غیرممکنه که صفر مطلق باشه ولی خوب احتمال پایینیه!!!!!!

خوب همینایی که با مورفو پایین طبیعی باردار شدن به عبارتی معحزه شامل حالشون شده و اون درصد پایین براشون جواب داده!!!!!!

[QUOTE=44521294]عزیزم من مامانم پیشم میاد فعلا تا آخر هفته صبح میاد غروب میره شامم بعضی وقتا خودم درست میکنم بعضی وق ...[/

عزيزم خوش بحالت قدرمامان خوبتو بدون من كه مادر ندارم ( خدارحمتش كنه )يعني تواين شهرغريبم وهيچ كسي نميدونه نخواستيم بگيم بهشون يعني بيشترخواسته همسرم بوده 

خدا مادرتو برات حفظ كنه من هم فقط جاروبرقي نميكشم بقيه كارها روانجام ميدم ولي بااحتياط كامل كارمندم هستم امروزاومدم سركار ولي رفتم نمازخونه يكساعت درازكش بودم راستي شما واسه نماز خوندن چكارميكني من كه ميترسم دولابشم

عزیزم برا طبعتون بد نیست یه ویزیتی با یه دکتر طب سنتی بشین...... ببین مثلا من قبلنا همسرمم مثل خودم ...

آنا جون شوهرمو راضی کردم قراره بره پیش دکتر طب سنتی،ان شاالله نتیجه بده، تا قبل بیماریش فقط سرعتش کم بود مورفولوژی و تعدادش خوب بود طوریکه دکتر صاحب کشاف ک اورولوژ هست گفته بود با دارو خوب میشی ولی دارو بدترش کرد و بعدشم ک بیماری خودایمنی گرفت و مصرف کورتون و فشار خون شرایطشو بدتر کرد،توکل به خدا

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
من روز ١٣ هستم بازم تستم منفي شد ديگه قيدشو زدم من بايد دوبار ديگه پانكچر كنم و ١٠ تا جنين داشته با ...

به امید خدا آز مثبت میشه، ممکنه بتات کم باشه هنوز

[QUOTE=44521294]عزیزم من مامانم پیشم میاد فعلا تا آخر هفته صبح میاد غروب میره شامم بعضی وقتا خودم در ...

خدا مادرتو بیامرزه، خیلی از ماها حتی ب مادرمون نمیگیم ک میکرو کردیم و تنهایی این روزا رو طی میکنیم،امیدت ب خدا باشه و کار سنگین نکن